Trek Powerfly FS 4 Eq Gen3 625wh Lava/Black

68 190 kr

Artikelnr: TR-5278020-1 Kategorier: , Taggar: ,

Trek Powerfly FS 4 Eq Gen3 625wh Lava/Black

Powerfly FS 4 Equipped är en heldämpad el-mountainbike som är byggd för att klara både tuffa äventyr på stigarna och krävande jobbpendling. Den mjuka dämpningen “jämnar ut” knölig terräng, medan det kraftfulla elektriska drivsystemet från Bosch ökar din kapacitet, så att du kan flyga uppför backar och beta av långa sträckor singletrack. Den nya LED-kontrollen och Kiox-displayen parkopplas med eBike Flow-appen för att ge aktivitetsspårning, navigering och Bluetooth-anslutning. Dessutom levereras den med praktisk utrustning för vardagscykling, t.ex. skärmar, lam

Du vill ha en kraftfull heldämpad el-MTB som hanterar knöliga stigar galant, samtidigt som du även kan ta den ut på stan. Du vill ha en körklar cykel med pakethållare, skärmar och lampor och annat.

Ett batteri på 625 Wh med lång räckvidd som är snyggt integrerat i den robusta aluminiumramen, en kraftfull Bosch Performance CX-motor (250 W, 85 Nm) som klarar upp till 25 km/h samt en smart LED-kontroll och Kiox-display. Plus en SR Suntour 120 mm dämpad gaffel, 100 mm slaglängd bak, en 10-växlad Shimano-drivlina, kraftfulla hydrauliska skivbromsar och en droppersadelstolpe.

Den här heldämpade el-MTB-cykeln är bekväm, effektiv och snabb på ojämnt underlag. Det kraftfulla elektriska drivsystemet från Bosch och all den praktiska utrustningen gör att du klarar alla tänkbara äventyr.
– Den levereras med skärmar, en väskhållare bak och lampor som drivs av motorbatteriet, så att det bara är att hoppa på och dra iväg
– Kiox-kontrollen med fullfärgsgrafik visar cykeldata, ansluter dig till dina Bluetooth® enheter och har ett inbyggt stöldskydd
– Med en sänkbar sadelstolpe kan du sänka sadeln i farten och hålla den ur vägen när du forsar nedför
– Ramen i storlek S har ett böjt överrör för att ge det en lämpligare höjd över marken. Dessutom har den Smart Wheel Sizing som innebär att du får det snabbaste hjulet som passar ramen- 29-tumshjul på större ramar och 27,5-tumshjul på mindre

Avtagbart integrerat batteri
RIB är ett batteripaket med inbyggt handtag som smidigt och enkelt kan avlägsnas och återmonteras i ramen utan användning av verktyg. Det är det mest praktiska sättet att avlägsna batteriet inför transport, säker förvaring eller enkel laddning.

Bosch Performance Line CX-motor
Bosch Performance Line CX sätter en ny standard för el-MTB-prestanda med ett moment på upp till 85 Nm och ett intelligent el-MTB-läge med Extended Boost som automatiskt justerar assistansnivån utifrån terrängen.

Boschs LED-fjärrkontroll
Boschs smarta system med LED-fjärrkontroll gör det enkelt att byta assistansläge, aktivera Walk Assist när du vill leda cykeln eller tända lampor (tillval). De tydliga LED-lamporna kan ses i alla ljusförhållanden och det behövs bara ett ögonkast för att kolla batteriladdning och assistansläge.

Boschs Kiox 300-display
Bosch Kiox 300-displayen är liten och robust, och är lättavläst med fullfärgsgrafik. Ha din cykelstatistik där du kan se den, bland annat din egen kraft, motorns uteffekt, hastighet, återstående räckvidd med mera.

Tillbehör som är redo för äventyret
Powerfly Equipped ger en maximalt mångsidig cykel tack vare de förmonterade tillbehören. Med cykeln följer ett cykelstöd, fram- och baklampor samt skärmar och en specialtillverkad pakethållare för prydlig integrering.

Bosch eBike Flow-app
Den nya eBike Flow-appen gör din cykling till en personligt anpassad upplevelse. Använd den för att anpassa motorns assistansnivåer, hålla koll på cykelstatistiken och integrera din information med appar som Strava och Apple Health. Det ingår till och med praktiska funktioner som navigering och servicemeddelanden.

Allmänt

Varumärke
Trek
Årsmodell
2023
Rambeskrivning
Alpha Platinum Aluminum, RIB-batteri (avtagbart integrerat batteri), koniskt styrhuvud, invändigt kablage, motorskyddet Motor Armor, pivotlänkage, pakethållar- och skärmfästen, ABP, Boost148, 10
Typ av MTB
Crosscountry
Färgbeskrivning
lava/ black
Antal växlar
10
Elsystem
Bosch
Storlek
M
Max vikt(kg)
136
Bromstyp
Skivbroms
Rammaterial
Aluminium
Framgaffel
SR Suntour XCR 34, luftfjädring, LO R-dämpare, hydraulisk Lockout, koniskt styrrör, 44 mm offset, överdimensionerad krona för el-MTB, Boost110, 15 mm genomgående axel med skruvfäste, 100 mm
Bakdämpare
SR Suntour Edge R
Framgaffeltyp
Dämpad
Slaglängd fram
100 mm
Slaglängd bak
100 mm

Hjul

Hjulstorlek
27.5
Hjul
Bontrager Kovee, dubbel botten, TLR, 28-håls, 23 mm bredd, Presta-ventil, Boost genomgående axel
Däck
Bontrager LT4 Expert, reflexrand, kanttråd, 60 tpi, 27,5 x 2,40"

Drivlina

Vevparti
FSA Bosch CK-220, 36T-krans, 165 mm längd
Kedja
KMC X10, 10-växlat
Kassett
Shimano Deore M4100 11–46, 10-delad
Växelsystem bak
Shimano Deore M5120, lång arm
Växelreglage
Shimano Deore M4100, 10-delad

Komponenter

Frambroms
Tektro skivbroms, 6-bults, 203 mm
Bakbroms
Tektro skivbroms, 6-bults, 203 mm
Handtag
Bontrager XR Endurance Comp, Lock-on
Styre
Bontrager aluminium, 31,8 mm, 15 mm rise, 720 mm bredd
Styrlager
FSA IS-2
Sadelstolpe
TranzX JD-YSP18, 100 mm slaglängd, invändigt kablage, 31,6 mm, 361 mm längd
Sadel
Bontrager Commuter Comp
Pedaler
Wellgo VPE-536
Styrstam
Bontrager aluminium, 31,8 mm, Blendr-teknikkompatibel, 7 grader, 60 mm längd

Motor

Motortyp
Bosch Performance Line CX, smart system, motorchassi i magnesium, 85 Nm
Motoreffekt(W)
250
Vridmoment (Nm)
85
Maximal assistanshastighet
25
Sträcka på en laddning
70-180 km

Batteri

Batterityp
Bosch PowerTube 625 Wh, smart system
Batteriplacering
Helintegrerat
Batterikapacitet (Wh)
625
Batteriladdare
Bosch standard 4 A, 230 V, smart system
Laddningstid
4-6 h
Batterilås
Ja
Antal laddningar
1000

Display

Display Typ/Modell
Boch LED, Bluetooth
Antal assistansnivåer
4

Utrustning

Belysning
Supernova E3 Mini-2 baklampa, LED // Herrmans MR8e, 180 lumen, 60 lux
Cykelstöd
Pletscher Comp Flex 18
Skärmar
Trek Powerfly 27,5 tum specialskärm // Trek Powerfly FS specialskärm

Varumärke

Trek

Trek Elcyklar

VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr