Däck Schwalbe Marathon Plus 40-622 (28×1.50″) Svart/reflex

529 kr

Artikelnr: 11100770 Kategorier: , ,

Lagerstatus
Webbshop
✓ Finns i lager
Butik
Stockholm:Beställningsvara

Däck Schwalbe Marathon Plus 40-622 (28×1.50″) Svart/reflex

Schwalbe Marathon Plus Efter 10 år har Schwalbe nu gjort en ordentlig uppdatering av Marathon Plus-modellen. Det enda sanna punkteringssäkra däcket har fått en ny dynamisk profil och många inre förbättringar t.ex. SmartGuard som reducerar rullmotståndet. SmartGuard är det mest effektiva skyddsbältet för cykeldäck så säg adjö till punkteringarna. Ett solitt tjockt lager (5 mm) med mycket flexibelt specialgummi ger permanent skydd även mot inbäddade objekt. Inte ens häftstift kan rå på det här däcket. Sidoväggen har ”anti-aging”-egenskaper, det dröjer nu mycket längre tid innan det uppstår fula sprickor vid användning med för lågt lufttryck. I tillverkningen används nu även en andel återvunnet gummi från gamla latexprodukter.

Detta mångsidiga däck fungerar i alla läger, den robusta konstruktion tål nästan hur mycket som helst. Perfekt för daglig användning eller cykelutflykter.

Schwalbes punkteringsskydd “SmartGuard” levererar ett 7-gradigt skydd på Schwalbes 7-gradiga skala.

  • Storlek: 40-622
  • Tillverkare: Schwalbe
  • Punkteringsskydd: SmartGuard, nivå 7 av 7
  • Vikt: 960 gram
  • Trådtäthet: 67 tpi
  • Däcktryck: 3.5 – 6.0 bar
  • Övrigt: Reflexrand

Elcykeldäck

På Elcykelpunkten hittar du cykeldäck specialiserade för alla elcyklar. Såväl sommar- som vinterdäck. Breda och smala. Dubbat och odubbat. Välkända märken som Schwalbe, Kendra Spectra med flera.

Däckdimension

Enklaste sättet att köpa rätt däckdimension är att titta på däcken som sitter på din nuvarande cykel. (däckdimensionen står alltid på däcksidorna) Därefter köpa däck med samma dimension.
Vi anger alla däckdimensioner i ETRTO- Standard. Nedan följer en kort förklaring på vad det betyder.

37-622 Är en vanlig storlek på elcykeldäck.

37 står för bredden på ditt däck. Vill du köra på ett bredare eller smalare däck går det oftast bra att välja en närliggande storlek, dock bör du undvika för stora ändringar då för smala däck kan kränga av fälgen och för breda däck kan ta i ramen eller framgaffeln. Fördelar med en mindre bredd är mindre motstånd medan en större bredd kan kännas stabilare.

622 står för innerdiametern på däcket, så om det står 37-622 på ditt nuvarande däck kan du ENDAST välja innerdiameter 622.

Varumärke

Schwalbe

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER