Marvil E-motion Volt 29:er

20 495 kr

Kategorier: , Taggar: ,

I lager

Marvil E-motion Volt 29:er

CA 4-5 DAG LEVERANSTID PÅ DENNA MODELL.

Marvils E-motion Volt elmountainbike är en snygg elektrisk mountainbike till ett väldigt bra pris för denna kvalité. Många som provat på mountainbike med elassistans säger att det är dubbelt så kul men man får ändå samma träning. Tänk dig att kunna plocka fram 250W bara genom att trycka på en knapp och få assistans och du orkar cykla längre. Volt är i grunden en snabb mountainbike med lätt och stark aluminiumram, Sun Tour XCM-gaffel, Deore-växlar med 10 lägen och breda däck. De 250 watten ligger och slumrar i elmotorn från Bafang tills du säger åt dem att det är dags att vakna och när du gör det reagerar de direkt! Motorn styrs av ett intelligent system som hela tiden känner av hur mycket du trampar och anpassar kraften efter det. När du närmar dig en backe eller vill öka farten snabbt ur en kurva och tar i lite mer – då kommer den extra kraften automatiskt. Det innebär att du kan göra saker på Volt du inte trodde var möjligt på elassisterad mountainbike och det är fruktansvärt roligt.

Motorn är mittmonterad och på 250W och ger dig en bra elassistans när så önskas. Eftersom motorn sitter i mitten klarar den brantare backar och motorn är från ansedda Bafang och har deras nya Modest system. Batteriet är väldigt kraftfullt på 12,8 Ah från välrenommerade Samsung som tar dig ca 7-9 mil. Batteriet är monterat i mitten på ramen vilket gör att du får en stabilare körstil och cykeln upplevs mer flexibel. Batteriet är enkelt att ta loss så du kan ta med det in för att ladda det när det behövs i ett vanligt vägguttag men kan även sitta kvar i cykeln. Räckvidden beror på väder, backar, förarvikt, lufttryck i däcken och hur mycket elassistans man väljer att använda. Laddtiden är ca 4-6 timmar. Laddare ingår alltid. Självklart är det även lås på batteriet. Batteriet har ca 1000 laddcykler och kostnaden är ca 25 öre mil i ren “drivmedelskostnad”.

Elcykeln har hydrauliska Tektro skivbromsar, en komfortabel sadel, en mjukstartande motor och tydlig LCD-display. Motorn är på 36 volt och är det starkaste som får användas i Sverige idag, den är borstlös med mycket lågt rullmotstånd. Köper du en Marvil hybridelcykel så får du en cykel med kvalité som passar den som vill få ut lite mer av cykeln på grusvägar eller använda den som träningsredskap om du inte bara vill ha den till pendling.

 

Fördelar med en elektrisk mountainbike

Fördelar med att använda sig av en mountainbike med motor är att du kan vara ute i timmar utan att det blir jobbigt. Det är inte så att du förlitar dig helt på motorn ska göra jobbet, du måste fortfarande trampa och sen kommer motorn att synkronisera med dina tramptag och gör så att du får hjälpen du behöver. Nu kan du med funktionsnedsättning eller som vill testa på alla möjliga och omöjliga teärränger åka och prova alla dessa plaster. På en assfalterad väg kan en el-mountainbike vara lite svårare att manövrera med de breda och grovmönstrade däcken än en elektrisk hybridcykel men på grusiga, isiga steniga vägar kommer det at både gå snabbare och smidigare. På styret sitter displayen som du styr motorn med, du väljer själv vilken nivå som du vill använda dig av. vill du att det ska vara lite tuffare att ta sig upp för den branta backen så kan du ha en låg nivå på motorn och en hög växel eller i nedförsbackarna kan du göra tvärtom.

Marvil elcyklar

Marvils damcyklar är ett alternativ för dig som vill handla en bra kvalitetscykel men inte betala allt för mycket. Cyklarna tillverkas i Europa och har sitt kontor i Sverige. Vi är mycket glada att vara återförsäljare för deras cyklar. En Marvil damelcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla Marvils cyklar har 2 års garanti och gäller från den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage.

Köp Marvilcykel från Elcykelpunkten

Deras damcyklar kännetecknas av att det är snygga och enkla med bra kvalité till ett väldigt bra pris. Köper du en Marvil elcykel hos Elcykelpunkten får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Marvil i vår butik eller låna i upp till 48h.

Marvil återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Marvil. Vi har fri frakt på alla cyklar och finns i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg. Vi finns till hands antingen på telefon, mail eller så kan du besöka oss i vår butik i Stockholm för att provköra din favorit från Marvil. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Hur fungerar en Marvil elcykel?

När man börjar trampa så kopplas motorn in och hjälper dig och när du slutar trampa så kopplas motorn ögonblickligen ur. För att bestämma hjälpens styrka så finns en display mitt på styret där man enkelt ställer in hur mycket hjälp man önskar. Där kan man bland annat se trippmätare, sträcka till målet, hastighetsmätare, medelhastighet, max hastighet m.m. Det finns även ett usb uttag för mobiltelefon laddning på deras Comfort modeller. Även fram och bakljus tänds/släcks på displayen och strömmen direkt från huvudbatteriet.

 

FÄRG  Svart matt
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  7-9 mil
LADDNINGSTID  4-6 h
BATTERI  12,8 Ah 36V Samsung Li-ion
VÄXLAR  10 st, Shimano Deore
BATTERILÅS  Ja
BATTERILADDARE  Medföljer
DISPLAY  Tydlig LCD-skärm. Separat joystick för att välja effektläge och tända belysning.
SADEL  –
SKÄRM  Nej. Finns att köpa som tillbehör – vi monterar gratis innan leverans.
RAMMATERIAL  –
FRAMGAFFELTYP  Suntour XCM 100 mm slag med lockout från styret
HJUL/DÄCK  –
MOTORTYP  Bafang Maxdrive. 250W framhjulsmotor med mycket lågt motstånd.
FRAMBROMS  Tekro Hydrauliska skivbroms 180 mm fram
BAKBROMS  Tekro Hydrauliska skivbroms 180 mm bak
KEDJA  Rostfri
VIKT  –
VARUMÄRKE  Marvil
GARANTI 2 år
ÖVRIGT  Storlek 17,5″ (Passar 160-190 cm)

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL INNAN LEVERANS

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

445 kr
334 kr med Elcykelpremien
REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 680 kr 2 995 kr
2 010 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien