Vaude Dam Escape Bike Light Jacket Svart

1 249 kr

Artikelnr: 049920100380-1 Kategorier: ,

Nollställ

Vaude Dam Escape Bike Light Jacket Svart

REGNJACKA FÖR CYKLING

  • I material med Ceplex Active membran som är vattentätt, vindavvisande och andas.
  • En lätt regnjacka med invändigt meshfoder. Anpassad för cykling, men med passform för alla typer av utomhusaktiviteter.
  • Klimatneutral och miljövänlig tillverkning.
  • Med fickor, huva, reflexdetaljer och jackan går att justera i midja och ärmslut.

Ditt perfekta regnskydd för vardagen och ett miljövänligt val! En lätt 2-lagers regnjacka med ett tunt meshfoder, byggd för att pålitligt skydda dig från vind och regn. Huvan kan rullas ihop och stuvas i kragen när solen kommer fram igen. Med reflekterande element. Materialet är ekologiskt tillverkat i enlighet med den stränga bluesign®-standarden. Denna produkt är gjord med Eco Finish, en miljövänlig vattenavvisande finish utan fluorkarboner (PFC). Green Shape är din VAUDE-garanti för miljövänliga produkter – gjorda av hållbara material, med resursbesparande tillverkning och i rättvisa produktionsanläggningar.

OM VAUDE

Tyska Vaude är ett av Europas största outdoor-företag och samtidigt ett av världens grönaste företag. De har vid mängder av tillfällen blivit belönade för deras uppfyllda miljömål och sociala ansvar. De har också varit med i framtagande av några branschstandars vad det gäller miljöavtryck och arbetsvillkor, där de nu också hjälper andra företag för att följa i deras fotspår.
Sedan 2022 är 100% av Vaudes produkter klimatneutrala, likaså är deras huvudkontor och deras hemsida klimatneutrala.
I mycket fokuserar Vaude på en tidlös design, som ihop med bra kvalitet, också det gör att du inte behöver köpa nytt lika ofta. De ser även till att deras produkter går att laga – ekonomiskt för dig och hållbart för planeten!
Vaude har en ledande roll i det världsomspännande ”Fair Wear” som jobbar för rättvisa arbetsvillkor och arbetsförhållanden.

Allmänt

Varumärke
Vaude
Storlek
L, M, S, XL

Varumärke

Vaude

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

-13%
699 kr 799 kr
SPARA 100 kr
REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 395 kr 3 495 kr
SPARA 100 kr
1 170 kr