Monark Trehjuling El

27 995 kr

Artikelnr: 3313EL-68 Kategorier: , Taggar: , ,

Monark Trehjuling El

Beställningsvara

Monarks Trehjuling är en stabil 3-hjuling med 20” hjul vilket gör att cykeln blir lättmanövrerad. Ramen är extra förstärkt och konstruerad i stål för att vara robust och klarar en brukarvikt på 140 kg. Korgen är placerad bak på cykeln och är större och nedsänkt i ramen för att underlätta in och urlastning. Korgen är perfekt när du ska handla hem veckans dagligvaror. Ramen har ett extra lågt insteg som endast sträcker sig 16,5 cm över marken vilket medför att cykeln är lätt att stiga på och av.

Monark Exercise Trehjuling

Monark Trehjuling är ett alternativ för dig som vill handla en riktigt robust och lättmanövrerad trehjuling. Monark Exercise tillverkar sina cyklar i Sverige och har sitt kontor i Vansbro. Dalarna. Vi är mycket glada att vara återförsäljare för Monark Exercise. En Monark trehjuling kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla Monark Exercise cyklar har 3 års garanti på ramen och 1 års garanti på elsystem, vilken gäller från och med den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage.

Hur fungerar en Monark trehjuling elcykel?

När man börjar trampa så kopplas motorn in och hjälper dig. En sensor känner av när man trampar och lägger på ett hjälpande moment vid behov. För att bestämma hjälpens styrka så finns en tydlig LED Display. Displayen visar motorassistans och batterinivå. Med en knapp ändrar du enkelt elmotorns assistans. Monark trehjuling är 3-växlad och levereras med belysning, godkänt lås och en stor korg. 

Årsmodell

2019

Färg

Blå

Sträcka på en laddning

35-70 km

Batteri

Monark Exercise

Batterikapacitet

9,5 Ah

Spänning

36V

Batteriplacering

Pakethållare

Avtagbart batteri

Ja

Batterityp

Litium-jon

Laddningstid

4-5 h

Antal växlar

3

Växelsystem

Shimano Nexus

Batterilås

Ja

Batteriladdare

Medföljer

Display

LED-display

Walk-assistans

Ja

Avtagbar display

Nej

Antal assistansnivåer

3

Belysning

Belysning fram och bak

SSF-godkänt ramlås

Ja

Rammaterial

Stål

Framgaffeltyp

Odämpad

Hjulstorlek

20"

Motoreffekt

250W

Maximal assistanshastighet

25 km/h

Sensor

Rörelsesensor

Frambroms

Rullbroms Fram

Bakbroms

Shimano Fotbroms

Drivlina

Rostskyddsbehandlad

Vikt

29 kg

Varumärke

Monark

Garanti

1 år

Storlek

51 cm

Passar längd

150-190

USB-uttag

Nej

Elsystem

Monark Exercise

Bluetooth®

Nej

Varumärke

Monark

Monark elcyklar

Monark elcyklar tillverkas i Sverige och detta klassiska svenska cykelmärke har hela 3 års garanti när man registrerar sin cykel på Monark.se. Monarks cyklar tillverkas i deras egna fabrik i Varberg där man sköter all utveckling och kvalitetskontroll. Köp din Monark elcykel hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Monark återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är stolta återförsäljare av Monark elcyklar och har ett brett utbud. Det finns många olika modeller, färger och storlekar att välja på. De har sin motor på framhjulet eller mittmonterad. Flertalet av Monarks modeller kommer med cykelkorg eller frampakethållare. Köper du en Monark elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Monark i vår butik i Stockholm.

Monark E-Karin

Sveriges mest sålda cykelmodell är en historia för sig. Monarks äldsta och mest klassiska ramtyp ligger till grund för Karin. Den ursprungliga versionen, med den karakteristiska svängda ramen, skapades för över hundra år sedan. Traditionen att ge personnamn åt cykelmodeller blev Monarks signum från 1930-talet och framåt. Oftast hade dessa namn en koppling till kungafamiljen. Från 1950-talet började cyklarna likna dagens Karin. Här hittar du Monark E-Karin som är en av storsäljarna i Sverige idag.

Historian bakom Monark

Alla borde ha råd att färdas kungligt. Monark är en rejäl cykel utan fördyrande detaljer. Så tänkte Birger Svensson när han startade sin lilla cykelfirma 1908 och så tänker Monark även idag. Under årens lopp har samhället förändrats och cykelns roll i folkhemmet med det. Men än idag är Monark svenska folkets cykel och nu tar vi med oss kungligheterna in i vårt andra århundrade.

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 590 kr 2 995 kr
1 943 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien
999 kr
749 kr med Elcykelpremien