Seaside Bike Lådcykel Signature Marin

47 995 kr

Artikelnr: SB-SignatureMarin-1 Kategorier: , Taggar: , ,

Seaside Bike Lådcykel Signature Marin

Seaside Bike Signature är en mycket genomtänkt familjecykel där all design och utveckling har haft familjen i fokus. Tänk en cykel där allt är automatiskt så som växlar och ljus, förvaras på en kvadratmeter, mycket stabil & säker samt kommer i två vackra färgkombinationer.

Vår lådcykel är byggd av komponenter från välkända tillverkare, omsorgsfullt utvalda med fokus på säkerhet, funktion och prestanda. Varje Seaside Bike monteras, justeras och testas i Malmö innan den levereras hem till dig, redo för äventyr.

Allt ingår.

Varje Seaside Bike levereras fullt utrustad med kapell, dynor, trepunktsbälten på alla fyra platser, godkänt Axa-lås, fram- och baklyktor mm. Naturligtvis levereras cykeln 100% cykelklar och kräver ingen montering.

OBS! Även frakten ingår i priset!

GPS som standard.
Alla Seaside Bike kommer med inbyggd GPS, som utan tvekan är det bästa sättet att få tillbaka sin cykel vid stöld. I Seaside Bikes egna iPhone och Android app kan man enkelt aktivera ett tyst larm som direkt meddelar dig om någon försöker stjäla cykeln*. Även om cykelns egna batteri inte finns i eller om någon bryter elen så kan man följa cykeln i realtid. Utöver säkerheten så får man direkt i mobilen intressant data om ens cykelturer, cykelsupport och nyheter. *Kräver aktivering och abonnemang hos BikeTrax GPS och 30 dagar ingår från att man registrerar sig.

Mittmonterad hjälpmotor.
Vi har utrustat cykeln med en kraftfull elmotor, monterad i trampnavet, som tillsammans med den trådlösa steglösa navväxeln och remdriften är en oslagbar kombination. Varken uppförsbackar, motvind eller tung last blir besvärligt – du väljer själv hur mycket hjälp du behöver med en enkel knapptryckning.

Automatiska trådlösa steglösa växlar.
Seaside Bike Signature har helt trådlösa automatiska växlar*. Slipp växla, helt enkelt. Du ligger alltid i rätt växel, oavsett om du stannat vid ett rödljus eller kör i nedförsbacke. Växlarna är inbyggda i navet, steglösa och slits inte. Du får maximal bekvämlighet och minimalt underhåll. *Vill man absolut växla manuellt så finns reglage som tillval

Underhållsfri remdrift.
Seaside Bike Signature har inte någon kedja utan istället remdrift. Det ger en mjukare och tystare gång, du slipper kladda med olja och det är helt underhållsfritt. Det behövs inte längre något kedjeskydd eftersom remmen inte är täckt av olja.

Smart display.
Den bakgrundsbelysta displayen visar hastighet, tid, batterinivå och tillryggalagd sträcka. Den räknar även ut hur långt du kan cykla innan batteriet behöver laddas. Med en knapp ändrar du enkelt elmotorns assistans i sex steg. På undersidan av displayen finns en USB-anslutning för att ladda mobilen under cykelturen.

Effektiva bromsar.
Det är viktigt att bromsarna på en lådcykel är effektiva och drar jämnt för att undvika farliga krängningar i trafiken. Bromsar med vajer tar ofta ojämnt så därför har vi utrustat Seaside Bike med kraftfulla, hydrauliska bromsar på alla hjul. Alla bromsarna är låsbara, vilket är praktiskt vid parkering.

Säker och smidig.
För barnens säkerhet sitter ingångsstegen och kapellets öppning på trottoarsidan och det finns trepunktsbälten på alla fyra platser. Vi har valt stora hjul med breda, stötdämpande däck och extra starka styrdämpare vilket gör Seaside Bike mycket stabil och lättcyklad. Cykeln är bara lite över 80 cm bred och kommer in på de flesta ställen.

För fyra barn – med mera.
Du får plats med upp till fyra barn, men även picknickkorgen, matkassarna eller sportutrustningen ryms i den väl tilltagna lådan. Den ena bänken är en förvaringslåda och den andra går att fälla upp. Lådan är tillverkad av lackerad vattenfast plywood och den stryktåliga, ruggade lådbotten gör att sand och snö aldrig blir något problem.

