Frampakethållare Stor Spectra Anpassad För Trälåda Svart

599 kr

Artikelnr: C8200074 Kategorier: , , ,

Frampakethållare Stor Spectra Anpassad För Trälåda Svart

Frampakethållare Stor finns i svart och fixar laster upp till 8 kg. Packytan är ca 40 x 30 cm. Som en bakplåt ungefär. Pakethållaren är anpassad för Trälåda Retro

Pakethållare för 26- och 28-tumscyklar, tillverkad i aluminium. Enkel att montera på framhjulet och gaffeln, anpassad för trälåda.

Notera att frampakethållaren inte passar till alla cykelmodeller. Säkerställ genom att kontakta oss eller kom förbi vår butik.

Varumärke

Spectra

Spectra Cykeltillbehör

Spectra ingår i Cycleurope-koncernen tillsammans med Monark, Tec, Bianchi och Crescent och sitter därför som originalprodukt på många cyklar från framförallt Monark.

Varför köpa tillbehör från Spectra?

  • Kavitet, design och ett brett sortiment allt under samma varumärke
  • Svenskt varumärke
  • Väldigt prisvärda och snygg design

Fördelar att handla Spectraprodukter från Elcykelpunkten

Spectra har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist mycket lättare. Du handlar alltid riskfritt på Elcykelpunkten. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Spectra kommer att passa ditt behov eller din cykel kan du alltid returnera varan till oss. Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Spectraprodukter så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör. Du handlar alltid till förmånliga priser med öppet köp hos Elcykelpunkten - din elcykelbutik på nätet!

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 590 kr 2 995 kr
1 943 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien
999 kr
749 kr med Elcykelpremien