Däck Schwalbe Tour Plus Puncture Guard 50-559

275 kr

Artikelnr: 479-11100738 Kategorier: , ,

Lagerstatus
Webbshop
✓ Finns i lager
Butik
Stockholm:Beställningsvara

Däck Schwalbe Tour Plus Puncture Guard 50-559

Schwalbe Tour Plus är ett mångsidigt däck som fungerar lika bra på asfalt som i terräng. Däcket har en robust konstruktion och är punkteringsskyddat med hjälp av Schwalbe Puncture Guard. Detta ger en pålitlig konstruktion med ett 3mm lager av högkvalitativt gummi som erbjuder ett utmärkt punkteringsskydd på en beprövat hög nivå

  • Storlek: 50-559
  • Tillverkare: Schwalbe
  • Vikt: 625 g
  • Punkteringsskydd: Ja, Schwalbe Puncture Guard
  • Däcktryck: 4.0 – 6.0 bar
  • Övrigt: Reflexränder

Elcykeldäck

På Elcykelpunkten hittar du cykeldäck specialiserade för alla elcyklar. Såväl sommar- som vinterdäck. Breda och smala. Dubbat och odubbat. Välkända märken som Schwalbe, Kendra Spectra med flera.

Däckdimension

Enklaste sättet att köpa rätt däckdimension är att titta på däcken som sitter på din nuvarande cykel. (däckdimensionen står alltid på däcksidorna) Därefter köpa däck med samma dimension.
Vi anger alla däckdimensioner i ETRTO- Standard. Nedan följer en kort förklaring på vad det betyder.

37-622 Är en vanlig storlek på elcykeldäck.

37 står för bredden på ditt däck. Vill du köra på ett bredare eller smalare däck går det oftast bra att välja en närliggande storlek, dock bör du undvika för stora ändringar då för smala däck kan kränga av fälgen och för breda däck kan ta i ramen eller framgaffeln. Fördelar med en mindre bredd är mindre motstånd medan en större bredd kan kännas stabilare.

622 står för innerdiametern på däcket, så om det står 37-622 på ditt nuvarande däck kan du ENDAST välja innerdiameter 622.

Varumärke

Schwalbe

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER