Marvil Lådcykel

22 995 kr

Artikelnr: X-4937 Kategorier: , Taggar: , ,

Marvil Lådcykel

Beställningsvara ca 3-5 dagar.

Marvils lådcykel är en enkel och snygg lådcykel till ett väldigt bra pris för denna kvalité. Det är en klassisk elcykel med bred sadel och batteriet är kraftfullt på 13 Ah från välrenommerade Phyllion som tar dig ungefär 4-7 mil. Batteriet är placerat baktill och ger dig en stabilare körning och är enkelt att ta loss så du kan ta med det in på kontoret eller hemma för att ladda det när så behövs i ett vanligt vägguttag. Denna cykel kan användas likväl till barn eller att transportera cargo. Lådan har riktigt bra handtag längs med hela sidan som gör att du har bra fästpunkter för cargo eller för barnen att hålla i.

Marvil lådcykel är utrustad med V-broms, handbroms, bakhjulsmotor och LED-display. Motorn är på 250 watt vilket är det starkaste som får användas i Sverige idag och är borstlös med lågt motstånd. Batteriet har Phyllionceller på 36 volt och 13 Amp (468 watt). Räckvidden är beroende av väder, backar, förarvikt, lufttryck i däcken och hur mycket assistans man väljer att använda. Laddtid är ca 4-6 timmar beroende på hur urladdat bateriet är. Laddare ingår alltid när du köper en cykel hos Elcykelpunkten. Kostnaden för att ladda batteriet är ca 25 öre mil i ren “drivmedelskostnad”. Köper du en Marvil elcykel så får du en enkel cykel med kvalité som passar den som pendlar kortare avstånd.

Innermåtten på lådan är:
Höjd: 40 cm på lägsta, 50 cm på högsta.
Bredd: 60 cm
Längd: 90 cm

Marvil elcyklar

Marvil är ett alternativ för dig som vill handla en bra kvalitetscykel men som inte betala allt för mycket. Elcyklarna är tillverkade i Europa och har sitt kontor i Sverige. Vi är mycket glada att vara återförsäljare för Marvils cyklar. En Marvil elcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla Marvilcyklar har två års garanti, vilken gäller från och med den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage.

Köp Marvilcykel från Elcykelpunkten

Deras cyklar kännetecknas av att det är snygga och enkla med bra kvalité till ett väldigt bra ´pris. Köper du en Marvil elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in till vår butik.

Marvil återförsäljare i Stockholm

Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Marvil. Vi har fri frakt på alla deras cyklar och finns i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg och vi kommer finnas till hands antingen på telefon, mail eller så kan du besöka oss i vår butik i Stockholm för att provköra din favorit från Marvil. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Allmänt

Varumärke
Marvil
Årsmodell
2019
Färg
Svart
Antal växlar
7
Garanti (År)
2
USB-uttag
Nej
Låda
Robust låda för 2 barn eller för lastning av cargo
Lådans innermått
L 92 cm B 62 cm H 50 cm (Utan kapell)
Elsystem
E-motion
Bromstyp
Fälgbroms
Bluetooth®
Nej
Passar längd
155-190
Rammaterial
Aluminium
Framgaffeltyp
Odämpad

Hjul

Hjulstorlek
20"
Hjul
Cargon har 26" bakhjul och 20" framhjul.

Drivlina

Kedja
Rostskyddsbehandlad kedja
Växelsystem bak
Shimano Tourney

Komponenter

Frambroms
Rullbroms
Bakbroms
Handbroms (V-broms)
Sadel
Bred sadel

Motor

Motortyp
Shengyi
Motorplacering
Bak
Motoreffekt
250W
Maximal assistanshastighet
25 km/h
Sträcka på en laddning
25-50 km

Batteri

Batteri
Phyllion
Batterityp
Litium-jon
Batteriplacering
Pakethållare
Avtagbart batteri
Ja
Batterikapacitet (Ah)
13
Batterikapacitet (Wh)
468
Spänning
36V
Batteriladdare
Medföljer
Laddningstid
4-6 h
Batterilås
Ja

Display

LED/LCD Display
LED
Avtagbar display
Nej
Antal assistansnivåer
3
Walk-assistans
Ja

Utrustning

Belysning
Fram och bak, drivs av systembatteriet
SSF-godkänt ramlås
Nej

Varumärke

Marvil

Marvil elcykel

Marvil ett alternativ för dig som vill handla en bra kvalitetscykel men som inte betala allt för mycket. Elcyklarna är tillverkade i Europa men har sitt kontor i Sverige och vi är mycket glada att vara återförsäljare för Marvils cyklar. En Marvil elcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm - vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla Marvilcyklar har två års garanti, vilken gäller från och med den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage. Marvil E-motion Lite är deras storsäljare och är utrustad med fotbroms, dubbla handbromsar, cykelkorg, godkänt ramlås, en komfortabel sittvänlig sadel, en mjukstartande motor och LED-skärm. Motorn är på 36 volt och 250 watt, det starkaste som får användas i Sverige idag och är borstlös med lågt motstånd. Batteriet är ett Samsung Li-ion polymer batteri på 36 volt. Räckvidden är 6-7 mil beroende på väder, backar, förarvikt, lufttryck i däcken och hur mycket assistans man väljer att använda. Laddningen av batteriet kan göras när det sitter i cykeln eller så kan batteriet tas loss och laddas inomhus. Laddare ingår alltid när du köper en cykel hos Elcykelpunkten. Självklart är det även lås på batteriet.

Köp Marvil från återförsäljare Stockholm

Deras cyklar kännetecknas av att det är snygga och enkla med bra kvalité till ett väldigt bra ´pris. Köper du en Marvil elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Marvil i vår butik. Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Marvil. Vi har fri frakt på alla deras cyklar och finns i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg och vi kommer finnas till hands antingen på telefon eller mail. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Hur fungerar en Marvil elcykel?

När man börjar trampa så kopplas motorn in och hjälper dig och när du slutar trampa så kopplas motorn ögonblickligen ur. För att bestämma hjälpens styrka så finns en display mitt på styret där man enkelt ställer in hur mycket hjälp man önskar. Där kan man bland annat se vridmoments mätare i realtid, trippmätare, sträcka till målet, hastighetsmätare, medelhastighet, max hastighet m.m. Det finns även ett usb uttag för mobiltelefon laddning på deras Comfort modeller. Även fram och bakljus tänds/släcks på displayen och strömmen direkt från huvudbatteriet.

Storleksguide

Geometri

RAMSTORLEK 51
KROPPSLÄNGD [cm] 165 – 200

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

599 kr

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

2 990 kr
999 kr