GripGrab Original Stripes Crew Strumpor Dark Red

179 kr

Artikelnr: GG-302024153-1 Kategorier: ,

GripGrab Original Stripes Crew Strumpor Dark Red

Alla minns väl 70-talet, när allt det coola föddes… Den ikoniska tubsockan är tillbaka med en funktionstwist i den nya GripGrab Original Stripes Crew Socks. Vi har utvecklat denna tidlösa klassiker genom att använda snabbtorkande material och en optimerad passform. Känner du igen retroränderna från ett annat århundrade? Det är dom som gör denna strumpa till den perfekta blickfångaren tillsammans med dina favoritkläder. Nu spelar det ingen roll hur hårt du trampar, varje cykeltur kommer att bli en retroresa; med modern fiberteknologi kommer du nu känna dig lika cool som du ser ut. Så klassisk, Så bekväm, du kommer aldrig vilja ta av dig dem.

  • Coolmax® mesh med EcoMade fiber teknologi, är mycket behagliga och ger en torr känsla.
  • Bekvämt stretchande stöd för hålfoten.
  • Zoner med ventilerande meshtyg hjälper dig att hålla fötterna torra.
  • Klassisk stil, 15 cm höga.


OM GRIPGRAB

GripGrab vill bidra till att göra livet bättre genom cykling. GripGrabs kärnfilosofi är baserad på teamets erfarenhet som cyklister: att skapa produkter som skyddar mot alla förhållanden. Produkterna skall ge cyklister självförtroendet att gå längre, tänja på sina gränser och utforska mer. GripGrabs uppdrag är att skapa produkter som möjliggör att varje cyklist kan leva ut sin fulla potential.
Det Köpenhamns-baserade familjeföretaget grundades av bröderna Krøyer år 2000 och GripGrab drivs idag av CEO Martin Krøyer och CPO Kristian Krøyer.

Allmänt

Varumärke
GripGrab
Storlek
L, M, S, XS

Varumärke

GripGrab

GripGrab Cykelutrustning & Cykeltillbehör

Sedan år 2000 har GripGrab visat en kontinuerlig nyfikenhet och vilja att innovera nya produkter inom cykelutrustning. Deras forskning och utveckling går från ritbordet till verkliga tester med dedikerade cyklister som brinner för att cykla. Teamet arbetar ständigt för att hålla GripGrab i framkanten av förstklassiga cykelutrustningar. I vårt sortiment hittar du cykelmössor, cykelvantar, cykelstrumpor och annat som underlättar din cykeltur!
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr