GripGrab Windproof Thermal Hjälmmössa Svart

319 kr

Artikelnr: GG-500101204-1 Kategorier: , ,

GripGrab Windproof Thermal Hjälmmössa Svart

GripGrab Windproof Thermal Skull Cap är en mjuk, lätt och isolerande mössa med vindtät framsida. Den erbjuder skydd för öron och panna och passar perfekt under hjälmen. Perfekt för cykling, löpning och andra aktiviteter i kalla förhållanden.

  • Vindtätt framsida.
  • Mjukt och komfortabelt material.
  • Reflekterande detaljer.
  • Mycket god ventilation.
  • Sluter tätt under cykelhjälm.
  • Funkar till all typ av cykling.
  • Multi use.

OM GRIPGRAB

GripGrab vill bidra till att göra livet bättre genom cykling. GripGrabs kärnfilosofi är baserad på teamets erfarenhet som cyklister: att skapa produkter som skyddar mot alla förhållanden. Produkterna skall ge cyklister självförtroendet att gå längre, tänja på sina gränser och utforska mer. GripGrabs uppdrag är att skapa produkter som möjliggör att varje cyklist kan leva ut sin fulla potential.
Det Köpenhamns-baserade familjeföretaget grundades av bröderna Krøyer år 2000 och GripGrab drivs idag av CEO Martin Krøyer och CPO Kristian Krøyer.

Allmänt

Varumärke
GripGrab
Storlek
L, M, S

Varumärke

GripGrab

GripGrab Cykelutrustning & Cykeltillbehör

Sedan år 2000 har GripGrab visat en kontinuerlig nyfikenhet och vilja att innovera nya produkter inom cykelutrustning. Deras forskning och utveckling går från ritbordet till verkliga tester med dedikerade cyklister som brinner för att cykla. Teamet arbetar ständigt för att hålla GripGrab i framkanten av förstklassiga cykelutrustningar. I vårt sortiment hittar du cykelmössor, cykelvantar, cykelstrumpor och annat som underlättar din cykeltur!
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr