Cube Cross Hybrid ONE 500 Allroad Grå 2019

26 399 kr

Artikelnr: C230151-54-1 Kategorier: , Tagg:
  • 50
  • 54
  • 58
  • 62
Nollställ

Cube Cross Hybrid ONE 500 Allroad Grå 2019

 

En elcykel – dina gränser. Cross Hybrid ONE 500 Allroad slår sig in i ditt liv och hittar sin plats. Ni kommer att hjälpas åt att nå samma resmål oavsett väder, underlag eller uppförsbackar. Fullt utrustad med kraftiga stänkskärmar, AXA lås och LED-belysning som drivs av cykelns egna batteri. Belysningen är mycket energisnål och du slipper krångla med byte av batterier i lamporna. Ett tätt samarbete mellan Cube och Schwalbe har resulterat i att Cross Hybrid 500 Allroad har utrustats med däck som tar dig fram på i stort sett alla underlag. Köp gärna till extra dubbdäck och ta den till nästa nivå. Cykla året om! Med SR Suntours dämpade framgaffel blir åkturen behaglig och hårda stötar slätas ut. De kraftfulla hydrauliska skivbromsarna är tillverkade av välkända Shimano. Shimano MT200 hjälper dig att få stopp på cykeln snabbt, tryggt och säkert så att risken för olyckor minimeras.

Den pålitliga och kraftfulla drivlinan från Bosch är elcykelns hjärta. Hela 50Nm vridmoment förser både din och motorns kraft till bakhjulet via Shimanos smarta växelsystem med 9 växlar. Boschmotorn ger dig en mjuk och jämn assistans. Många människor känner knappt att man cyklar på en elcykel. Den stilrena designen kring batteri och motor är resultatet av långt arbete och lång erfarenhet av att arbeta med Bosch drivsystem för Cube’s ingenjörsteam. Tack vare avancerad tysk ingejörskonst har Cube lyckats förstärka ramens hållfasthet utan att öka ramens vikt. Det fullt integrerade batteriet och motorn är väl inkapslade och skyddade mot yttre påfrestningar. För att du ska kunna utnyttja din Cross fulla potential.

Cube har arbetat med att hålla cykelns tyngdpunkt så lågt som möjligt för att ge en enkel och stabil hantering av cykeln. Precis som alla Cube´s elcyklar har denna också klarat Cube´s in-house test. Inte nog med att testet innefattar kontroller av obligatoriska säkerhetsnormer, Cube tar sitt test till en annan nivå. Allt för att du ska få en stark och hållbar cykel med många års problemfri service.

Varför köpa en cykel från Cube?

1. Test av hela cykeln

Cubes test team utför genomgående tester av allt från ramar till komponenter med de högsta standarder som finns. Bland annat Din+. Dessa test utförs i Cubes egna testlokaler. Teamet har genom åren utvecklat ett testcenter som sätter en av de högsta kraven för standarder inom cykelindustrin.

2. Design och val av komponenter

Teamet bakom just designval och komponenter är kända för att hitta just de lösningar som gör att Cube cyklar alltid väcker uppsikt och intresse. Den röda tråden finns både i designen och valet av komponenter. Cube har därför vunnit flera priser runt om i världen.

3. Körglädje

Cube producerar cyklar till alla, så att alla kan hitta en cykel som passar individens behov. Något av det viktigaste är körglädjen, och därför används det mycket tid till att testa cyklarna i alla prisklasser och inte bara toppmodellerna. En Cube cykel har byggts i precis det syfte den ska användas till.

 

Garanti från Cube

På alla elcyklar från Cube gäller 2 års garanti på alla vitala delar. Det innefattar motor, batteri och elsystem. Elsystemet är vattentätt för användning under normala förhållanden. Med ett brett storleksutbud hjälper vi dig att hitta en Cross Hybrid ONE 500 Allroad just för dig. Välkommen till oss på Elcykelpunkten!

Allmänt

Varumärke
Cube
Årsmodell
2019
Färg
Grå
Antal växlar
9
Vikt
21,7 kg
Garanti (År)
2
USB-uttag
Ja. Mini-USB på display
Elsystem
Bosch
Bromstyp
Skivbroms
Ramlås
Går att lägga till som tillbehör
Bluetooth®
Nej
Rammaterial
Aluminium
Framgaffel
SR Suntour NEX-E25, 63mm
Framgaffeltyp
Dämpad
Övrigt
Integrerad belysning i stänkskärmar

Hjul

Hjulstorlek
28"
Hjul
Shimano HB-TX505, QR, Centerlock
Däck
Schwalbe Smart Sam, Active, 44x622

Drivlina

Vevparti
FSA Metropolis Comfort, 38T, 165mm
Kedja
KMC X9
Kassett
Shimano CS-HG200, 11-34T
Växelsystem bak
Shimano RD-M4000-SGS

Komponenter

Frambroms
Shimano BR-MT200, Hydr. Disc Brake 180mm
Bakbroms
Shimano BR-MT200, Hydr. Disc Brake 160mm
Handtag
CUBE Performance Grip
Styre
CUBE Rise Trail Bar, 680mm
Styrlager
FSA Orbit 1.5B ZS-1-R, Top Zero-Stack 1 1/8" (OD 44mm), Bottom Zero-Stack 1 1/2" (OD 56mm)V
Sadelstolpe
CUBE Performance Post, 27.2mm
Sadel
CUBE Active 1.1
Pedaler
CUBE PP MTB

