Dubbdäck Schwalbe Winter K-Guard 35-622 (28 x 1.35″) svart/reflex

519 kr

Artikelnr: CS-11100601.01 Kategorier: , ,

Dubbdäck Schwalbe Winter K-Guard 35-622 (28 x 1.35″) svart/reflex

Schwalbe Winter ger utmärkt kontroll på glansis. Bara i extrema kurvor är storebror Marathon Winter överlägset. med 50 epi-stomme, reflexränder och k-guard ger det många fördelar till ett billigt pris.

  • Storlek: 35-622
  • Tillverkare: Schwalbe
  • Vikt: 985g
  • Punkteringskydd: Ja, Schwalbe k-guard
  • Däcktryck: 2.0 – 5.0 bar
  • Övrigt: Reflexränder, 120 dubbar

Elcykeldäck

På Elcykelpunkten hittar du cykeldäck specialiserade för alla elcyklar. Såväl sommar- som vinterdäck. Breda och smala. Dubbat och odubbat. Välkända märken som Schwalbe, Kendra Spectra med flera.

Däckdimension

Enklaste sättet att köpa rätt däckdimension är att titta på däcken som sitter på din nuvarande cykel. (däckdimensionen står alltid på däcksidorna) Därefter köpa däck med samma dimension.
Vi anger alla däckdimensioner i ETRTO- Standard. Nedan följer en kort förklaring på vad det betyder.

37-622 Är en vanlig storlek på elcykeldäck.

37 står för bredden på ditt däck. Vill du köra på ett bredare eller smalare däck går det oftast bra att välja en närliggande storlek, dock bör du undvika för stora ändringar då för smala däck kan kränga av fälgen och för breda däck kan ta i ramen eller framgaffeln. Fördelar med en mindre bredd är mindre motstånd medan en större bredd kan kännas stabilare.

622 står för innerdiametern på däcket, så om det står 37-622 på ditt nuvarande däck kan du ENDAST välja innerdiameter 622.

När det gäller dubbdäck rekommenderar vi inte en större däckbredd än du har på dina sommardäck då dubben riskerar att ta emot på ramen eller framgaffeln.

Dubbdäck

Inkörningsperiod. För att dubbarna skall sätta sig i däcket rekommenderas att däcken körs in på asfalt, minst 40 km. Undvik häftiga accelerationer eller kraftiga inbromsningar under denna period så kan du ha ett däck som varar flera säsonger.

För att få bästa fäste på is och hårdpackad snö skall du ha lågt lufttryck i däcken. Under inkörningsperioden kan det dock vara fördelaktigt att ha ett högre däcktryck när du kör in däcken på asfalt.

Varumärke

Schwalbe

Schwalbe Cykeldäck & Cykelslangar

Schwalbe är en av de mest erfarna och ledande tillverkarna av cykeldäck på marknaden. Sedan 1973 har företaget specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa cykeldäck för alla typer av cykling och underlag. Schwalbe är ett välkänt tyskt varumärke i cykelbranschen, känt för sin innovativa teknologi och utveckling av olika gummiblandningar för att passa olika typer av cykling. Detta gör att konsumenter alltid kan hitta det perfekta däcket för just deras cykelupplevelse. Hos oss på Elcykelpunkten hittar du ett brett sortiment av Schwalbes olika cykeldäck och cykelslangar som passar till alla olika typer av cyklister.

Schwalbe cykeldäck

Schwalbe är ett varumärke som ger cyklister det bästa valet av cykeldäck och tillbehör för alla typer av cykling.

Schwalbe erbjuder ett brett utbud av cykeldäck, slangar och tillbehör för alla typer av cyklister. Deras vinterdäck är välkända i branschen för sin höga kvalitet och standard, deras mountainbikedäck är ledande och jämförelsepunkt i branschen och deras pendlardäck är kända för sin hållbarhet och kvalitet.

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr