Genom att köpa en återbrukad elcykel bidrar du inte bara till att minska avfallet, utan också till att främja en mer hållbar livsstil!

Frågor och svar

Recycle cyklar är begagnade förmånscyklar som har använts i upp till tre år. De är rengjorda och kontrollerade för att säkerställa att alla komponenter fungerar som de ska.

Ja! Alla cyklar kontrolleras och rengörs noggrant för att säkerställa att alla komponenter fungerar som de ska. Om cykeln har rullat längre än 200 mil eller varit förmånscykel i mer än två år görs en extra kontroll av växlarna och de byts ut vid behov.

Alla Recycle cyklar kontrolleras noggrant, sedan gör vi en bedömning på skicket på skalan Bra/Bättre/Bäst.

Bra cyklar är flitigt använda och kan ha mindre bucklor och repor. Vi dokumenterar dessa skador och lägger upp bilder på dem.
Bättre cyklar är mer varsamt använda och har färre skråmor.
Bäst cyklar är knappt använda, ofta event-cyklar eller cyklar som tagits väldigt väl om hand om.

Denna uppskattning görs av oss på plats och är tänkt att hjälpa potentiella kunder att uppskatta skicket på cyklarna.

Ibland kan cyklar ha mindre skador, t.ex. revor i sadeln eller djupare skråmor på ramen. Dessa skador uppmärksammas och dokumenteras med kort så att du enkelt kan se dem innan du tar ett beslut.

Du har 3 månaders garanti från oss på Elcykelpunkten på alla Recycle cyklar.

Det finns oftast bara en av varje cykel här på Recycle, så om din favoritcykel har försvunnit har någon köpt den. Vi lägger upp nya då och då så kom gärna tillbaka om några dagar och ta en ny titt, det kanske finns någonting nytt som är intressant!

Det kan vara så att cykeln du tittar på har blivit köpt. Eftersom det bara finns en av varje så kan det hända att cykeln fortfarande syns här på sidan fast den blivit köpt, då går den inte att lägga till i varukorgen för någon annan.

Det går idag bara att få hemleverans som fraktalternativ för Recycle.