Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Seaside

Seaside Bike Lådcyklar startade sin verksamhet med idén att ersätta bilen med en lådcykel bra nog för att passa hela familjens behov. Seaside Bikes tyckte inte att lådcyklarna på marknaden höll tillräckligt hög kvalité, andra hade inte rätt funktioner – och även om det fanns några som var tänkbara rent kvalitetsmässigt så hade alla modeller på marknaden en sak gemensamt. De såg eländigt trista ut. Varför kunde inte en lådcykel vara både praktisk, snygg och prisvärd?

Seaside återförsäljare i Stockholm

Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Seaside Bike i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg och vi kommer finnas till hands antingen på telefon, mail eller så kan du besöka oss i vår butik i Stockholm för att provköra din favorit från Seaside Bike. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, prisvärda elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Köp Seaside Bike Lådcykel

Seaside Bike kännetecknas av hög kvalitet där varje cykeltur blir till ett nöje. Tänk att slippa bilköer och motorbuller och istället tyst och smidigt susa fram genom staden eller naturen. Du är även varmt välkommen in att provcykla en Seaside Bike lådcykel i vår butik och själv uppleva känslan av hur gedigen och lättcyklad den är.