GripGrab Freedom Knitted Short Finger Cycling Handskar Dark Red

289 kr

Artikelnr: GG-107624051-1 Kategorier: , ,

GripGrab Freedom Knitted Short Finger Cycling Handskar Dark Red

GripGrab Knitted kortfingerhandske är en mycket mångsidig, komfortable och slitstark handske ämnad för gravelcykling, pendling och bike packing. Denna kortfingerhandske är tillverkad av ett mjukt stickat material med god andningsförmåga som samtidigt ger god isolering för dina händer. Trots den mjuka och följsamma känslan är detta ett material med imponerande slitstyrka tack vare sin unika stickning och starka fibrer. Det är dessa egenskaper som gör Freedom handsken till det perfekta valet förheldagsturerna. För att lösa problemet som ofta uppstår med stickade handskar med silikongrepp i handflatan, -nämligen det att handsken greppar mot styret men handen glider inuti handsken, har vi adderat den prisbelönta GripGrab InsideGrip™ teknologi. Silikontexturer inuti handsken skapar ett oslagbart grepp mellan handen och handsken och ger en otroligt bra känsla mot styret. När du klivit av cykeln gör det förbättrade greppet att handsken passar extra bra för vardags- och andra utomhusaktiviteter. Oavsett om du är ute för att cykla snabbt eller på en lugn tur genom stan ger dessa handskar den komfort du behöver. Plus att den är snygg!

  • Mycket sköna handskar som också ökar din komfort på cykeln.
  • Mjukt stickat och elastiskt material.
  • InsideGrip™ ökar passformen och greppet.
  • Andas mycket bra.
  • Är mycket slitstarka.
  • Funkar till all typ av cykling.


OM GRIPGRAB

GripGrab vill bidra till att göra livet bättre genom cykling. GripGrabs kärnfilosofi är baserad på teamets erfarenhet som cyklister: att skapa produkter som skyddar mot alla förhållanden. Produkterna skall ge cyklister självförtroendet att gå längre, tänja på sina gränser och utforska mer. GripGrabs uppdrag är att skapa produkter som möjliggör att varje cyklist kan leva ut sin fulla potential.
Det Köpenhamns-baserade familjeföretaget grundades av bröderna Krøyer år 2000 och GripGrab drivs idag av CEO Martin Krøyer och CPO Kristian Krøyer.

Allmänt

Varumärke
GripGrab
Storlek
M-L, XL-XXL, XS/S

Varumärke

GripGrab

GripGrab Cykelutrustning & Cykeltillbehör

Sedan år 2000 har GripGrab visat en kontinuerlig nyfikenhet och vilja att innovera nya produkter inom cykelutrustning. Deras forskning och utveckling går från ritbordet till verkliga tester med dedikerade cyklister som brinner för att cykla. Teamet arbetar ständigt för att hålla GripGrab i framkanten av förstklassiga cykelutrustningar. I vårt sortiment hittar du cykelmössor, cykelvantar, cykelstrumpor och annat som underlättar din cykeltur!
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr