BikeID Step-Through E

19 900 kr

Artikelnr: X-7517-1 Kategorier: , Taggar: , ,
Nollställ

BikeID Step-Through E

Step-through E är en lätt och snygg elcykel i klassiskt utförande med både motor och batteri placerat i baknavet. Ladda cykeln medan du cyklar med den regenererande bromsfuntionen eller i närmaste eluttag. En 3 timmars laddning ger 30-40 km assisterad cykling upp till 25km/h. Step-through E har noga utvalda komponenter så att du som cyklar ska få en så smidig cykelupplevelse med minimalt motstånd och bra rull som möjligt.

Ramen är tillverkad av fint Hi-Ten stål som skyddas av en fin kromlegering och två lager klarlack. Bromsvajern som går till bakbromsen är snyggt dragen inuti ramen. Med otroligt smarta komponenter så hålls vikten ner till endast 19 kg. Bikeids bästsäljare är utrustad med två fälgbromsar, stänkskärmar i rostfritt stål och en stabil designkorg som klarar vikt upp till 15kg.

Cykla och ställ in – Bitride

För att starta motorn på din Step-through E börjar du cykla och trampar sen 3 hela varv bakåt. Motorn stänger av sig själv när cykeln stått still i två minuter.

Om du vill ändra någon av motorns inställningar laddar du ned appen Bitride till din mobil. Bitride ansluter till Step-through E via Bluetooth och här kan du förutom att ställa in motorns assist, toppfart (25km/h) och regenererande bromsfunktion även se hur fort du cyklar, batteristatus och effekt – appen behöver dock inte vara igång för att du ska kunna använda din elcykel.

Motor och batteri – Allt i ett

Med en total vikt på endast 3,4 kg, förvandlar den här 250W starka elmotorn med inbyggt batteri din Step-through till världens vackraste elcykel.

Step-through E laddas i närmaste eluttag genom att ansluta laddaren till bakhjulets axel. En 3 timmars laddning ger dig 30-40 km assisterad cykling eller mer om du använder dig av den regenererande bromsfunktionen som laddar batteriet medan du cyklar. Det inbyggda Li-ion-batteriet har 3000 laddcykler och är utbytbart.

Unik Komfort

Cykeln har en fin lädersadel från Brooks England, världens främsta sadeltillverkare. B67S har en fjäderförsedd bas för ökad komfort och kommer i färgen Honey. Sadeln har en bred design och liksom alla lädersadlar från Brooks så blir de bara bättre och bättre med tiden.

Franskt Hantverk

Cykeln har ett styre som är vinklat uppåt och emot dig, vilket ger dig en bekväm upprätt sittställning och bra uppsikt över trafiken. Våra grepp från Beau Veló Paris är handgjorda i fint franskt läder, med ändpluggar i kork.

Form och Funktion

Step-through E har stänkskärmar i högpollerat rostfritt stål. Skärmarna har en snygg låg profil över hjulen och ger ett hundraprocentigt skydd mot vått väglag.

Dubbel Bromsverkan

Step-through E är utrustad med två fälgbromsar som svarar snabbt och ger en bra bromsverkan. Både broms och bromshandtag är tillverkade i aluminium.

Minimalt Motstånd

Step-Through E har 28” hjul och fälgar i dubbelbottnad aluminium. Däcken är lite smalare, 28mm, vilket bidrar till att du får en smidig cykelupplevelse med minimalt motstånd och bra rull. Däckens profil fungerar bra på både grus och asfalt.

BikeID elcyklar

BikeID är ett alternativ för dig som vill handla en riktigt bra kvalitets elcykel som påminner om en vanlig cykel men med alla fördelar en elcykel medför. BikeID har till sin hjälp för att designa cyklarna tagit hjälp av Museum of Modern Arts designshop, J.Lindeberg, och medverkat i en världsomspännande kampanjer för Hennes & Mauritz systermärke COS Stores.

Vi är mycket glada att vara återförsäljare för BikeID cyklar. En BikeID elcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla BikeID cyklar har 2 års garanti, vilken gäller från och med den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage.

FÄRG  Krom
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  3-4 mil
LADDNINGSTID  3 h
BATTERI  Inbyggt i baknavet 4,3 Ah / 154,8 Wh / 36V
VÄXLAR  Singlespeed
BATTERILADDARE  Zehus laddare medföljer
DISPLAY  Bitride App via Bluetooth (iPhone och Android)
SADEL  Brooks B67S lädersadel
SADELSTOLPE:  Kalloy 27,2mm/300mm, Aluminium
TILLBEHÖR SOM MEDFÖLJER  Rymlig designkorg i rostfritt stål
RAMMATERIAL  Hi-ten stål
FRAMGAFFELTYP  BIKEID Step-through, Hi-ten stål
HJUL  Starcircle J19E, dubbelbottnade, högpolerad aluminium
DÄCK  Kenda K-193, 28-622
EKRAR  Rostfria ekrar
STÄNKSKYDD  Ching Chern, högpolerat rostfritt stål
HANDTAG  BIKEID custom lädergrepp med endpluggar i kork
MOTORTYP  Zehus All in One, 250W, 25km/h. Bakmotor med inbyggt batteri.
FRAMBROMS  Tektro V-broms
BAKBROMS  Tektro V-broms
STYRE  Zoom, 540mm
STYRSTAM  Kalloy, aluminium, quill stem, 25,4mm
FRAMDREV  Lasco 44T
KASSETT  Zehus, 17T
NAV  Fram: Novatec, CNC aluminium, förseglade lager Bak: Zehus AIO
KEDJA  KMC Z510HX
KEDJESKYDD  Ching Chern, anodized aluminium
PEDALER  VP 608 aluminium, med reflex
VIKT  19,5 kg
VARUMÄRKE  BIKEID
GARANTI  2 år
MAXVIKT  100 kg

Varumärke

BikeID

Storleksguide

Geometri

RAMSTORLEK 49 53
KROPPSLÄNGD [cm] 150 – 175 170 – 195

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 680 kr 2 995 kr
2 010 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien
999 kr
749 kr med Elcykelpremien