GripGrab Merino Lightweight Beanie Svart

319 kr

Artikelnr: GG-504101204-1 Kategorier: , ,

GripGrab Merino Lightweight Beanie Svart

GripGrab Merino Blend Lightweight Beanie tänjer på gränserna när det kommer till cykeltillbehör, den passar inte bara under cykelhjälmen för att ge värme och komfort när du cyklar, utan är också perfekt att ha på sig när du inte cyklar.
Materialet i den här lätta cykelmössan är en blandning av supermjuk naturlig merinoull i kombination med syntetiska fibrer för ökad hållbarhet och prestanda. Merinoblandningen erbjuder de bästa egenskaperna hos både naturliga och konstgjorda material för att ge överlägsen prestanda och komfort, med merinoullens värme och mjukhet och syntetfibrernas effektiva förmåga att transportera bort fukt. Det är den perfekta mångsidiga lätta vintercykelmössan.
  • Merinoullblandning – En blandning av supermjuk naturlig merinoull med syntetiska fibrer för förbättrad hållbarhet och prestanda.
  • Exceptionell andningsförmåga – Merinoullblandningen har mycket god andningsförmåga, är snabbtorkande och fukttransporterande.
  • Passar under hjälmen – Platta sömmar och ett lätt tyg gör att den här mössan kan bäras under cykelhjälmen.
  • Mångsidig – Den här mössan passar lika bra att bära när du cyklar som när du inte cyklar. Du kommer aldrig vilja ta den av dig!

 

OM GRIPGRAB

GripGrab vill bidra till att göra livet bättre genom cykling. GripGrabs kärnfilosofi är baserad på teamets erfarenhet som cyklister: att skapa produkter som skyddar mot alla förhållanden. Produkterna skall ge cyklister självförtroendet att gå längre, tänja på sina gränser och utforska mer. GripGrabs uppdrag är att skapa produkter som möjliggör att varje cyklist kan leva ut sin fulla potential.
Det Köpenhamns-baserade familjeföretaget grundades av bröderna Krøyer år 2000 och GripGrab drivs idag av CEO Martin Krøyer och CPO Kristian Krøyer.

Allmänt

Varumärke
GripGrab
Storlek
L, M, S

Varumärke

GripGrab

GripGrab Cykelutrustning & Cykeltillbehör

Sedan år 2000 har GripGrab visat en kontinuerlig nyfikenhet och vilja att innovera nya produkter inom cykelutrustning. Deras forskning och utveckling går från ritbordet till verkliga tester med dedikerade cyklister som brinner för att cykla. Teamet arbetar ständigt för att hålla GripGrab i framkanten av förstklassiga cykelutrustningar. I vårt sortiment hittar du cykelmössor, cykelvantar, cykelstrumpor och annat som underlättar din cykeltur!
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr