Dryckeshållare / Mugghållare Ram Mounts Tough Claw

599 kr

Artikelnr: RAM-B-132-400 Kategorier: , ,

I lager

Dryckeshållare / Mugghållare Ram Mounts Tough Claw

Dryckeshållare Ram Mount är framtagen för att din behållare alltid ska stå upprätt och inte spillas över. Tack vare två självroterande axlar justeras dryckeshållaren automatiskt i branta backar och i tvära svängar. Ram Mounts smarta värme och kyl behållare medföljer som gör att din dryck behåller sin temperatur längre. Oavsett om det är en svalkande cola en varm sommardag eller en värmande latte en kall vinterdag.

Ram Mounts Tough Claw är tillverkad av hållfast kolfibernylon och korrosionsbeständigt rostfritt stål. Gummidynor ger ett stabilt, skyddande och jämnt grepp på monteringsytan och den unika Tough Claw™ gripklon är konfigurerad för att fästa i runda, plana och ojämna skenor och stänger. Tack vare den speciellt framtagna tekniken klarar Tough Claw alla slags påfrestningar oavsett om du kör MTB i skogen eller pendlar i staden. 

Lågprofilfästen ger Tough Claw ett stilrent utseende. RAM® Tough-Claw ™ monteras superenkelt och ger utmärkt fäste på din cykel. Tough Claw finns tillgänglig för dryckeshållare, mobiler och GoPro kamera.

  • Universal Tough-Claw ™
  • Passar: Muggar, flaskor, burkar 2.5 tum till 3.5 tum / 6,4 cm till 8,8 cm i diameter
  • Passar runda ytor: 0.625 tum till 1.5 tum / 1,59 cm till 3,81 cm
  • Passar platta ytor: 0 tum till 1.14 tum / 0 cm till 2,9 cm
  • Vikt: 295 g
  • Material: Kolfiber och rostfritt stål

Varumärke

Ram Mounts

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

599 kr

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

2 990 kr
999 kr