Enkel förvaring och underhåll.
Seaside Bike är nästintill helt underhållsfri men precis som alla saker behöver den ibland lite omsorg i form av rengöring och översyn. Den kan förvaras stående på nosen och tar då upp mindre än 1 kvm yta. Detta är även praktiskt då cykeln ska rengöras och kontrolleras.

Dolda sladdar i ramen.
När vi designade Seaside Bike var det viktigt för oss att inte ha en massa sladdar hängande. Därför lät vi alla sladdar och vajrar löpa inuti ramen. Det blir finare, lättare att hålla rent och de är inte i vägen när du cyklar.

Automatisk belysning.
Den automatiska belysningen, som drivs av cykelbatteriet, tänds automatiskt när det skymmer och släcks igen när det ljusnar. Framlyktorna är integrerad i ramen under lådan och baklyktan är monterad på pakethållaren.

OBS! En kul grej
Är att boxen/kartongen den levereras i är världens största ritblock. Kan också göras till kul koja för barnen, se sista bilden i bildspelet ovan.

Allmänt

Varumärke
Seaside Bike
Årsmodell
2023
Färg
Blå
Antal växlar
Vikt
ca 65 kg
Garanti (År)
2
USB-uttag
Ja. Mini-USB på display
Elsystem
Bafang
Storlek
54 cm
Bromstyp
Skivbroms
Ramlås
AXA Solid Plus godkänt ramlås
Bluetooth®
Nej
Passar längd
150-200
Rammaterial
Aluminium
Övrigt
GPS stöldskydd. Dolda sladdar i ramen, Automatisk belysning, Underhållsfri remdrift. Kapell ingår

Hjul

Hjulstorlek
24", 26"
Hjul
24" fram 26" bak. 2 graders negativ cambervinkel på framhjulen.
Däck
Punkteringsskyddade CST Zeppelin extra breda

Drivlina

Kedja
Gator Carbon Drive CDX remdrift
Växelsystem bak
Enviolo Stepless Automatic

Komponenter

Frambroms
Tektro Radius Twin hydraulisk skivbroms
Bakbroms
Tektro Radius Twin hydraulisk skivbroms
Sadel
Selle Royal med handtag baktill

Motor

Motortyp
Bafang Maxdrive
Motorplacering
Mitt
Vridmoment (Nm)
80
Sensor
Hastighet, Kadens, Pedalpostition, Vridmoment
Maximal assistanshastighet
25 km/h
Sträcka på en laddning
40-80 km

Batteri

Batterityp
Litium-jon
Batteriplacering
I lådan
Batterikapacitet (Ah)
17.5
Batterikapacitet (Wh)
630
Batteriladdare
Medföljer
Laddningstid
4-6 h

Display

LED/LCD Display
LCD
Antal assistansnivåer
5
Walk-assistans
Ja

Utrustning

Belysning
2 x Spanninga Pimento fram och Lineo XD bak med automatiskt skymningsrelä
SSF-godkänt ramlås
Ja

Varumärke

Seaside Bike

[row col_bg="rgb(203, 203, 203)" padding="25px 25px 25px 25px"] [col span__sm="12" divider="0" bg_color="rgb(255, 255, 255)"]

Seaside

Seaside Bike Lådcyklar startade sin verksamhet med idén att ersätta bilen med en lådcykel bra nog för att passa hela familjens behov. Seaside Bikes tyckte inte att lådcyklarna på marknaden höll tillräckligt hög kvalité, andra hade inte rätt funktioner – och även om det fanns några som var tänkbara rent kvalitetsmässigt så hade alla modeller på marknaden en sak gemensamt. De såg eländigt trista ut. Varför kunde inte en lådcykel vara både praktisk, snygg och prisvärd?

Seaside återförsäljare i Stockholm

Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Seaside Bike i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg och vi kommer finnas till hands antingen på telefon, mail eller så kan du besöka oss i vår butik i Stockholm för att provköra din favorit från Seaside Bike. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, prisvärda elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Köp Seaside Bike Lådcykel

Seaside Bike kännetecknas av hög kvalitet där varje cykeltur blir till ett nöje. Tänk att slippa bilköer och motorbuller och istället tyst och smidigt susa fram genom staden eller naturen. Du är även varmt välkommen in att provcykla en Seaside Bike lådcykel i vår butik och själv uppleva känslan av hur gedigen och lättcyklad den är. [/col] [/row]
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 190 kr 3 495 kr
SPARA 305 kr
1 329 kr