Poc Corpora Epidote Green Matt

1 359 kr1 599 kr

SPARA 240 kr
Artikelnr: PC107021461-1 Kategorier: , Taggar: , , ,

Poc Corpora Epidote Green Matt

Stilrena och sobra POC Corpora är en pendlarhjälm, designad för att hålla dig skyddad under din dagliga pendling. Hjälmen har ett robust ABS-skal och en kärna i multi-impact EPS som ger utmärkt säkerhet och som står emot daglig användning. Ventilationsöppningar framtill och ovanpå hjälmen har designats runt interna luftkanaler som ger optimal ventilation och fin-fin temperaturreglering, som tillsammans med ett mjukt invändigt foder, ger en hög nivå av komfort.

  • Med runda och diskreta former vänder sig Corpora till medvetna vardagscyklister.
  • Directional ventilation – Samverkande ventilationskanaler gör att luften flödar genom hjälmen, kombinerat med öppningar ovanpå hjälmen som håller huvudet svalt utan att släppa in regn.
  • Hjälmens EPS-kärna är optimerad för citycykling. Kompletteras med ett starkt ytterskal i ABS som ger extra hållbarhet, samt rep- och slagskydd.
  • Reflexdetaljer framtill och baktill gör dig synlig i trafiken och ökar din personliga säkerhet.
  • Dial adjuster – I nacken sitter ett smidigt och lättanvänt justeringshjul som hjälper dig att få bästa passform.

Storleksguide:
Mät den bredaste punkten runt huvudet.
S = 51-54 cm
M = 55-58 cm
L = 59-62 cm

POC

Svenska POC är ett välkänt varumärke både för skidåkare och cyklister. POC grundades 2004 av Stefan Ytterborn som ville revolutionera alpin skidåkning med genomtänkta produkter med snygg design och med en ny nivå av skyddsklass. Nya material och tekniska innovationer har utvecklat produkter som minskar den kraft som kroppen och hjärnan utsätts för vid en krasch. Något år senare på ISPO-mässan fick POC med sina idéer stor uppmärksamhet och de kunde snabbt växa, eftersom alla insåg att detta var något branschen behövde och efterfrågan fanns. All teknik och alla material som används för hjälmar och kroppsskydd utvecklas i samarbete med POC Lab, som består av några av världens främsta idrottsmedicinska experter, hjärnforskare och specialister i ryggmärgsskador.

Allmänt

Varumärke
Poc
Typ av hjälm
Pendling
Färg
Grön
Storlek
L (59-62 cm), M (55-58 cm), S (51-54 cm)

Varumärke

Poc

Poc Cykelhjälmar

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr