Vaude Herr Tremalzo BikeShorts IV Svart

1 257 kr 1 479 kr

SPARA 222 kr
Artikelnr: 427410105300-1 Kategorier: ,

Vaude Herr Tremalzo BikeShorts IV Svart

SHORTS SOM HÖJER CYKELKOMFORTEN

  • Perfekta problemlösaren när du vill ha komfort men inte se ut som en tävlingscyklist. BikeShorts med invändig vadderad cykelbyxa som du också enkelt kan ta ur för att använda cykelbyxan och shortsen var för sig.
  • Vaude Inner Pants – en invändig löstagbar cykelbyxa med komfortabelt dämpande vaddering i grenen. Gör att du slipper få ont i baken och att du kan cykla mer eller längre utan obehag.
  • Snygga och stilrena shorts i slitstarkt material med bra följsamhet, vilket gör de sköna att cykla med men de går också att använda till vardags om du tar ur innerbyxan. Har två frontfickor och en benficka med dragkedja, har dessutom invändig ficka för mobiltelefon. Stretchpanel i ryggslutet ger mycket bra passform och ökad följsamhet.
  • Klimatneutral och miljövänlig tillverkning.

För cykelnöje hela sommarhalvåret utan besvärande smärta i ändalykten. Dessa mångsidiga BikeShorts med avtagbara innershorts/cykelbyxor har stretchpaneler på insidan av benet och i ryggslutet för full rörelsefrihet i sadeln. Ett justerbart midjeband garanterar en perfekt passform. Två sidofickor och en innerficka för din telefon på benet fulländar shortsens avslappnade snygga utseende. Det stretchiga huvudsakligen material har miljövänlig tillverkning i enlighet med den strikta bluesign® ekologiska standarden. VAUDE Green Shape-etiketten står för miljövänliga, funktionella produkter med hållbar tillverkning i hållbara material.

OM VAUDE

Tyska Vaude är ett av Europas största outdoor-företag och samtidigt ett av världens grönaste företag. De har vid mängder av tillfällen blivit belönade för deras uppfyllda miljömål och sociala ansvar. De har också varit med i framtagande av några branschstandars vad det gäller miljöavtryck och arbetsvillkor, där de nu också hjälper andra företag för att följa i deras fotspår.
Sedan 2022 är 100% av Vaudes produkter klimatneutrala, likaså är deras huvudkontor och deras hemsida klimatneutrala.
I mycket fokuserar Vaude på en tidlös design, som ihop med bra kvalitet, också det gör att du inte behöver köpa nytt lika ofta. De ser även till att deras produkter går att laga – ekonomiskt för dig och hållbart för planeten!
Vaude har en ledande roll i det världsomspännande ”Fair Wear Foundation” som jobbar för rättvisa arbetsvillkor och arbetsförhållanden.

Allmänt

Varumärke
Vaude
Storlek
L, M, XL, XXL

Varumärke

Vaude

Vaude Cykelkläder & Cykeltillbehör

Äventyrs- och cykelvarumärket Vaude har ett brett sortiment med utrustning som cykelväskor, cykelkläder och annat som underlättar vid cykling. Vi på Elcykelpunkten är stolta över att samarbeta med Vaude som är ledande med att vara hållbara, klimatsmarta och tar fram sina produkter med Fair-Trade.

Historien bakom Vaude

Vaude är ett tyskt varumärke från Tettnang. Företaget drivs idag av Antje von Dewitz, dotter till grundaren Albrecht von Dewitz. Tettnang ligger långt ner i Tysklands södra delar med en fantastisk utsikt över de schweiziska och österrikiska alperna. Vaude är känt för sin höga kvalitet på cykelkläder och tillbehör med fokus på hållbarhet och miljövänlighet.

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr