Däck Schwalbe Pro One Microskin 23-622 (700x23c) Svart

849 kr

Artikelnr: 479-11600808 Kategorier: , ,

Webbshop
Inväntar leverans från leverantör. Förhandsboka via Klarna för att ta del av denna leverans. Kontakta oss för leveransdatum.
Butik
Stockholm:
✓ Finns i lager

Örebro:
Beställningsvara

Göteborg:
Beställningsvara

Däck Schwalbe Pro One Microskin 23-622 (700x23c) Svart

Schwalbe Pro One Microskin Den här toppmodellen tillhör nästa generations slanglösa däck. Ger ett utmärkt grepp och rullmotstånd i kombination med hållbarhet och punkteringsskydd. För några år sedan började Schwalbe fokusera på slanglösa däck, särskilt då för landsvägscykling. I det sammanhanget lärde de sig att slanglösa däck för landsväg är en riktigt utmaning. Det beror på att det är allt annat än enkelt att ta fram dessa däck som kan köras med högt lufttryck. Tack vare hypermodern MicroSkin-konstruktion så är däcket både snabbare, lättare och pålitligare än sina föregångare. Den patenterade konstruktionen består av slitstarkt mikro-material som vulkaniserats tillsammans med gummiblandningen och stommen. Slanglösa däck för racercyklar blir numera bara lättare och snabbare. Denna teknologi kan också användas till cross- och touring-däck.

  • Storlek: 23-622
  • Tillverkare: Schwalbe
  • Vikt: 240 gram
  • Punkteringsskydd: Tubeless Easy – nivå 6 av 7
  • Trådtäthet: 127 tpi
  • Däcktryck: 5.0 – 8.5 bar
  • Kanttråd: Vikbart

Elcykeldäck

På Elcykelpunkten hittar du cykeldäck specialiserade för alla elcyklar. Såväl sommar- som vinterdäck. Breda och smala. Dubbat och odubbat. Välkända märken som Schwalbe, Kendra Spectra med flera.

Däckdimension

Enklaste sättet att köpa rätt däckdimension är att titta på däcken som sitter på din nuvarande cykel. (däckdimensionen står alltid på däcksidorna) Därefter köpa däck med samma dimension.
Vi anger alla däckdimensioner i ETRTO- Standard. Nedan följer en kort förklaring på vad det betyder.

37-622 Är en vanlig storlek på elcykeldäck.

37 står för bredden på ditt däck. Vill du köra på ett bredare eller smalare däck går det oftast bra att välja en närliggande storlek, dock bör du undvika för stora ändringar då för smala däck kan kränga av fälgen och för breda däck kan ta i ramen eller framgaffeln. Fördelar med en mindre bredd är mindre motstånd medan en större bredd kan kännas stabilare.

622 står för innerdiametern på däcket, så om det står 37-622 på ditt nuvarande däck kan du ENDAST välja innerdiameter 622.

 

Varumärke

Schwalbe

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

-12%

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 088 kr 3 495 kr
SPARA 407 kr
1 170 kr