Batavus Pulzar E-Go dam 2018

22 495 kr 22 990 kr

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , Tagg:
Nollställ

Batavus Pulzar E-Go dam 2018

Pulzar elcykel från Batavus är en stilren hybridmodell med kraftig mittmotor från välrenommerade Yamaha vilket ger maximal kraft i backarna med en jämn och mjuk assistans. Denna modell är från 2018 och är en klassisk elhybridcykel som har många praktiska funktioner. Pulzar har batteriet placerat i mitten vilket ger en mycket skönare körstil med tyngdpunkten mer i mitten. Kan vara användbart om man tex ska koppla på en cykelvagn eller en cykelsits med barn. Den kraftiga motorn som är mittplacerad passar sig väldigt bra för dessa ändamål. Det medföljer även spännen till pakethållaren så man kan ta med sig cargo.

Pulzars batteri är kraftfullt och du kan ta dig upp till 6-7 mil men är såklart beroende av hur snabba ben du har och mängden elassistans som du väljer själv. Det finns olika lägen av hur mycket elassistans som man vill ha. Motorn sitter i mitten av cykeln. Batteriet är placerat i mitten och är enkelt att ta loss så du kan ta med det in på kontoret eller hemma för att ladda det när så behövs. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 4-6 h till full kapacitet. Batavus Pulzar har Tektro hydrauliska skivbromsar och levereras med stänkskydd, belysning och lås som standardutrustning. Batavus cyklar växer i popularitet och att kombinera kvalité, erfarenhet med modern teknik ger oss det Batavus kallar för E-Go®. Man kan även kombinera med ett kraftigt kättinglås till ramlåset från Trelock.

Batavus elcyklar – lägst pris garanti

Batavus och dess ägare tillverkar och säljer flest elcyklar i världen. Batavus är ett premiummärke med väldigt hög kvalité och många smarta praktiska lösningar på sina cyklar. Batavus har hela 3 års garanti på sina cyklar om man registerar sin cykel på Batavus.se och gör man inte det så har Batavus 2 års garanti på hela cykeln. De är kända för att ha en mjuk assistans av sina elcyklar. Batavus cyklar tillverkas i sin egna fabrik i Holland och och sköter all utveckling och kvalitetskontroll från fabriken. Köp din Batavus elcykel hos Elcykelpunkten – vi utlovar lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Köp en Batavus elcykel från Elcykelpunkten

Elcykelpunkten har ett stort utbud av Batavus elcyklar och det finns många olika modeller, färger och storlekar att välja på. Finns inte din storlek inne så går det att beställa. Batavus har sin motor på framhjulet eller så är den mittmonterad. Flertalet av Batavus modeller kommer med cykelkorg och de är ett cykelvarumärke som främst satsat på de klassiska modellerna av elcyklar. Köper du en Batavus elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Batavus i vår butik i Stockholm eller varför inte låna en i 48 h.

Batavus testvinnare Torino

Batavus elcyklar har vunnit många tester och Batavus Torino E-Go+ är Sveriges mest sålda elcykel och deras modell Batavus Genova har också vunnit många “bäst i test” i flertalet tidningar och elcykelguider. När du köper en Batavus cykel kan du vara säker att du får en cykel med kvalité och försäljningssiffrorna försäkrar att du väljer en cykel som har det mesta.

Historian bakom Batavus

Batavus startade redan 1904 med Andries Gaastra i spetsen och 1917 tog de över en stor cykelfabrik och delade sen upp verksamheten och började även sälja mopeder. Batavus var under 1970-talet Nederländernas största cykeltillverkare med en årsproduktion på 250 000 cyklar samt 70 000 mopeder. Batavus har vunnit etapper på Tour de France samt OS medalj 1992. På senare år har marknaden för elcyklar vunnit mark och Batavus började tidigt att ställa om och fokusera mer på elcyklar. Det var inte förrän 1998 som Batavus lanserade den första elektriska cykeln. Företaget är bland annat känt för sina cyklar där kedjan är heltäckt och för cykelvarianten kallad “Old Dutch”.

GARANTI2 år (3 år vid registrering)

FÄRG  Grafitgrå
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  6-7 mil
LADDNINGSTID  4-6 h
BATTERI  Yamaha 11Ah (400Wh) Li-ION
VÄXLAR  7 st, Shimano Nexus
BATTERILÅS Ja
BATTERILADDARE Medföljer
DISPLAY  LED-display med integrerad färddator
SADEL  Selle Royal
BELYSNING  Belysning fram och bak – drivs av cykelns batteri
SSF-GODKÄNT LÅS  TreLock Ringlås Plug-in
TILLBEHÖR SOM MEDFÖLJER  Belysning fram och bak, Lås
RAMMATERIAL  Aluminium
FRAMGAFFELTYP  High-Tensile Stål
HJUL/DÄCK  37-622 CST/Alu svart
MOTORTYP  Yamaha PW-Serie Mittmotor / 250W / Effekt 70Nm
FRAMBROMS  Tektro Hydraulisk Skivbroms fram
BAKBROMS  Tektro Hydraulisk Skivbroms  bak
KEDJA  Rostfri
VIKT  20,1 kg (exkl batteri)
VARUMÄRKE  Batavus
ÖVRIGT  Storlek 53. Walkassist på styrenhet.
Storlek

48, 53, 57

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL INNAN LEVERANS

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

445 kr
334 kr med Elcykelpremien
REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 680 kr 2 995 kr
2 010 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien