Vaude Dam Bike Innerpants III Cykelbyxor Svart

424 kr 499 kr

SPARA 75 kr
Artikelnr: 051350100400-1 Kategorier: , ,

Vaude Dam Bike Innerpants III Cykelbyxor Svart

BASPLAGG FÖR CYKLISTER

  • Det handlar om komfort – för att du ska kunna cyklar mer utan obehag! Dessa innercykelbyxor är utrustade med ett högpresterande, bekvämt dämpade vaddering ökar din komfort “i de nedre regionerna” klart mer än vad t.ex. ett gelöverdrag gör. De och är gjorda av ekologiskt tillverkat bluesign®-certifierat material. Använd dessa innercykelbyxor under dina favoritshorts eller byxor och få den maximala komforten på din cykeltur samtidigt som du kan se ut som dig själv! Green Shape är din VAUDE-garanti för miljövänliga produkter – gjorda av hållbara material, med resursbesparande tillverkning och i rättvisa produktionsanläggningar.

  • Komfortabelt dämpande vaddering i grenen
  • Mycket stretchig
  • Torkar snabbt
  • Elastiskt midjeband
  • Klimatneutral och miljövänlig tillverkning

Fulldämpad vaddering technologi:

  • 8 mm
  • Dämpande skumskikt (60 kg/m3)
  • Skum med öppna porer för bättre andningsförmåga
  • Anatomisk design för kvinnor
  • Elastisk och sömlös konstruktion
  • Mjuk och allergivänlig (Öko-Tex ® 100)

OM VAUDE

Tyska Vaude är ett av Europas största outdoor-företag och samtidigt ett av världens grönaste företag. De har vid mängder av tillfällen blivit belönade för deras uppfyllda miljömål och sociala ansvar. De har också varit med i framtagande av några branschstandars vad det gäller miljöavtryck och arbetsvillkor, där de nu också hjälper andra företag för att följa i deras fotspår.
Sedan 2022 är 100% av Vaudes produkter klimatneutrala, likaså är deras huvudkontor och deras hemsida klimatneutrala.
I mycket fokuserar Vaude på en tidlös design, som ihop med bra kvalitet, också det gör att du inte behöver köpa nytt lika ofta. De ser även till att deras produkter går att laga – ekonomiskt för dig och hållbart för planeten!
Vaude har en ledande roll i det världsomspännande ”Fair Wear Foundation” som jobbar för rättvisa arbetsvillkor och arbetsförhållanden.

Allmänt

Varumärke
Vaude
Storlek
L, M, S, XL, XS, XXL

Varumärke

Vaude

Vaude Cykelkläder & Cykeltillbehör

Äventyrs- och cykelvarumärket Vaude har ett brett sortiment med utrustning som cykelväskor, cykelkläder och annat som underlättar vid cykling. Vi på Elcykelpunkten är stolta över att samarbeta med Vaude som är ledande med att vara hållbara, klimatsmarta och tar fram sina produkter med Fair-Trade.

Historien bakom Vaude

Vaude är ett tyskt varumärke från Tettnang. Företaget drivs idag av Antje von Dewitz, dotter till grundaren Albrecht von Dewitz. Tettnang ligger långt ner i Tysklands södra delar med en fantastisk utsikt över de schweiziska och österrikiska alperna. Vaude är känt för sin höga kvalitet på cykelkläder och tillbehör med fokus på hållbarhet och miljövänlighet.

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr