Biketrax GPS tracker för Yamaha

2 195 kr

Artikelnr: pow-JDO-BGPYA Kategorier: , ,

Slut i lager. Kontakta oss för mer information.

Biketrax GPS tracker för Yamaha

Nu är den här! En GPS-tracker som gör att du kan känna dig trygg när du lämnar din elcykel. BikeTrax GPS-tracker är valet för alla elcyklar med mittmonterad motor. Med en användarvänlig app som har koll på var din cykel befinner sig och du blir meddelad så fort cykeln flyttar sig. Detta är ett mycket effektivt skydd eftersom den går att montera helt dold. För elcyklar med mittmonterad motor sker monteringen inuti motorn. När du parkerar din cykel och “låser” cykeln i appen, så går ett alarm omedelbart i appen om någon flyttar på din cykel.

Detta ingår:

  • En GPS-tracker med integrerat SIM-kort samt anslutningskablar (mått: 84*24*10mm)
  • Ett 1000 mAh extra batteri (mått: 40*29*8mm)
  • Dubbel-sidigt monteringslim samt stripes för att fästa kablar
  • En gratis smartphone-app
  • 1 års kostnadsfri EU-dataöverföring (därefter 3,95€/månad utan bindningstid)

INTEGRERAT SIM-KORT

BikeTrax GPS Trackers har ett integrerat SIM-kort som fungerar i hela EU (inkl inklusive Schweiz, Liechtenstein, Island & Norge). Detta innebär att du kan se din elcykel på karta när som helst i hela detta område. I händelse av stöld larmar BikeTrax dig direkt via din smartphone, Oavsett vilket EU-land du är i.

1 ÅRS DATAÖVERFÖRING INKLUDERAT I PRISET

Överföring av GPS-koordinater till din smartphone sker med ett inbyggs SIM-kort via GPRS och GSM. Första året är SIM kostnaden inkluderat i priset för produkten. Efter första året tillkommer en månadskostnad för att använda tjänsten på 3,95 € per månad – denna kostnad kan aktiveras och avaktiveras varje månad via PowUnity-appen. Så om du bara vill använda BikeTrax under sommarmånaderna kan du göra det genom att ange detta i appen.

RUTTDAGBOK

Dina körda rutter, inklusive avstånd, genomsnitt och maximal hastighetsregistrering, lagras dagligen i ruttdagboken. Exporten sker som en gpx-fil. Du kan använda din användarprofil (dvs. användarnamn och lösenord) på valfritt antal smartphones så din familj och dina vänner kan också se var du är på väg och få ett stöldlarm.

EXTRA BATTERI

BikeTrax GPS Tracker är efter montering ansluten till batteriet på din e-cykel. När cykeln är avstängd eller batteriet är bortkopplat ger BikeTrax egna batteri ström till GPS-spåraren under tiden. När BikeTrax batteri är fulladdat garanterar extrabatteriet nya positioner under 14 timmars aktiv spårning (när cykeln är i rörelse) eller upp till 3 veckor i standby-läge (cykeln står stilla). Det extra batteriet börjar laddas omedelbart efter att du har startat din elcykel (cirka 1,5 timmars laddningstid från 0 till 100 procent).

Varumärke

Powunity

Powunity GPS-tracker
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr