GripGrab Nordic 2 Deep Winter Lobster Handskar Svart

799 kr

Artikelnr: GG-108101013-1 Kategorier: , ,

GripGrab Nordic 2 Deep Winter Lobster Handskar Svart

När temperaturen sjunker och vindavkylningen ökar behöver du handskar som håller händerna varma under de långa cykelturerna – då är de vindtäta vinterhandskarna GripGrab Windster 2 lösningen. De här vintercykelhandskarna är tillverkade av ett högkvalitativt vindtätt stretchtyg med ett mjukt fleecefoder för att ge värme, komfort och isolering under kalla vinterdagar när himlen är klar och det är frost ute.
Ovansidan på de vindtäta vintercykelhandskarna Deep Winter är tillverkad av ett högkvalitativt stretchtyg som består av 90% återvunnet material. Tyget har en andningsförmåga på 15K för att säkerställa att fukt kan transporteras ut. Det har behandlats med en hållbar och PFC-fri vattenavvisande behandling för extra skydd mot skiftande väderförhållanden.
Handflatorna är tillverkade av slitstark syntetisk mocka, med strategiskt placerad vaddering för att öka komforten. Handflatorna och fingertopparna har även ett silikonmönster för att säkerställa ett säkert grepp om styret, växlarna och bromsarna.
Tummen är försedd med mikrofiberfleece för att kunna torka bort svett och vattendroppar. Tack vare att pekfingret och tummen är pekskärmskompatibla kan du ta bilder och svara på samtal utan att behöva ta av dig handskarna.
Fodret består av 100 % återvunnen mjuk fleece för maximal komfort. Fodret har genomgått en anti-doftbehandling som gör att handskarna håller sig fräscha längre. Det gör dem mer angenäma att ta på sig och innebär att de inte behöver tvättas lika ofta, vilket i sin tur gör att de håller längre och har en lägre miljöpåverkan jämfört med handskar som måste tvättas efter varje cykeltur.
Reflekterande detaljer ökar din synlighet i svaga ljusförhållanden och hjälper till att framhäva handgester i trafiken.
Handskarna är precis vad du har behov för under de kalla, torra vinterdagarna när det blåser kallt och temperaturen sjunker men du fortfarande vill cykla utomhus.

  • Vindtäta och isolerande – Högkvalitativt stretchtyg med ett mjukt fleecefoder för värmeisolering under kalla vinterdagar.
  • Vadderade handflator med förstärkt grepp – Vadderade handflator med ett hållbart silikonmönster skapar ett bekvämt och säkert grepp om styret.
  • Mjuk svettorkare på tummen – Mikrofiberfleece på tummen gör att du enkelt kan torka bort svett och vattendroppar under kalla vinterdagar.
  • Pekskärmskompatibel – Pekfingret och tummen är pekskärmskompatibla så att du kan använda din telefon och cykeldator på farten.
  • Reflekterande detaljer – Förbättrar din synlighet i svaga ljusförhållanden.
  • Lätt och effektiv isolering.
  • Lobster-design – hjälper till att hålla värmen även när det är riktigt kallt ute.
  • Multi use.
  • Funkar till all typ av cykling.

 

OM GRIPGRAB

GripGrab vill bidra till att göra livet bättre genom cykling. GripGrabs kärnfilosofi är baserad på teamets erfarenhet som cyklister: att skapa produkter som skyddar mot alla förhållanden. Produkterna skall ge cyklister självförtroendet att gå längre, tänja på sina gränser och utforska mer. GripGrabs uppdrag är att skapa produkter som möjliggör att varje cyklist kan leva ut sin fulla potential.
Det Köpenhamns-baserade familjeföretaget grundades av bröderna Krøyer år 2000 och GripGrab drivs idag av CEO Martin Krøyer och CPO Kristian Krøyer.

Allmänt

Varumärke
GripGrab
Storlek
L, M, S, XL, XS, XXL

Varumärke

GripGrab

GripGrab Cykelutrustning & Cykeltillbehör

Sedan år 2000 har GripGrab visat en kontinuerlig nyfikenhet och vilja att innovera nya produkter inom cykelutrustning. Deras forskning och utveckling går från ritbordet till verkliga tester med dedikerade cyklister som brinner för att cykla. Teamet arbetar ständigt för att hålla GripGrab i framkanten av förstklassiga cykelutrustningar. I vårt sortiment hittar du cykelmössor, cykelvantar, cykelstrumpor och annat som underlättar din cykeltur!
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr