Travel Sidoväskor 2×24,5L AVS Vattentät Röd

1 799 kr

Artikelnr: uni-6121043 Kategorier: , ,

Lagerstatus
Webbshop
✓ Finns i lager
Butik
Stockholm:Beställningsvara

Travel Sidoväskor 2×24,5L AVS Vattentät Röd

Vattentäta packväskor med förmonterad AVS. TRAVEL är mycket lätt att klicka på och av på pakethållaren tack vare den smarta klick-funktionen. Möjlighet att lägga till en toppväska för mer bagage. Reflekterande märke med möjlighet att fästa en liten lampa. 3 avtagbara innerfickor för de små sakerna. Dim: W37 x H33 x D12. Totalt bredd: 42 cm Volym 24,5 L. Vikt: 1,65 kg inkl system

Varumärke

AVS / Atran Velo

AVS Atran Velo Cykeltillbehör

AVS från Atran Velo är det nya klicksystemet för korgar, påsar och andra tillbehör. Med sin intuitiva enhandsanslutning gör den dagliga användningen av cyklar mycket enklare. Stark fixering säkerställer att tillbehören håller sig fast när du cyklar. Ett komplett sortiment med högkvalitativa väskor, korgar, lådor och adaptrar finns tillgängliga. Det är AVS från Atran Velo. Ett helt nytt sortiment av högkvalitativa tillbehör till många kända varumärken.

Varför köpa en AVS cykelkorg?

  • Enkelt att ta på och av när man behöver det
  • Svensk produkt
  • Väldigt prisvärda och snygg design

Historian bakom AVS

Atran Velo konstruerar och tillverkar dessa produkter själva och i nära samarbete med deras kunder för att kunna erbjuda en produkt som är så kvalitativ, funktionell och perfekt utformad som möjligt. På Atranvelo arbetar man med ett tydligt mål i åtanke - vi vill att cyklister över hela världen ska enkelt och säkert ta med sina paket och parkera sina cyklar. Detta har gjorts i över 50 år i Falkenberg och sedan 2006 har Atranvelo-ägare: Ulf Pentéus, Krister Lindén och Roger Pettersson fortsatt denna tradition. Hemmamarknaden för Atranvelo är norra Europa men säljer deras produkter till många länder i Asien och södra Europa också.

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER