Batavus – Agudo Antracit

25 995 kr 27 995 kr

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , Tagg:
Nollställ

Batavus – Agudo Antracit

Agudo E-Go elcykel från Batavus är en prisvärd cykel med mittmotor från välkända Bosch. Denna cykel har det mesta som man önskar. Fotbroms, mittmotor, framdämpad gaffel samt även ett stort batteri. När du köper en Batavuscykel kan du vara säker att du får en cykel med kvalité då Batavus gjort elcyklar i 25 år och är pionjärerna inom området. Agudo har många små praktiska detaljer som gör ditt liv enklare och att få denna kvalité till detta pris som dessutom är stilren gör Agudo till en vinnare. Cykeln har ett heltäckande kedjeskydd vilket minskar smutsen på framförallt klänningar och kedjeskyddet gör även att kedjan också håller sig i bättre skick och du behöver inte lämna in den på service lika ofta.

Agudos batteri är kraftfullt och du kan ta dig upp till 13-15 mil med denna modell men är såklart beroende av hur snabba ben du har och mängden elassistans som du väljer själv. Det finns olika lägen av hur mycket elassistans som man vill ha och väljer enkelt på LCD-displayen. Batteriet är placerat baktill och är enkelt att ta loss så du kan ta med det in på kontoret eller hemma för att ladda det när så behövs. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 4-6 h till full kapacitet. Modellen har fotbroms och levereras med stänkskydd, belysning och ramlås som standardutrustning. Deras cyklar växer i popularitet och att kombinera kvalité, erfarenhet med modern teknik ger oss det Batavus kallar för E-Go®.

 

Batavus elcyklar – lägst pris garanti

Batavus och dess ägare tillverkar och säljer flest elcyklar i världen. Batavus är ett premiummärke med väldigt hög kvalité och många smarta praktiska lösningar på sina cyklar. Batavus har hela 3 års garanti på sina cyklar om man registerar sin cykel på Batavus.se och gör man inte det så har Batavus 2 års garanti på hela cykeln. De är kända för att ha en mjuk assistans av sina elcyklar. Batavus cyklar tillverkas i sin egna fabrik i Holland och och sköter all utveckling och kvalitetskontroll från fabriken. Köp din Batavus elcykel hos Elcykelpunkten – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Köp en Batavus elcykel från Elcykelpunkten

Elcykelpunkten har ett brett utbud av Batavus elcyklar och det finns många olika modeller, färger och storlekar att välja på. Batavus har sin motor på framhjulet eller så är den mittmonterad. Flertalet av Batavus modeller kommer med cykelkorg och de är ett cykelvarumärke som främst satsat på de klassiska modellerna av elcyklar. Köper du en Batavus elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Batavus i vår butik i Stockholm eller varför inte låna en i 48 h.

Batavus testvinnare Torino

Batavus elcyklar har vunnit många tester och Batavus Torino E-Go+ är Sveriges mest sålda elcykel men de har även en till modell Batavus Genova som också vunnit många “bäst i test” i flertalet tidningar och elcykelguider. När du köper en Batavus cykel kan du vara säker att du får en cykel med kvalité och försäljningssiffrorna försäkrar att du väljer en cykel som har det mesta.

Historian bakom Batavus

Batavus startade redan 1904 med Andries Gaastra i spetsen. 1917 tog de över en stor cykelfabrik och delade sen upp verksamheten och började även sälja mopeder. Batavus var under 1970-talet Nederländernas största cykeltillverkare med en årsproduktion på 250 000 cyklar samt 70 000 mopeder. Batavus har vunnit etapper på Tour de France samt OS medalj 1992. På senare år har marknaden för elcyklar vunnit mark och Batavus började tidigt att ställa om och fokusera mer på elcyklar. Det var inte förrän 1998 som Batavus lanserade den första elektriska cykeln. Företaget är bland annat känt för sina cyklar där kedjan är heltäckt och för cykelvarianten kallad “Old Dutch”.

FÄRG  Antracit
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  13-15 mil
LADDNINGSTID  4-6 h
BATTERI  Bosch 14 Ah (500Wh) Li-ION
VÄXLAR  8 st, Shimano Nexus
BATTERILÅS Ja
BATTERILADDARE Medföljer
DISPLAY  Bosch HD-LCD
SADEL  Bred sadel
BELYSNING  Belysning fram och bak, drivs av cykelns batteri
SSF-GODKÄNT LÅS  Ja. AXA med plug-in om man önskar ett extra kättinglås på samma nyckel.
TILLBEHÖR SOM MEDFÖLJER  Går att montera till.
RAMMATERIAL  Aluminium
FRAMGAFFELTYP  Framdämpad gaffel med fjädring.
HJUL/DÄCK  28″
MOTORTYP  Bosch Active Line Mittmotor / 250W / Effekt 40Nm
FRAMBROMS  Hydraulisk frambroms
BAKBROMS  Fotbroms
KEDJA  Rostfri
VIKT  23 kg (exkl batteri)
VARUMÄRKE  Batavus
ÖVRIGT  Maxvikt 130 kg. Walkassist.
GARANTI 2 år (3 år vid registrering)

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL INNAN LEVERANS

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

445 kr
334 kr med Elcykelpremien
REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 680 kr 2 995 kr
2 010 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien