Däck Schwalbe Energizer Plus 37-622 (28×1.40″) Svart/reflex

349 kr

Artikelnr: 11101368 Kategorier: , ,

Lagerstatus
Webbshop
✓ Finns i lager
Butik
Stockholm:Beställningsvara

Däck Schwalbe Energizer Plus 37-622 (28×1.40″) Svart/reflex

Schwalbe Energizer Plus Den nya Energizer plus har ett ultramodernt däckmönster, med ett slätt mittparti & diamantformade sidor. En riktigt gedigen däckkonstruktionen som är perfekt för dig som ställer höga krav på säkerheten och vill ha ett extremt bra punkteringsskydd men samtidigt värna om miljön. Det miljövänliga, högelastiska och robusta Greenguard är ett 3 mm tjockt skyddsmaterial som till en tredjedel består av återvunna latexprodukter. Den nyskapade Addix E- materialet är speciellt optimerad för maximal hållbarhet, lågt rullmotstånd och ger exceptionellt grepp även vid hög hastighet. Det nya Energizer Plus däcket är också ECE-R75 märkt.

  • Storlek: 37-622
  • Tillverkare: Schwalbe
  • Punkteringsskydd: GreenGuard – Nivå 5 av 7
  • Vikt: 735 gram
  • Trådtäthet: 67 tpi
  • Däcktryck: 4.0 – 6.0 bar
  • Övrigt: Reflexrand

Elcykeldäck

På Elcykelpunkten hittar du cykeldäck specialiserade för alla elcyklar. Såväl sommar- som vinterdäck. Breda och smala. Dubbat och odubbat. Välkända märken som Schwalbe, Kendra Spectra med flera.

Däckdimension

Enklaste sättet att köpa rätt däckdimension är att titta på däcken som sitter på din nuvarande cykel. (däckdimensionen står alltid på däcksidorna) Därefter köpa däck med samma dimension.
Vi anger alla däckdimensioner i ETRTO- Standard. Nedan följer en kort förklaring på vad det betyder.

37-622 Är en vanlig storlek på elcykeldäck.

37 står för bredden på ditt däck. Vill du köra på ett bredare eller smalare däck går det oftast bra att välja en närliggande storlek, dock bör du undvika för stora ändringar då för smala däck kan kränga av fälgen och för breda däck kan ta i ramen eller framgaffeln. Fördelar med en mindre bredd är mindre motstånd medan en större bredd kan kännas stabilare.

622 står för innerdiametern på däcket, så om det står 37-622 på ditt nuvarande däck kan du ENDAST välja innerdiameter 622.

Varumärke

Schwalbe

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER