1 produkt

Winther elcyklar

Winther har levererat kvalité till de danska folket sedan 1932 och är där med ett av Danmarks mest anrika cykeltillverkare. Idag fortsätter Winther vara ett familjeägt företag – nu i 3:e generationen. Winther monteras för hand på fabriken nära Silkeborg i Danmark. Där de även gör ramarna själva. Winther fokuserar på att producera cyklar med hög kvalité som ska vara ett nöje att cykla med varje dag. Deras ambition är enkel det vill göra cyklar som du kommer att älska – varje dag!

Winther återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är stolta återförsäljare av Winther elcyklar och har ett brett utbud. Det finns många olika modeller, färger och storlekar att välja på. De har sin motor mittmonterad eller på framhjulet. Flertalet av Winther modeller kommer med flera tillval så du kan skräddarsy din elcykel så som du önskar. Gashandtag, lcd - display och extra stort batteri är några av valmöjligheterna. Köper du en Winther elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Winther i vår butik i Stockholm.

Winther Suberbe

Winther Suberbe är en elcykel med fokus på enkelhet. Fantastisk komfort och stilfull elcykel byggd på den ikoniska Black Wintherserien. Modellen har en upprätt körställning där man enkelt kan justera styret fram och bakåt om man åker längre sträckor - perfekt för att slippa ont i nacken eller axlarna. Denna modell är en av Winthers storsäljare och har ett väldigt lågt insteg för enkel påstigning.

Historian bakom Winther

Winther är en av Danmarks äldsta cykelfabriker. Dess stolta traditioner går tillbaka till 1932 där Winther grundades. Idag fortsätter Winther att vara ett familjeägt företag - nu inne i 3: e generationen. Allt började som en hobby där smeden Anders Winther började producera slädar och trikes. Produkterna blev snabbt framgångsrika och idag följer Winther samma värderingar och produkt principer som då: Design, kvalitet och säkerhet.