Marvil E-motion Trekking Dam

18 995 kr 19 995 kr

Artikelnr: 0293610 Kategorier: , Tagg:

I lager

Marvil E-motion Trekking Dam

Marvils Trekking hybridelcykel dam är en enkel och snygg hybridcykel till ett väldigt bra pris med denna kvalité. Motorn är mittmonterad och är på 250W och ger dig en bra elassistans när så önskas. Eftersom motorn sitter i mitten klarar den brantare backar och kan vara passande om man tex ska ha med barn på cykeln eller dra en vagn efter. Motorn är från ansedda Bafang och har deras nya Modest system. Batteriet är väldigt kraftfullt på 12,8 Ah från välrenommerade Samsung som tar dig ca 7-9 mil. Batteriet är monterat i mitten på ramen vilket gör att du får en stabilare körstil och cykeln upplevs mer flexibel. Batteriet är enkelt att ta loss så du kan ta med det in på kontoret eller hemma för att ladda det när det behövs i ett vanligt vägguttag. Räckvidden beror på väder, backar, förarvikt, lufttryck i däcken och hur mycket elassistans man väljer att använda. Laddtiden är ca 4-6 timmar. Laddare ingår alltid. Självklart är det även lås på batteriet. Batteriet har ca 1000 laddcykler och kostnaden är ca 25 öre mil i ren “drivmedelskostnad”.

Marvils E-motion Trekking modell för dam är utrustad med Shimanos 10 växlade Deoresystem. Elcykeln har hydrauliska Tektro skivbromsar, Abus lås, en komfortabel sittvänlig sadel, pakethållare, en mjukstartande motor och tydlig LCD-display mm. Motorn är på 36 volt och är det starkaste som får användas i Sverige idag, den är borstlös med mycket lågt rullmotstånd. Köper du en Marvil hybridelcykel så får du en cykel med kvalité som passar den som vill få ut lite mer av cykeln på grusvägar eller använda den som träningsredskap om du inte bara vill ha den till pendling.

Marvil elcyklar

Marvils damcyklar är ett alternativ för dig som vill handla en bra kvalitetscykel men inte betala allt för mycket. Cyklarna tillverkas i Europa och har sitt kontor i Sverige. Vi är mycket glada att vara återförsäljare för deras cyklar. En Marvil damelcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla Marvils cyklar har 2 års garanti och gäller från den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage.

Köp Marvilcykel från Elcykelpunkten

Deras damcyklar kännetecknas av att det är snygga och enkla med bra kvalité till ett väldigt bra pris. Köper du en Marvil elcykel hos Elcykelpunkten får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Marvil i vår butik eller låna i upp till 48h.

Marvil återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Marvil. Vi har fri frakt på alla cyklar och finns i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg. Vi finns till hands antingen på telefon, mail eller så kan du besöka oss i vår butik i Stockholm för att provköra din favorit från Marvil. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Hur fungerar en Marvil elcykel?

När man börjar trampa så kopplas motorn in och hjälper dig och när du slutar trampa så kopplas motorn ögonblickligen ur. För att bestämma hjälpens styrka så finns en display mitt på styret där man enkelt ställer in hur mycket hjälp man önskar. Där kan man bland annat se trippmätare, sträcka till målet, hastighetsmätare, medelhastighet, max hastighet m.m. Det finns även ett usb uttag för mobiltelefon laddning på deras Comfort modeller. Även fram och bakljus tänds/släcks på displayen och strömmen direkt från huvudbatteriet.

FÄRG  Svart matt
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  7-9 mil
LADDNINGSTID  4-6 h
BATTERI  12,8 Ah 36V Samsung Li-ion
VÄXLAR  10 st, Shimano Deore
BATTERILÅS  Ja
BATTERILADDARE  Medföljer
DISPLAY  Tydlig LCD-display
SADEL  Komfortabel sadel
BELYSNING  Fram och bak
GODKÄNT LÅS  Abus
CYKELKORG  Nej. Finns att köpa som tillbehör – vi monterar detta gratis innan leverans.
RAMMATERIAL  Aluminium
FRAMGAFFELTYP  Aluminium
HJUL/DÄCK  28″/ Cst 40-622 Reflexrand
MOTORTYP  Bafang 250W mittmotor. 80Nm
FRAMBROMS  Tekro Hydrauliska skivbroms fram
BAKBROMS  Tekro Hydrauliska skivbroms bak
GARANTI  2 år
VARUMÄRKE  Marvil
ÖVRIGT  Storlek 46 cm (Passar 150-180 cm)

Varumärke

Marvil

Marvil elcykel

Marvil ett alternativ för dig som vill handla en bra kvalitetscykel men som inte betala allt för mycket. Elcyklarna är tillverkade i Europa men har sitt kontor i Sverige och vi är mycket glada att vara återförsäljare för Marvils cyklar. En Marvil elcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm - vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla Marvilcyklar har två års garanti, vilken gäller från och med den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage. Marvil E-motion Lite är deras storsäljare och är utrustad med fotbroms, dubbla handbromsar, cykelkorg, godkänt ramlås, en komfortabel sittvänlig sadel, en mjukstartande motor och LED-skärm. Motorn är på 36 volt och 250 watt, det starkaste som får användas i Sverige idag och är borstlös med lågt motstånd. Batteriet är ett Samsung Li-ion polymer batteri på 36 volt. Räckvidden är 6-7 mil beroende på väder, backar, förarvikt, lufttryck i däcken och hur mycket assistans man väljer att använda. Laddningen av batteriet kan göras när det sitter i cykeln eller så kan batteriet tas loss och laddas inomhus. Laddare ingår alltid när du köper en cykel hos Elcykelpunkten. Självklart är det även lås på batteriet.

Köp Marvil från återförsäljare Stockholm

Deras cyklar kännetecknas av att det är snygga och enkla med bra kvalité till ett väldigt bra ´pris. Köper du en Marvil elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Marvil i vår butik. Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Marvil. Vi har fri frakt på alla deras cyklar och finns i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg och vi kommer finnas till hands antingen på telefon eller mail. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Hur fungerar en Marvil elcykel?

När man börjar trampa så kopplas motorn in och hjälper dig och när du slutar trampa så kopplas motorn ögonblickligen ur. För att bestämma hjälpens styrka så finns en display mitt på styret där man enkelt ställer in hur mycket hjälp man önskar. Där kan man bland annat se vridmoments mätare i realtid, trippmätare, sträcka till målet, hastighetsmätare, medelhastighet, max hastighet m.m. Det finns även ett usb uttag för mobiltelefon laddning på deras Comfort modeller. Även fram och bakljus tänds/släcks på displayen och strömmen direkt från huvudbatteriet.

Storleksguide

Geometri

RAMSTORLEK 46
KROPPSLÄNGD [cm] 150 – 180

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 680 kr 2 995 kr
2 010 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien
999 kr
749 kr med Elcykelpremien