Vaude Valdipino Poncho Lemon

484 kr 569 kr

SPARA 85 kr
Artikelnr: 022854390300-1 Kategorier: ,

Vaude Valdipino Poncho Lemon

SINGING IN THE RAIN

  • Slitstark och lätt poncho som är helt vind- och vattentät.
  • Går att packa ner i sin egen framficka.
  • Reflexdetaljer.
  • Färg: Gul (fel färg på vissa bilder).
  • Klimatneutral och miljövänlig tillverkning.

Du kommer alltid att vara redo för regn med denna lätta cykelregnponcho gjord av miljövänligt bluesign®-certifierat material – den kan du ta på dig på ett ögonblick för omedelbart regnskydd. Packas ner helt i en integrerad ficka, så att du alltid kan ta den med dig. Denna produkt är gjord med Eco Finish, en miljövänlig vattenavvisande finish utan fluorkarboner (PFC). Green Shape är din VAUDE-garanti för miljövänliga produkter – gjorda av hållbara material, med resursbesparande tillverkning och i rättvisa produktionsanläggningar.

OM VAUDE

Tyska Vaude är ett av Europas största outdoor-företag och samtidigt ett av världens grönaste företag. De har vid mängder av tillfällen blivit belönade för deras uppfyllda miljömål och sociala ansvar. De har också varit med i framtagande av några branschstandars vad det gäller miljöavtryck och arbetsvillkor, där de nu också hjälper andra företag för att följa i deras fotspår.
Sedan 2022 är 100% av Vaudes produkter klimatneutrala, likaså är deras huvudkontor och deras hemsida klimatneutrala.
I mycket fokuserar Vaude på en tidlös design, som ihop med bra kvalitet, också det gör att du inte behöver köpa nytt lika ofta. De ser även till att deras produkter går att laga – ekonomiskt för dig och hållbart för planeten!
Vaude har en ledande roll i det världsomspännande ”Fair Wear Foundation” som jobbar för rättvisa arbetsvillkor och arbetsförhållanden.

Allmänt

Varumärke
Vaude
Storlek
L, M, XL

Varumärke

Vaude

Vaude Cykelkläder & Cykeltillbehör

Äventyrs- och cykelvarumärket Vaude har ett brett sortiment med utrustning som cykelväskor, cykelkläder och annat som underlättar vid cykling. Vi på Elcykelpunkten är stolta över att samarbeta med Vaude som är ledande med att vara hållbara, klimatsmarta och tar fram sina produkter med Fair-Trade.

Historien bakom Vaude

Vaude är ett tyskt varumärke från Tettnang. Företaget drivs idag av Antje von Dewitz, dotter till grundaren Albrecht von Dewitz. Tettnang ligger långt ner i Tysklands södra delar med en fantastisk utsikt över de schweiziska och österrikiska alperna. Vaude är känt för sin höga kvalitet på cykelkläder och tillbehör med fokus på hållbarhet och miljövänlighet.

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr