Marvil E-motion Trekking Dam (utgått)

18 995 kr 19 995 kr

SPARA 1 000 kr
Artikelnr: 0293610 Kategorier: , Tagg:

Marvil E-motion Trekking Dam (utgått)

Beställningsvara

 

Marvils Trekking hybridelcykel dam är en enkel och snygg hybridcykel till ett väldigt bra pris med denna kvalité. Motorn är mittmonterad och är på 250W och ger dig en bra elassistans när så önskas. Eftersom motorn sitter i mitten klarar den brantare backar och kan vara passande om man tex ska ha med barn på cykeln eller dra en vagn efter. Motorn är från ansedda Bafang och har deras nya Modest system. Batteriet är väldigt kraftfullt på 12,8 Ah från välrenommerade Samsung som tar dig ca 7-9 mil. Batteriet är monterat i mitten på ramen vilket gör att du får en stabilare körstil och cykeln upplevs mer flexibel. Batteriet är enkelt att ta loss så du kan ta med det in på kontoret eller hemma för att ladda det när det behövs i ett vanligt vägguttag. Räckvidden beror på väder, backar, förarvikt, lufttryck i däcken och hur mycket elassistans man väljer att använda. Laddtiden är ca 4-6 timmar. Laddare ingår alltid. Självklart är det även lås på batteriet. Batteriet har ca 1000 laddcykler och kostnaden är ca 25 öre mil i ren “drivmedelskostnad”.

Marvils E-motion Trekking modell för dam är utrustad med Shimanos 10 växlade Deoresystem. Elcykeln har hydrauliska Tektro skivbromsar, Abus lås, en komfortabel sittvänlig sadel, pakethållare, en mjukstartande motor och tydlig LCD-display mm. Motorn är på 36 volt och är det starkaste som får användas i Sverige idag, den är borstlös med mycket lågt rullmotstånd. Köper du en Marvil hybridelcykel så får du en cykel med kvalité som passar den som vill få ut lite mer av cykeln på grusvägar eller använda den som träningsredskap om du inte bara vill ha den till pendling.

Marvil elcyklar

Marvils damcyklar är ett alternativ för dig som vill handla en bra kvalitetscykel men inte betala allt för mycket. Cyklarna tillverkas i Europa och har sitt kontor i Sverige. Vi är mycket glada att vara återförsäljare för deras cyklar. En Marvil damelcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla Marvils cyklar har 2 års garanti och gäller från den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage.

Köp Marvilcykel från Elcykelpunkten

Deras damcyklar kännetecknas av att det är snygga och enkla med bra kvalité till ett väldigt bra pris. Köper du en Marvil elcykel hos Elcykelpunkten får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Marvil i vår butik eller låna i upp till 48h.

Marvil återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Marvil. Vi har fri frakt på alla cyklar och finns i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg. Vi finns till hands antingen på telefon, mail eller så kan du besöka oss i vår butik i Stockholm för att provköra din favorit från Marvil. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Hur fungerar en Marvil elcykel?

När man börjar trampa så kopplas motorn in och hjälper dig och när du slutar trampa så kopplas motorn ögonblickligen ur. För att bestämma hjälpens styrka så finns en display mitt på styret där man enkelt ställer in hur mycket hjälp man önskar. Där kan man bland annat se trippmätare, sträcka till målet, hastighetsmätare, medelhastighet, max hastighet m.m. Det finns även ett usb uttag för mobiltelefon laddning på deras Comfort modeller. Även fram och bakljus tänds/släcks på displayen och strömmen direkt från huvudbatteriet.

Allmänt

Varumärke
Marvil
Årsmodell
2019
Färg
Svart
Antal växlar
10
Garanti (År)
2
USB-uttag
Nej
Elsystem
Bafang
Storlek
46 cm
Bromstyp
Skivbroms
Ramlås
ABUS Shield 5850
Bluetooth®
Nej
Passar längd
150-185
Rammaterial
Aluminium
Framgaffeltyp
Odämpad

Hjul

Hjulstorlek
28"
Däck
Cst 40-622 Reflexrand

Drivlina

Växelsystem bak
Shimano Deore

Komponenter

Frambroms
Tekro Hydrauliska skivbroms fram
Bakbroms
Tekro Hydrauliska skivbroms bak
Sadel
Komfortabel sadel

Motor

Motortyp
Bafang
Motorplacering
Mitt
Vridmoment (Nm)
80
Sensor
Hastighet, Kadens, Pedalpostition, Vridmoment
Maximal assistanshastighet
25 km/h
Sträcka på en laddning
45-100 km

Batteri

Batteri
Samsung
Batterityp
Litium-jon
Batteriplacering
Diagonalrör
Batterikapacitet (Ah)
12.8
Batterikapacitet (Wh)
460
Batteriladdare
Medföljer
Laddningstid
4-6 h

Display

LED/LCD Display
LCD
Antal assistansnivåer
9
Walk-assistans
Ja

Utrustning

Belysning
Fram och bak, drivs av systembatteriet
SSF-godkänt ramlås
Ja

Varumärke

Marvil

Marvil elcykel

Marvil ett alternativ för dig som vill handla en bra kvalitetscykel men som inte betala allt för mycket. Elcyklarna är tillverkade i Europa men har sitt kontor i Sverige och vi är mycket glada att vara återförsäljare för Marvils cyklar. En Marvil elcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm, Göteborg, Örebro, Uppsala, Malmö, Västerås, Helsingborg och Trollhättan - vi har prisgaranti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla Marvilcyklar har två års garanti, vilken gäller från och med den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage. Marvil E-motion Lite är deras storsäljare och är utrustad med fotbroms, dubbla handbromsar, cykelkorg, godkänt ramlås, en komfortabel sittvänlig sadel, en mjukstartande motor och LED-skärm. Motorn är på 36 volt och 250 watt, det starkaste som får användas i Sverige idag och är borstlös med lågt motstånd. Batteriet är ett Samsung Li-ion polymer batteri på 36 volt. Räckvidden är 6-7 mil beroende på väder, backar, förarvikt, lufttryck i däcken och hur mycket assistans man väljer att använda. Laddningen av batteriet kan göras när det sitter i cykeln eller så kan batteriet tas loss och laddas inomhus. Laddare ingår alltid när du köper en cykel hos Elcykelpunkten. Självklart är det även lås på batteriet.

Köp Marvil från återförsäljare 

Deras cyklar kännetecknas av att det är snygga och enkla med bra kvalité till ett väldigt bra ´pris. Köper du en Marvil elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Marvil i vår butik. Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Marvil. Vi har fri frakt på alla deras cyklar och finns i Stockholm, Göteborg, Örebro, Uppsala, Malmö, Västerås, Helsingborg och Trollhättan. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg och vi kommer finnas till hands antingen på telefon eller mail. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Hur fungerar en Marvil elcykel?

När man börjar trampa så kopplas motorn in och hjälper dig och när du slutar trampa så kopplas motorn ögonblickligen ur. För att bestämma hjälpens styrka så finns en display mitt på styret där man enkelt ställer in hur mycket hjälp man önskar. Där kan man bland annat se vridmoments mätare i realtid, trippmätare, sträcka till målet, hastighetsmätare, medelhastighet, max hastighet m.m. Det finns även ett usb uttag för mobiltelefon laddning på deras Comfort modeller. Även fram och bakljus tänds/släcks på displayen och strömmen direkt från huvudbatteriet.
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr