GripGrab Ride Windproof Winter Handskar Svart

449 kr

Artikelnr: GG-105501013-1 Kategorier: , ,

GripGrab Ride Windproof Winter Handskar Svart

De mycket prisvärda vinterhandskarna GripGrab Ride Windproof är isolerande och andningsbara vintercykelhandskar. Den vindtäta och vattenavvisande ovansidan och den DoctorGel®-vadderade handflatan erbjuder komfort och skydd hur kalla eller hårda väder- och vägförhållandena än blir. Muddarna i mjukt material har förlängts för att erbjuda ökad isolering för dina handleder och gör att de sluter tätt med ärmarna på din vinterjacka.

  • DoctorGel® 4 mm tjock dämpande vaddering som tydligt ökar din komfort.
  • Smidiga vinterhandskar med effektiv isolering som är vindtäta och med gott regnskydd, gör dem till en favorit under vinterhalvåret. Perfekta för cykling och annat.
  • Kompatibla med pekskärm.
  • Andas bra.
  • Greppet är optimerad med silikondetaljer.
  • Frottéliknande material vid tummen för att torka bort svett.
  • Slip-in muff gör att handskarna sitter perfekt och du får utmärkt känsla.
  • Reflekterande detaljer.
  • Funkar till all typ av cykling.

OM GRIPGRAB

GripGrab vill bidra till att göra livet bättre genom cykling. GripGrabs kärnfilosofi är baserad på teamets erfarenhet som cyklister: att skapa produkter som skyddar mot alla förhållanden. Produkterna skall ge cyklister självförtroendet att gå längre, tänja på sina gränser och utforska mer. GripGrabs uppdrag är att skapa produkter som möjliggör att varje cyklist kan leva ut sin fulla potential.
Det Köpenhamns-baserade familjeföretaget grundades av bröderna Krøyer år 2000 och GripGrab drivs idag av CEO Martin Krøyer och CPO Kristian Krøyer.

Allmänt

Varumärke
GripGrab
Storlek
L, M, S, XL, XS, XXL

Varumärke

GripGrab

GripGrab Cykelutrustning & Cykeltillbehör

Sedan år 2000 har GripGrab visat en kontinuerlig nyfikenhet och vilja att innovera nya produkter inom cykelutrustning. Deras forskning och utveckling går från ritbordet till verkliga tester med dedikerade cyklister som brinner för att cykla. Teamet arbetar ständigt för att hålla GripGrab i framkanten av förstklassiga cykelutrustningar. I vårt sortiment hittar du cykelmössor, cykelvantar, cykelstrumpor och annat som underlättar din cykeltur!
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr