BikeID Step-Through E

19 900 kr

Artikelnr: X-7517-1 Kategorier: , Taggar: ,
Nollställ

BikeID Step-Through E

Step-through E är en lätt och snygg elcykel i klassiskt utförande med både motor och batteri placerat i baknavet. Ladda cykeln medan du cyklar med den regenererande bromsfuntionen eller i närmaste eluttag. En 3 timmars laddning ger 30-40 km assisterad cykling upp till 25km/h. Step-through E har noga utvalda komponenter så att du som cyklar ska få en så smidig cykelupplevelse med minimalt motstånd och bra rull som möjligt.

Ramen är tillverkad av fint Hi-Ten stål som skyddas av en fin kromlegering och två lager klarlack. Bromsvajern som går till bakbromsen är snyggt dragen inuti ramen. Med otroligt smarta komponenter så hålls vikten ner till endast 19 kg. Bikeids bästsäljare är utrustad med två fälgbromsar, stänkskärmar i rostfritt stål och en stabil designkorg som klarar vikt upp till 15kg.

Cykla och ställ in – Bitride

För att starta motorn på din Step-through E börjar du cykla och trampar sen 3 hela varv bakåt. Motorn stänger av sig själv när cykeln stått still i två minuter. Om du vill ändra någon av motorns inställningar laddar du ned appen Bitride till din mobil.

Bitride ansluter till Step-through E via Bluetooth och här kan du förutom att ställa in motorns assist, toppfart (25km/h) och regenererande bromsfunktion även se hur fort du cyklar, batteristatus och effekt – appen behöver dock inte vara igång för att du ska kunna använda din elcykel.

Motor och batteri – Allt i ett

Med en total vikt på endast 3,4 kg, förvandlar den här 250W starka elmotorn med inbyggt batteri din Step-through E till världens snyggaste elcykel.

Step-through E laddas i närmaste eluttag genom att ansluta laddaren till bakhjulets axel. En 3 timmars laddning ger dig 30-40 km assisterad cykling eller mer om du använder dig av den regenererande bromsfunktionen som laddar batteriet medan du cyklar. Det inbyggda Li-ion-batteriet har 3000 laddcykler och är utbytbart.

Unik Komfort

Step-through E har en fin lädersadel från Brooks England, världens främsta sadeltillverkare.

B67 har en fjäderförsedd bas för ökad komfort och kommer i färgen Dark Brown. Sadeln har en bred design och liksom alla lädersadlar från Brooks så blir de bara bättre och bättre med tiden.

Franskt Hantverk

Cykeln har ett styre som är vinklat uppåt och emot dig, vilket ger dig en bekväm upprätt sittställning och bra uppsikt över trafiken. Våra grepp från Beau Veló Paris är handgjorda i fint franskt läder, med ändpluggar i kork.

Form och Funktion

Step-through E har stänkskärmar i högpollerat rostfritt stål. Skärmarna har en snygg låg profil över hjulen och ger ett hundraprocentigt skydd mot vått väglag.

Dubbel Bromsverkan

Step-through E är utrustad med två fälgbromsar som svarar snabbt och ger en bra bromsverkan. Både broms och bromshandtag är tillverkade i aluminium.

Minimalt Motstånd

Step-Through E har 28” hjul och fälgar i dubbelbottnad aluminium. Däcken är lite smalare, 28mm, vilket bidrar till att du får en smidig cykelupplevelse med minimalt motstånd och bra rull. Däckens profil fungerar bra på både grus och asfalt.

BikeID elcyklar

BikeID är ett alternativ för dig som vill handla en riktigt bra kvalitets elcykel som påminner om en vanlig cykel men med alla fördelar en elcykel medför. BikeID har till sin hjälp för att designa cyklarna tagit hjälp av Museum of Modern Arts designshop, J.Lindeberg, och medverkat i en världsomspännande kampanjer för Hennes & Mauritz systermärke COS Stores.

Vi är mycket glada att vara återförsäljare för BikeID cyklar. En BikeID elcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla BikeID cyklar har 2 års garanti, vilken gäller från och med den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage.

Årsmodell

2019

Färg

Krom

Sträcka på en laddning

20-40 km

Batteri

Inbyggt i baknavet

Batterikapacitet

4,3 Ah / 154,8 Wh

Spänning

36V

Batteriplacering

Baknav

Avtagbart batteri

Nej

Batterityp

Litium-jon

Laddningstid

3 h

Antal växlar

0

Växelsystem

Singlespeed

Batteriladdare

Zehus

Display

Bitride App via Bluetooth (iPhone och Android)

Walk-assistans

Nej

SSF-godkänt ramlås

Nej

Rammaterial

Hi-ten stål

Framgaffeltyp

Odämpad

Hjulstorlek

28"

Däck

Kenda K-193, 28-622

Hjul

Starcircle J19E, dubbelbottnade, högpolerad aluminium

Motortyp

Zehus All in One

Motoreffekt

250W

Maximal assistanshastighet

25 km/h

Sensor

Rörelsesensor

Frambroms

Tektro V-broms

Bakbroms

Tektro V-broms

Sadel

Brooks B67S lädersadel

Drivlina

KMC Z510HX

Vikt

19,5 kg

Varumärke

BIKEID

Garanti

2 år

Kassett

Zehus, 17T

USB-uttag

Nej

Styre

Zoom, 540mm

Handtag

BIKEID custom lädergrepp med endpluggar i kork

Pedaler

VP 608 aluminium, med reflex

Framdrev

Lasco 44T

Nav

Fram: Novatec, CNC aluminium, förseglade lager Bak: Zehus AIO

Kedjeskydd

Ching Chern, anodized aluminium

Elsystem

Zehus

Bluetooth®

Ja

Maxvikt

100 kg

Varumärke

BikeID

Storleksguide

Geometri

RAMSTORLEK 49 53
KROPPSLÄNGD [cm] 150 – 175 170 – 195

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 590 kr 2 995 kr
1 943 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien
999 kr
749 kr med Elcykelpremien