Motor

Motortyp
Bosch Active Line Plus
Motorplacering
Mitt
Vridmoment (Nm)
50
Sensor
Hastighet, Kadens, Pedalpostition, Vridmoment
Maximal assistanshastighet
25 km/h
Sträcka på en laddning
50-130 km

Batteri

Batteri
Bosch
Batterityp
Litium-jon
Batteriplacering
Diagonalrör
Batterikapacitet (Ah)
11
Batterikapacitet (Wh)
400
Batteriladdare
Bosch 2A
Laddningstid
4-6 h

Display

Display Typ/Modell
Bosch Purion
LED/LCD Display
LCD
Antal assistansnivåer
4
Walk-assistans
Ja

Utrustning

SSF-godkänt ramlås
Nej

Varumärke

Cube

Cube elcykel

Cube elcyklar grundades 1993 av studenten Marcus Pürner i sin pappas 50 kvm stora möbelfabrik. Varumärket har med tiden vuxit och utvecklats till en av Europas främsta cykelleverantörer. De har sin spetskompetens inom elmountainbike men de har även ett brett utbud av andra cykelmodeller. En Cubecykel kombinerar snygg design och läckra linjer som tillsammans formar ett unikt utseende som är lätt att ta till sig. Komponenterna kommer från välkända producenter som håller hög standard. En elcykel från Cube kommer garanterat ge dig hela paketet – hög kvalité, estetisk design och funktionalitet. Man strävar efter att skapa den perfekta cykeln som tillfredsställer alla personers behov. Märket har ett väldigt stort urval som gör att det finns ett stort utbud av cyklar som sannolikt passar just dig och ditt behov.

Cube återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är stolta återförsäljare av Cube och har ett brett utbud av deras elassisterade cyklar. Vi finns på Fridhemsplan på Kungsholme ni Stockholm där vi har många olika modeller, färger och storlekar att välja på. Cube har oftast mittmotor och har en unik design med fantastiska komponenter. Köper du en Cube elcykel hos Elcykelpunkten i Stockholm får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en elcykel i vår butik i Stockholm.

Cube Cross Hybrid One

Cubes storsäljare är Cross Hybrid One som är lätt att falla för med sin snygga design med en centermotor där drivningen sker på vevaxeln vilket ger klart effektivast kraftöverföring och bäst cykelkänsla. Samtliga modeller har en pålitlig motor som drivs av uppladdningsbart batteri. Med den extra hjälpen tar du dig enkelt och smidigt dit du vill med precis lagom ansträngning. Den är lättskött och har lågt underhållsbehov. Väljer du en Cross Hybrid One gör du ett tryggt köp där både design, användarvänlighet och kvalité är anpassat för våra nordiska förhållanden.

Varför köpa en cykel från Cube?

  • Fantastiska high-end komponenter på alla deras elcyklar till ett väldigt lågt pris
  • Känns som en vanlig cykel när man kör utan elassistans. Rullar väldigt bra!
  • 2 års garanti

Garanti

På alla elcyklar så gäller minst 2 års garanti på alla vitala delar. Det innefattar motor, batteri och elsystem. Elsystemet är vattentätt för användning under normala cykelomständigheter, inklusive kraftigt regn. Använd dock inte en högtryckstvätt för att rengöra din cykel. På grund av strikta regler för elcyklar är det varken tillåtet eller rekommenderat att justera hastigheten på din Cube elcykel och man förlorar då garantin. Garantin täcker inte för normala förbrukningsmaterial som bromsar, drivlina, ekrar med mera. För alla ramar och styva gafflar:
  • Aluminium - 6 års garanti
  • Carbon, Alu-Carbon - 3 års garanti

Bosch-garanti

Garantiperioden varar 24 månader från försäljningsdatumet för elcyklar till slutkonsumenten. Om slutkonsumentens elcykel är avsedd för kommersiell användning (t ex uthyrningsföretag) gäller garantiperioden 12 månader.

Batteri-garanti

Minst 500 laddningscykler respektive 70% (300Wh) respektive 60% (400Wh) av den nominella kapaciteten (baserat på information som är lagrad på batteriet) inom garantiperioden. Gäller ej skada som härrör från felaktig användning.

Cube mountainbike

En Cube elmountainbike kvalitetstestas i fabriken innan den anländer till vår butik. I vår montering slutmonterar vi cykeln och gör ytterligare ett funktionstest. Det absolut viktigaste för varumärket att varje modell behandlas och testas med omsorg. Är du ute efter massvis med körglädje? Då har du hittat rätt! Stereo-serien är modeller för den den med hög äventyrslust. Dessa cyklar gör att du kan ge dig ut på utmaningar och lätt hantera olika terränger och trails. Söker du en cykel som är avsedd för stadsmiljö och den dagliga pendlingen rekommenderar vi att du kollar in Town-serien eller Cross Hybrid one. Elcyklar med lågt insteg, bekväma och klassiskt utseende. Med reservation för ändringar eller felskrivningar.

Storleksguide

Geometri

RAMSTORLEK 50 54 58 62
KROPPSLÄNGD [cm] 155-165 165-180 180-195 190-205
A [mm] 480 520 560 600
B [mm] 582 593 604 615
C [mm] 369 401 406 411
D [mm] 608 629 647 666
E [mm] 130 150 170 190
F [tum] 28″ 28″ 28″ 28″
G [grader] 69.5° 70° 70° 70°
H [mm] 1112 1118 1130 114
I [mm] -60  -60 -60 -65
J [grader] 73° 73° 73° 73°
K [mm] 470  470 470 475

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

2 849 kr 2 990 kr
SPARA 141 kr
1 099 kr