Monark Delbar Blå 2019

16 980 kr 17 495 kr

Artikelnr: YEM5033831 Kategorier: , Taggar: , , ,

I lager

Monark Delbar Blå 2019

Monark delbar är en elcykel med kvalité och från det svenska varumärket som alla känner till och denna gång med 20″ hjul. Den är anpassad för det svenska klimatet med deras egenutvecklande elsystem som heter EGOING. Delbar har en tyst och effektiv 250W motor med fem assistanslägen vilket gör dig stark mot vinden och tar dig lätt uppför backar. Ett slimmat 11,6 Ah batteri sitter snyggt integrerat i pakethållaren som har försetts med klicksystemet AVS, där korgar och väskor enkelt kan klickas av och på. Man kan dela cykeln på mitten för att lätt kunna stuva in cykeln i sin husbil eller husvagn vilket gör den mycket smidigare än vanliga elcyklar. Monark Delbar har 3 växlar, aluminiumram och kvalitetskomponenter som är utvalda för att skapa en elcykel med högsta kvalité och prestanda. Framtill sitter en fast monterad frampakethållare som är stabil där du kan klicka på ytterligare en cykelkorg av ditt val som du kan välja från AVS. Deras elsystem EGOING har 5 olika assistans nivåer där du själv välja på hur mycket acceleration du önskar från motorn. På displayen sitter även ett supersmidigt USB-uttag för laddning av mobil eller extra belysningskälla.

Delbar 2019

Komfortabel elcykel med kvalitetskomponenter utvalda för att skapa en stadscykling som fungerar perfekt för pendlingen. Motorsystemet E-Going i framhjulet har en motoreffekt på 40 Nm och ger ett aktivt stöd upp till 25 km/h. Walk assist funktionen hjälper dig att rulla elcykeln när du går med den. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 4-5 h till full kapacitet. Deras bästsäljare har Shimano fotbroms och levereras med en stabil frampakethållare, bakpakethållare, stänkskydd, belysning och godkänt SSF-ramlås som standardutrustning.

Varför handla Monark hos Elcykelpunkten?

  •   Rickstäckande servicepartners i hela Sverige
  •   Lägst prisgaranti
  •   3 mån gratis försäkring på köpet
  •   Öppet köp 14 dagar i webshop
  •   Snabb service
  •   Leverans inom 1-3 vardagar
  •   Fri frakt
  •   Vi monterar och justerar alla elcyklar
  •   Tillbehör som köps i samband med elcykel monteras gratis
Årsmodell

2019

Färg

Blå

Sträcka på en laddning

40-80 km

Batteri

E-Going

Batterikapacitet

11,6 Ah

Spänning

36V

Batteriplacering

Diagonalrör, inbyggd.

Avtagbart batteri

Ja

Batterityp

Litium-jon

Laddningstid

4-6 h

Antal växlar

3

Växelsystem

Shimano Nexus

Växelreglage

Vridreglage

Batterilås

Ja

Batteriladdare

Medföljer

Display

LED-display

Walk-assistans

Ja

Avtagbar display

Nej

Antal assistansnivåer

5

Belysning

Belysning fram och bak

SSF-godkänt ramlås

Ja. AXA Solid Plus

Rammaterial

Aluminium

Framgaffeltyp

Odämpad

Hjulstorlek

20"

Däck

Spectra Capio Regular Reflex 47-406

Motortyp

EGOING

Vridmoment

40 Nm

Motoreffekt

250W

Maximal assistanshastighet

25 km/h

Sensor

Rörelsesensor

Frambroms

V-broms Spectra

Bakbroms

Shimano Fotbroms

Sadel

Spectra Fluito

Drivlina

KMC

Vikt

22 kg

Varumärke

Monark

Garanti

3 år

Övrigt

Även frampakethållare har AVS. Vikbar ram.

Storlek

38 cm

Passar längd

150-190

Pakethållarsystem

AVS klicksystem

USB-uttag

Ja. Mini-USB på display

Elsystem

EGOING

Bluetooth®

Nej

Varumärke

Monark

Monark elcyklar

Monark elcyklar tillverkas i Sverige och detta klassiska svenska cykelmärke har hela 3 års garanti när man registrerar sin cykel på Monark.se. Monarks cyklar tillverkas i deras egna fabrik i Varberg där man sköter all utveckling och kvalitetskontroll. Köp din Monark elcykel hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Monark återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är stolta återförsäljare av Monark elcyklar och har ett brett utbud. Det finns många olika modeller, färger och storlekar att välja på. De har sin motor på framhjulet eller mittmonterad. Flertalet av Monarks modeller kommer med cykelkorg eller frampakethållare. Köper du en Monark elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Monark i vår butik i Stockholm.

Monark E-Karin

Sveriges mest sålda cykelmodell är en historia för sig. Monarks äldsta och mest klassiska ramtyp ligger till grund för Karin. Den ursprungliga versionen, med den karakteristiska svängda ramen, skapades för över hundra år sedan. Traditionen att ge personnamn åt cykelmodeller blev Monarks signum från 1930-talet och framåt. Oftast hade dessa namn en koppling till kungafamiljen. Från 1950-talet började cyklarna likna dagens Karin. Här hittar du Monark E-Karin som är en av storsäljarna i Sverige idag.

Historian bakom Monark

Alla borde ha råd att färdas kungligt. Monark är en rejäl cykel utan fördyrande detaljer. Så tänkte Birger Svensson när han startade sin lilla cykelfirma 1908 och så tänker Monark även idag. Under årens lopp har samhället förändrats och cykelns roll i folkhemmet med det. Men än idag är Monark svenska folkets cykel och nu tar vi med oss kungligheterna in i vårt andra århundrade.

Storleksguide

Geometri

RAMSTORLEK 38
KROPPSLÄNGD [cm] 150 – 195
B [mm] 345
C [mm] 625
E [mm] 391
G [mm] 72
H [mm] 74
I [mm] 40
J [mm] 150
K [mm] 474
L [mm] 382

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 590 kr 2 995 kr
SPARA 405 kr1 943 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien
999 kr
749 kr med Elcykelpremien