GripGrab DryFoot Waterproof Everyday Skoskydd 2 Gul Hi-Vis

419 kr

Artikelnr: GG-203508103-1 Kategorier: ,

GripGrab DryFoot Waterproof Everyday Skoskydd 2 Gul Hi-Vis

Ingen vill dyka upp på styrelsemötet eller kvällens dejt med blöta fötter och en tidvattenlinje på sina byxor. Waterproof Everyday Skoöverdrag är designade för att skydda dina vardagliga skor och byxor från stänk och smuts. Med Kevlar®-förstärkning och snabbspänne är de perfekta att använda när man pendlar, utför ärenden på cykel, samt cykelutflykter. Finns tillgänglig i både diskret svart färg och Hi-Vis gul; beroende på om du vill smälta in i stadsmyllret eller sticka ut i trafiken.

  • Designade för vardagliga skor – typ sneakers och kontorsskor.
  • Kardborrestängning.
  • Håller dig torr, är helt vind- och vattentäta.
  • Reflekterande detaljer.
  • Kevlar® förstärkning ökar livslängden.
  • Funkar till vardagscykling och pendling.


OM GRIPGRAB

GripGrab vill bidra till att göra livet bättre genom cykling. GripGrabs kärnfilosofi är baserad på teamets erfarenhet som cyklister: att skapa produkter som skyddar mot alla förhållanden. Produkterna skall ge cyklister självförtroendet att gå längre, tänja på sina gränser och utforska mer. GripGrabs uppdrag är att skapa produkter som möjliggör att varje cyklist kan leva ut sin fulla potential.
Det Köpenhamns-baserade familjeföretaget grundades av bröderna Krøyer år 2000 och GripGrab drivs idag av CEO Martin Krøyer och CPO Kristian Krøyer.

Allmänt

Varumärke
GripGrab
Storlek
L, M, S, XL, XS, XXL, XXXL

Varumärke

GripGrab

GripGrab Cykelutrustning & Cykeltillbehör

Sedan år 2000 har GripGrab visat en kontinuerlig nyfikenhet och vilja att innovera nya produkter inom cykelutrustning. Deras forskning och utveckling går från ritbordet till verkliga tester med dedikerade cyklister som brinner för att cykla. Teamet arbetar ständigt för att hålla GripGrab i framkanten av förstklassiga cykelutrustningar. I vårt sortiment hittar du cykelmössor, cykelvantar, cykelstrumpor och annat som underlättar din cykeltur!
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr