Swetrack GPS-spårare

1 295 kr

Artikelnr: X-156444 Kategorier: , ,

Lagerstatus
Webbshop
✓ Finns i lager
Butik
Stockholm:Beställningsvara

Swetrack GPS-spårare

HUR FUNGERAR GPS-TRACKERN?

GPS-spårning är ett otroligt effektivt sätt att stöldskydda din elcykel. Dessutom ger tekniken ytterligare fördelar, såsom sänkt försäkringspremie hos vissa försäkringsbolag. SweTrack Lite har en fullfjädrad GPS-spårare med realtidsspårning, rörelselarm och mobilapp och blir gömd inuti motorn och tar ström från cykelns systembatteri. Skulle cykelns batteri tas ur så klarar den sig i upp till sju dygn beroende vilket energiläge man har aktivt. Denna spårsändare fungerar tillsammans med Shimano Steps samtliga system.

DRIFTSKOSTNADER

SweTrack har ett integrerat SIM-kort som följer med från start och kostar 49 kronor per aktiverad månad. I trafikavgiften ingår obegränsad spårning i Europa (EU, Norge och Schweiz), i samtliga operatörers nät. Produkten växlar sömlöst mellan de olika näten, så att den alltid är ansluten till den operatör som har bäst täckning. I Sverige växlar enheten exemplevis mellan Telia, Telenor och Tele2s nät och väljer den med bäst täckning för tillfället. Datatrafiktjänsten är helt utan bindnings- eller uppsägningstider – du kan avaktivera och aktivera tjänsten efter tycke och smak, vilket innebär att du bara betalar för exakt den tid du vill använda spårningen. Perfekt för dig som bara vill använda spårningen under sommarhalvåret!

FUNKTIONER

STYRNING MED MOBILAPP

SweTrack styrs helt och hållet via deras populära app SweTrack Live, som låter dig se GPS-spårarens position direkt från din dator eller din mobila enhet. Du behöver aldrig hålla reda på SMS-kommandon eller programmeringsparametrar – appen sköter allt, så att du kan luta dig tillbaka medan SweTrack Lite håller koll på ditt fordon. Livespårningen låter dig se hur GPS-spåraren rör sig, direkt på skärmen. SweTrack Lite uppdaterar sin position varannan minut, och alla ändringar visas direkt på kartan i appen SweTrack Live. I städer med höga fastigheter kan det ibland ta några minuter extra för den att hitta sin position och kan ha en felmarginal på upp till 50 m men ger dig ändå en bra vägledning.

GEOSTÄNGSEL

Med appen SweTrack Live kan du även ställa in ett geografiskt stängsel. Det innebär att du varnas ögonblickligen via en pushnotis om elcykeln lämnar ett visst område – t.ex. garageuppfarten. Du kan även ha hur många geostängsel som helst. Smart, eller hur?

HISTORIK

Alla positioner sparas i appen SweTrack Live – så du kan när som helst gå tillbaka, välja valfri tidsperiod och se hur ditt fordon rört sig under den valda tidsperioden. Perfekt för att blicka tillbaka på sommarens turer på din elcykel!

ENERGISPARLÄGE

Det smarta energisparläget gör att du kan minimera strömförbrukningen när fordonet står stilla. Perfekt för dig som har ett fordon med ett litet batteri så som en elcykel. Energisparläget innebär att produkten bara är aktiv när fordonet är i rörelse. För mer information, läs mer genom att klicka på denna länk.

ENKEL INSTALLATION

GPS-tackern kan enkelt monteras på av oss och du behöver bara ladda ned appen SweTrack Live och skapa ett konto – sedan är du igång. Inga krångliga SMS-kommandon, skruvmejslar eller CD-skivor krävs. Se separat produkt vad montering kostar.

VATTENTÅLIG DESIGN

SweTrack är gjord för att döljas i din cykel. Därför har man valt att ge SweTrack en vattentålig konstruktion – så att den alltid är redo, oavsett väder och vind.

Varumärke

Swetrack

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER