Monark Delbar Blå 2019

16 980 kr 17 995 kr

SPARA 1 015 kr
Artikelnr: YEM5033831 Kategorier: , Taggar: , , ,

I lager

Monark Delbar Blå 2019

Monark delbar är en elcykel med kvalité och från det svenska varumärket som alla känner till och denna gång med 20″ hjul. Den är anpassad för det svenska klimatet med deras egenutvecklande elsystem som heter EGOING. Delbar har en tyst och effektiv 250W motor med fem assistanslägen vilket gör dig stark mot vinden och tar dig lätt uppför backar. Ett slimmat 11,6 Ah batteri sitter snyggt integrerat i pakethållaren som har försetts med klicksystemet AVS, där korgar och väskor enkelt kan klickas av och på. Man kan dela cykeln på mitten för att lätt kunna stuva in cykeln i sin husbil eller husvagn vilket gör den mycket smidigare än vanliga elcyklar. Monark Delbar har 3 växlar, aluminiumram och kvalitetskomponenter som är utvalda för att skapa en elcykel med högsta kvalité och prestanda. Framtill sitter en fast monterad frampakethållare som är stabil där du kan klicka på ytterligare en cykelkorg av ditt val som du kan välja från AVS. Deras elsystem EGOING har 5 olika assistans nivåer där du själv välja på hur mycket acceleration du önskar från motorn. På displayen sitter även ett supersmidigt USB-uttag för laddning av mobil eller extra belysningskälla.

Delbar 2019

Komfortabel elcykel med kvalitetskomponenter utvalda för att skapa en stadscykling som fungerar perfekt för pendlingen. Motorsystemet E-Going i framhjulet har en motoreffekt på 40 Nm och ger ett aktivt stöd upp till 25 km/h. Walk assist funktionen hjälper dig att rulla elcykeln när du går med den. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 4-5 h till full kapacitet. Deras bästsäljare har Shimano fotbroms och levereras med en stabil frampakethållare, bakpakethållare, stänkskydd, belysning och godkänt SSF-ramlås som standardutrustning.

Varför handla Monark hos Elcykelpunkten?

  •   Rickstäckande servicepartners i hela Sverige
  •   Lägst prisgaranti
  •   3 mån gratis försäkring på köpet
  •   Öppet köp 14 dagar i webshop
  •   Snabb service
  •   Leverans inom 1-3 vardagar
  •   Fri frakt
  •   Vi monterar och justerar alla elcyklar
  •   Tillbehör som köps i samband med elcykel monteras gratis

Allmänt

Varumärke
Monark
Årsmodell
2019
Färg
Blå
Antal växlar
3
Vikt
22 kg
Garanti (År)
3
USB-uttag
Ja. Mini-USB på display
Elsystem
EGOING
Storlek
38 cm
Bromstyp
Fälgbroms, Fotbroms
Ramlås
AXA Solid Plus
Bluetooth®
Nej
Passar längd
150-190
Rammaterial
Aluminium
Framgaffeltyp
Odämpad
Övrigt
Även frampakethållare har AVS. Vikbar ram.

Hjul

Hjulstorlek
20"
Däck
Spectra Capio Regular Reflex 47-406

Drivlina

Kedja
KMC
Växelsystem bak
Shimano Nexus
Växelreglage
Vridreglage

Komponenter

Frambroms
V-broms Spectra
Bakbroms
Shimano Fotbroms
Sadel
Spectra Fluito

Motor

Motortyp
EGOING
Motorplacering
Fram
Motoreffekt
250W
Vridmoment (Nm)
40
Sensor
Rörelsesensor
Maximal assistanshastighet
25 km/h
Sträcka på en laddning
40-80 km

Batteri

Batteri
E-Going
Batterityp
Litium-jon
Batteriplacering
Diagonalrör
Avtagbart batteri
Ja
Batterikapacitet (Ah)
11.6
Batterikapacitet (Wh)
418
Spänning
36V
Batteriladdare
Medföljer
Laddningstid
4-6 h
Batterilås
Ja

Display

LED/LCD Display
LED
Avtagbar display
Nej
Antal assistansnivåer
5
Walk-assistans
Ja

Utrustning

Belysning
Belysning fram och bak
SSF-godkänt ramlås
Ja
Pakethållarsystem
AVS klicksystem

Varumärke

Monark

Monark elcyklar

Monark elcyklar tillverkas i Sverige och detta klassiska svenska cykelmärke har hela 3 års garanti när man registrerar sin cykel på Monark.se. Monarks cyklar tillverkas i deras egna fabrik i Varberg där man sköter all utveckling och kvalitetskontroll. Köp din Monark elcykel hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Monark återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är stolta återförsäljare av Monark elcyklar och har ett brett utbud. Det finns många olika modeller, färger och storlekar att välja på. De har sin motor på framhjulet eller mittmonterad. Flertalet av Monarks modeller kommer med cykelkorg eller frampakethållare. Köper du en Monark elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Monark i vår butik i Stockholm.

Monark E-Karin

Sveriges mest sålda cykelmodell är en historia för sig. Monarks äldsta och mest klassiska ramtyp ligger till grund för Karin. Den ursprungliga versionen, med den karakteristiska svängda ramen, skapades för över hundra år sedan. Traditionen att ge personnamn åt cykelmodeller blev Monarks signum från 1930-talet och framåt. Oftast hade dessa namn en koppling till kungafamiljen. Från 1950-talet började cyklarna likna dagens Karin. Här hittar du Monark E-Karin som är en av storsäljarna i Sverige idag.

Historian bakom Monark

Alla borde ha råd att färdas kungligt. Monark är en rejäl cykel utan fördyrande detaljer. Så tänkte Birger Svensson när han startade sin lilla cykelfirma 1908 och så tänker Monark även idag. Under årens lopp har samhället förändrats och cykelns roll i folkhemmet med det. Men än idag är Monark svenska folkets cykel och nu tar vi med oss kungligheterna in i vårt andra århundrade.

Storleksguide

Geometri

RAMSTORLEK 38
KROPPSLÄNGD [cm] 150 – 195
B [mm] 345
C [mm] 625
E [mm] 391
G [mm] 72
H [mm] 74
I [mm] 40
J [mm] 150
K [mm] 474
L [mm] 382

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

2 990 kr
999 kr