Marvil E-motion Camp Hopfällbar

11 999 kr

Kategorier: , Taggar: , ,

Tillgänglig som förhandsbokning

Marvil E-motion Camp Hopfällbar

Marvils elcykel Lite Camping är en ihopfällbar elcykel för alla campare som vill ha en flexibel och vikbar cykel när man reser. Den har en snygg svart/vit finish och är en enkel cykel för ett väldigt bra pris med denna kvalité. Den har ett kraftfullt batteri på 7,8 Ah från välrenommerade Samsung som tar dig ca 5-6 mil. Motorn sitter i framhjulet och batteriet är enkelt att ansluta till ett vanligt vägguttag för laddning.

Marvils E-motion Camp är utrustad med fotbroms, frambroms, en komfortabel sittvänlig sadel, en mjukstartande motor och en tydlig LED-display mm. Motorn är på 36 volt och 250 watt vilket är det starkaste som får användas i Sverige idag. Det sitter en borstlös motor med mycket lågt rullmotstånd. Räckvidden beror på väder, backar, förarvikt, lufttryck i däcken och hur mycket assistans man väljer att använda. Laddtiden är ca 3-5 timmar. Laddare ingår alltid. Kostnaden är ca 25 öre mil i ren “drivmedelskostnad”. Köper du en Marvil elcykel så får du en enkel cykel med kvalité och just denna ihopfällbara modell är oslagbar att ha med ute på campingen. Vi lovar att ni kommer få stor glädje av en elcykel på semestern!

Marvil elcyklar

Marvil är ett alternativ för dig som vill handla en bra kvalitetscykel men inte betala allt för mycket. Elcyklarna är tillverkade i Europa och har sitt kontor i Sverige. Vi är mycket glada att vara återförsäljare för Marvils cyklar. En Marvil elcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla Marvilcyklar har två års garanti och gäller från och med den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage.

Köp Marvilcykel från Elcykelpunkten

Deras cyklar kännetecknas av att det är snygga och enkla med bra kvalité till ett väldigt bra ´pris. Köper du en Marvil elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Marvil i vår butik.

Marvil återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Marvil. Vi har fri frakt på alla deras cyklar och finns i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg och vi kommer finnas till hands antingen på telefon, mail eller så kan du besöka oss i vår butik i Stockholm för att provköra din favorit från Marvil. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Hur fungerar en Marvil elcykel?

När man börjar trampa så kopplas motorn in och hjälper dig och när du slutar trampa så kopplas motorn ögonblickligen ur. För att bestämma hjälpens styrka så finns en display mitt på styret där man enkelt ställer in hur mycket hjälp man önskar. Där kan man bland annat se vridmoments mätare i realtid, trippmätare, sträcka till målet, hastighetsmätare, medelhastighet, max hastighet m.m. Det finns även ett usb uttag för mobiltelefon laddning på deras Comfort modeller. Även fram och bakljus tänds/släcks på displayen och strömmen direkt från huvudbatteriet.

FÄRG  Mörkblå Metallic
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  5-6 mil
LADDNINGSTID  3-5 h
BATTERI  7,8 Ah 36V Samsung Slimline Li-ion. Inbyggt i ramen.
VÄXLAR  –
BATTERILÅS  Ja
BATTERILADDARE  Medföljer
DISPLAY  Tydlig LED-display
SADEL  –
BELYSNING  Ja.
GODKÄNT LÅS  –
CYKELKORG  Ingår ej men går att köpa till så monterar vi gratis innan leverans.
RAMMATERIAL  Aluminium
FRAMGAFFELTYP  –
HJUL/DÄCK  20″
MOTORTYP  250W framhjulsmotor med mycket lågt motstånd.
FRAMBROMS  Handbroms fram (V-broms)
BAKBROMS  Fotbroms bak
KEDJA  –
VIKT  19,6 kg
VARUMÄRKE  Marvil
GARANTI  2 år
ÖVRIGT  Mått ihopfälld: Höjd högsta punkt = 69 cm, Bredd = 43 cm, Längd = 83 cm.

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL INNAN LEVERANS

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

445 kr
334 kr med Elcykelpremien
REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 680 kr 2 995 kr
2 010 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien