Däck Schwalbe Land Cruiser K-Guard 42-622 (28×1.60″) Svart

189 kr

Artikelnr: 479-11101043 Kategorier: , ,

Lagerstatus
Webbshop
✓ Finns i lager
Butik
Stockholm:Beställningsvara

Däck Schwalbe Land Cruiser K-Guard 42-622 (28×1.60″) Svart

Schwalbe Land Cruiser K-Guard Det här robusta touring-däcket är redo för all sorts terräng. Ett bra däck som rullar lätt på asfalt med ribban i mitten, samtidigt som det grövre mönstret på sidorna ger bra grepp på grus och skiftande underlag, dessutom i det flesta typer av väderförhållanden. Har en gedigen baskonstruktion med ett lager av naturgummi som är ytterligare förstärkt med ett extra skyddslager slitstarkt kevlarfiber, en hög standardnivå för alla däck i den pålitliga Active Line serien. Schwalbes punkteringsskydd  “K-Guard” levererar ett 3-gradigt skydd på Schwalbes 7-gradiga skala.

  • Cykeltyp: City/ Trekking
  • Storlek: 40-622
  • Tillverkare: Schwalbe
  • Vikt: 750 gram
  • Trådtäthet: 50 tpi
  • Punkteringsskydd: K-Guard, nivå 3 av 7
  • Däcktryck: 3.5 – 6.0 bar
  • Övrigt: Reflexband på sidorna

Elcykeldäck

På Elcykelpunkten hittar du cykeldäck specialiserade för alla elcyklar. Såväl sommar- som vinterdäck. Breda och smala. Dubbat och odubbat. Välkända märken som Schwalbe, Kendra Spectra med flera.

Däckdimension

Enklaste sättet att köpa rätt däckdimension är att titta på däcken som sitter på din nuvarande cykel. (däckdimensionen står alltid på däcksidorna) Därefter köpa däck med samma dimension.
Vi anger alla däckdimensioner i ETRTO- Standard. Nedan följer en kort förklaring på vad det betyder.

37-622 Är en vanlig storlek på elcykeldäck.

37 står för bredden på ditt däck. Vill du köra på ett bredare eller smalare däck går det oftast bra att välja en närliggande storlek, dock bör du undvika för stora ändringar då för smala däck kan kränga av fälgen och för breda däck kan ta i ramen eller framgaffeln. Fördelar med en mindre bredd är mindre motstånd medan en större bredd kan kännas stabilare.

622 står för innerdiametern på däcket, så om det står 37-622 på ditt nuvarande däck kan du ENDAST välja innerdiameter 622.

Varumärke

Schwalbe

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER