Seaside Lådcykel Mörkbrun

36 995 kr

Artikelnr: X-7509 Kategorier: , Taggar: , ,

Seaside Lådcykel Mörkbrun

Inkommer v13. Förhandsboka för att ta del av första leveransen. Betala när du får cykeln. Denna produkt kan ej skickas. Endast uthämtning i butik / hemkörning i Stockholm.

Recension av Seaside Lådcykel “Bäst i test” – 24 av 25 p

Seaside Lådcykel är en famljecykel av hög kvalitet där varje cykeltur blir till ett nöje. Tänk att slippa bilköer och motorbuller och istället tyst och smidigt susa fram genom staden eller naturen. Varje Seaside Bike Lådcykel är fullt utrustad och byggd av komponenter från välkända tillverkare, omsorgsfullt utvalda med fokus på säkerhet och prestanda. Effektiva och kraftfulla hydrauliska bromsar på alla hjul. Bromsarna är låsbara, vilket är praktiskt vid parkering. Mittmotor från Bafang på 250 watt och hela 80Nm i vridmoment vilket kommer väl till handa när den frammonterade lådan lastats med barn eller cargo. Lådan är bygd för hela 4 barn eller 100kg i maxlast. Steglösa växlar med modern kugghjulsfri växelteknik. Du får fördelarna med inbyggda, underhållsfria växlar som inte slits. Du slipper justera och olja växlarna varje säsong och dessutom bidrar de till en härlig cykeltur med nästan helt obemärkta växlingar.

Underhållsfri remdrift det ger en mjukare och tystare gång, du slipper kladda med olja och det är helt underhållsfritt. Nu behövs inte längre något kedjeskydd eftersom remmen inte är täckt av olja. Automatisk belysning som drivs av cykelbatteriet. Belysningen tänds automatiskt när det skymmer och släcks igen när det ljusnar. Framlyktan är integrerad i nederkant av lådan och baklyktan är monterad på pakethållaren. Enkel förvaring och nästintill helt underhållsfri men precis som alla saker behöver den ibland lite omsorg i form av rengöring och översyn. Den kan förvaras stående på nosen och tar då upp mindre än 1 kvm yta. Detta är även praktiskt då cykeln ska städas och kontrolleras. En extra finnes är att alla sladdar och vajrar är dolda i ramen. Det blir finare, lättare att hålla rent och de är inte i vägen när du cyklar.

Säker och smidig. För barnens säkerhet sitter ingångsstegen och kapellets öppning på trottoarsidan och det finns trepunktsbälten på alla fyra platser. Stora hjul med breda, stötdämpande däck och extra starka styrdämpare vilket gör Seaside Bike mycket stabil och lättcyklad. Cykeln är endast 84 cm bred och kommer in på de flesta ställen.

Seaside Bike elcyklar

Seaside Bike är ett alternativ för dig som vill handla en riktigt bra kvalitets lådcykel. Elcyklarna är tillverkade i Sverige och har sitt kontor i Malmö. Vi är mycket glada att vara återförsäljare för Seaside bike lådcyklar. En Seaside bike elcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla Seaside bike cyklar har 5 års garanti på ramen och 1 års garanti på elsystem, vilken gäller från och med den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage.

Hur fungerar en Seaside Bike elcykel?

När man börjar trampa så kopplas motorn in och hjälper dig och när du slutar trampa så kopplas motorn ögonblickligen ur. För att bestämma hjälpens styrka så finns en Smart LCD Display. Den bakgrundsbelysta färgdisplayen visar hastighet, tid, batterinivå och tillryggalagd sträcka. Den räknar även ut hur långt du kan cykla innan batteriet behöver laddas. Med en knapp ändrar du enkelt elmotorns assistans i sex steg. På undersidan av displayen finns en USB-anslutning för att ladda mobilen under cykelturen.

FÄRG  Mörkbrun
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  5-8 mil
LADDNINGSTID  4-6 h
BATTERI  17,5 Ah / 630 Watt / 36V / Litium-jon batteri
VÄXLAR  NuVinci Nfinity N380 steglös navväxel
DRIVLINA  Gator Carbon Drive CDX remdrift
BATTERILÅS  Ja
BATTERILADDARE  Medföljer
DISPLAY  Bakgrundsbelyst LCD-display. Visar hastighet, tid, batterinivå, sträcka och distans till laddning
USB-UTTAG  Ja. På undersidan av displayen finns en USB-anslutning för att ladda mobilen under cykelturen
SADEL  Selle Royal med handtag baktill
BELYSNING  Spanninga Roxeo XEA fram och Lineo XD bak med automatiskt läge
LÅS  Abus 5650 SSF-godkänt ramlås
LÅDA  Robust låda för 4 barn eller för lastning av cargo. Vattenfast stryktålig plywood som tål sand och snö
RAMMATERIAL  Extra kraftig och stabil ram i pulverlackerad aluminium
HJUL/DÄCK  24″ fram och 26″ bak. 2 graders negativ cambervinkel på framhjulen. Punkteringsskyddade CST Zeppelin extra breda
MOTORTYP  Bafang Max Drive 250W, 36V, 80Nm
FRAMBROMS  Tektro Auriga Twin fram
BAKBROMS  Tektro Auriga Tune bak hydrauliska skivbromsar
KEDJA  Rostresistant
VIKT  69 kg
MAXLAST  100 kg i lådan + förare
VARUMÄRKE  Seaside Bike
GARANTI  5 år ramen, 1 år elkomponenter
ÖVRIGT  Dolda sladdar i ramen, Automatisk belysning, Underhållsfri remdrift

Varumärke

Seaside Bike

Seaside

Seaside Bike Lådcyklar startade sin verksamhet med idén att ersätta bilen med en lådcykel bra nog för att passa hela familjens behov. Seaside Bikes tyckte inte att lådcyklarna på marknaden höll tillräckligt hög kvalité, andra hade inte rätt funktioner – och även om det fanns några som var tänkbara rent kvalitetsmässigt så hade alla modeller på marknaden en sak gemensamt. De såg eländigt trista ut. Varför kunde inte en lådcykel vara både praktisk, snygg och prisvärd?

Seaside återförsäljare i Stockholm

Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Seaside Bike i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg och vi kommer finnas till hands antingen på telefon, mail eller så kan du besöka oss i vår butik i Stockholm för att provköra din favorit från Seaside Bike. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, prisvärda elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Köp Seaside Bike Lådcykel

Seaside Bike kännetecknas av hög kvalitet där varje cykeltur blir till ett nöje. Tänk att slippa bilköer och motorbuller och istället tyst och smidigt susa fram genom staden eller naturen. Du är även varmt välkommen in att provcykla en Seaside Bike lådcykel i vår butik och själv uppleva känslan av hur gedigen och lättcyklad den är.

Storleksguide

Geometri

RAMSTORLEK 54
KROPPSLÄNGD [cm] 150-200

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 680 kr 2 995 kr
2 010 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien
999 kr
749 kr med Elcykelpremien