Däck Schwalbe Delta Cruiser Plus 47-622 (28×1.75″) Svart/reflex

339 kr

Artikelnr: CS-11101079.01 Kategorier: , ,

Däck Schwalbe Delta Cruiser Plus 47-622 (28×1.75″) Svart/reflex

Schwalbe Delta Cruiser Plus är ett mångsidigt däck speciellt rekommenderat till Elcyklar. Delta Cruiser erbjuder riktigt bra rullningsegenskaper och är punkteringsskyddat med Puncture Guard – ett 3 mm lager av högkvalitativt gummi. Däcket har Schwalbes skyddsnivå 5 och rekommenderas för E-cyklar upp till 25 km/h.

  • Storlek: 47-622
  • Tillverkare: Schwalbe
  • Vikt: 995 gram
  • Punkteringsskydd: PunctureGuard, nivå 5 av 7
  • Trådtäthet: 50 tpi
  • Däcktryck: 3,0 – 5,0 bar
  • Däckmönster: HS431
  • Övrigt: Reflexrand

Elcykeldäck

På Elcykelpunkten hittar du cykeldäck specialiserade för alla elcyklar. Såväl sommar- som vinterdäck. Breda och smala. Dubbat och odubbat. Välkända märken som Schwalbe, Kendra Spectra med flera.

Däckdimension

Enklaste sättet att köpa rätt däckdimension är att titta på däcken som sitter på din nuvarande cykel. (däckdimensionen står alltid på däcksidorna) Därefter köpa däck med samma dimension.
Vi anger alla däckdimensioner i ETRTO- Standard. Nedan följer en kort förklaring på vad det betyder.

37-622 Är en vanlig storlek på elcykeldäck.

37 står för bredden på ditt däck. Vill du köra på ett bredare eller smalare däck går det oftast bra att välja en närliggande storlek, dock bör du undvika för stora ändringar då för smala däck kan kränga av fälgen och för breda däck kan ta i ramen eller framgaffeln. Fördelar med en mindre bredd är mindre motstånd medan en större bredd kan kännas stabilare.

622 står för innerdiametern på däcket, så om det står 37-622 på ditt nuvarande däck kan du ENDAST välja innerdiameter 622.

Varumärke

Schwalbe

Schwalbe Cykeldäck & Cykelslangar

Schwalbe är en av de mest erfarna och ledande tillverkarna av cykeldäck på marknaden. Sedan 1973 har företaget specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa cykeldäck för alla typer av cykling och underlag. Schwalbe är ett välkänt tyskt varumärke i cykelbranschen, känt för sin innovativa teknologi och utveckling av olika gummiblandningar för att passa olika typer av cykling. Detta gör att konsumenter alltid kan hitta det perfekta däcket för just deras cykelupplevelse. Hos oss på Elcykelpunkten hittar du ett brett sortiment av Schwalbes olika cykeldäck och cykelslangar som passar till alla olika typer av cyklister.

Schwalbe cykeldäck

Schwalbe är ett varumärke som ger cyklister det bästa valet av cykeldäck och tillbehör för alla typer av cykling.

Schwalbe erbjuder ett brett utbud av cykeldäck, slangar och tillbehör för alla typer av cyklister. Deras vinterdäck är välkända i branschen för sin höga kvalitet och standard, deras mountainbikedäck är ledande och jämförelsepunkt i branschen och deras pendlardäck är kända för sin hållbarhet och kvalitet.

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr