Däck Schwalbe Speed Cruiser Puncture Protection 40-559 (26×1.50″)

249 kr

Artikelnr: 479-11130888 Kategorier: , ,

Lagerstatus
Webbshop
I lager hos leverantör. 3-5 dagar leverans.
Butik
Stockholm:Beställningsvara

Däck Schwalbe Speed Cruiser Puncture Protection 40-559 (26×1.50″)

Schwalbe Speed Cruiser Är ett däck passande för åkning i stadsmiljö, till och från jobbet eller bara en rundtur. Speed Cruiser har en rundad slitbana och mittdel som ger ett lågt rullmotstånd. Punkteringsskyddet “Puncture Guard” är en integrerad del som möjliggör en säker och tillförlitlig färd genom staden.

  • Storlek: 40-559
  • Tillverkare: Schwalbe
  • Färg: Svart
  • Vikt: 580 gram
  • Trådtäthet:  50 tpi
  • Punkteringskydd: Puncture Protection, 3 av 7
  • Däcktryck: 2.0 – 6.0 bar

Elcykeldäck

På Elcykelpunkten hittar du cykeldäck specialiserade för alla elcyklar. Såväl sommar- som vinterdäck. Breda och smala. Dubbat och odubbat. Välkända märken som Schwalbe, Kendra Spectra med flera.

Däckdimension

Enklaste sättet att köpa rätt däckdimension är att titta på däcken som sitter på din nuvarande cykel. (däckdimensionen står alltid på däcksidorna) Därefter köpa däck med samma dimension.
Vi anger alla däckdimensioner i ETRTO- Standard. Nedan följer en kort förklaring på vad det betyder.

37-622 Är en vanlig storlek på elcykeldäck.

37 står för bredden på ditt däck. Vill du köra på ett bredare eller smalare däck går det oftast bra att välja en närliggande storlek, dock bör du undvika för stora ändringar då för smala däck kan kränga av fälgen och för breda däck kan ta i ramen eller framgaffeln. Fördelar med en mindre bredd är mindre motstånd medan en större bredd kan kännas stabilare.

622 står för innerdiametern på däcket, så om det står 37-622 på ditt nuvarande däck kan du ENDAST välja innerdiameter 622.

Varumärke

Schwalbe

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER