Crescent Elston 20B 5-vxl Brun korg 2023

44 990 kr

Artikelnr: CE-YEC9155031-1 Kategorier: , Taggar: ,

Crescent Elston 20B 5-vxl Brun korg 2023

Premiumkänsla hela vägen från fabriken ner i asfalten. Du sitter skönt upprätt med högsta komfort på denna citycykel med lågt och rymligt insteg, som gör det lätt att kliva av och på cykeln. En performancemotor från Bosch garanterar högsta kvalité och med upp till 75 Nm vridmoment den kraft du behöver uppför, i motvind och när du cyklar med last. Du byter mellan 4 assistanslägen och stänger av och sätter på belysningen genom att använda den smarta LED-remoten på styrets vänstersida. Nya generationens Intuvia display ger dig all information du behöver om din cykling. Koppla upp cykeln mot din telefon och få tillgång till mer extra smarta funktioner i displayen och via Flow appen. Växlar gör du i fem lägen via vridreglage kopplat till Shimanos Nexus 5.

Funktion och avskalad nordisk design möts i denna modell där ett 500 wh batteri och kablar gömts snyggt i ramen och cykelns styrhuvud framtill ger karaktär åt cykeln samtidigt som det bär upp den smala pakethållare med klickfästen och korg som ingår i standardutförande. Pakethållaren baktill följer cykelns formspråk och har också smarta klickfästen som gör din Crescent till den vardagshjälte som du vill att den ska vara. Cykelns stöd ger bra stabilitet när du lastar. Extrautrusta med matchande korgar och väskor från Spectra Pronto. Du laddar batteriet i cykeln genom laddport med användarvänligt hög position på ramen eller genom att ta ut batteriet.

Cykling på Elston är en behaglig upplevelse tack vare de ergonomiska handtagen och en komfortsadel. Du kan anpassa din cykel efter dina behov med en låsbar, dämpad framgaffel, som tar hänsyn till underlag, användning och last. 47 mm punkteringsfria däck med rullbana för året-runt-cykling och en mjuk komfort ökar cykelglädjen.
Nattcykling är säker med en framlampa och ett tydligt bromsljus. Sidoreflexer och godkända reflexer på däcken ger dig synlighet för andra trafikanter.
Frambromsningen sker med en fotbroms i kombination med hydrauliska skivbromsar fram.
Denna elcykel har allt du behöver, inklusive en godkänd ramlås. Du kan även köpa ett extra plug-in lås för fästning vid cykelstället.

Crescent AVS-klicksystem

Allmänt

Varumärke
Crescent
Årsmodell
2023
Färg
Brun
Färgbeskrivning
Forest brown
Antal växlar
5
Elsystem
Bosch
Storlek
50 cm, 53 cm
Bromstyp
Fotbroms
Ramlås
AXA IMENSO
Rammaterial
Aluminium
Framgaffel
Dämpad Suntour NEX-NLO
Framgaffeltyp
Dämpad
Slaglängd fram
63 mm

Hjul

Hjulstorlek
28"
Hjul
Shimano nav/aluminium fälg
Däck
Spectra Pergo Premium reflex 47-622

Drivlina

Vevparti
38T 170 mm
Kedja
KMC RB Z610HXRB
Kassett
24T
Växelsystem bak
Shimano Nexus 5
Växelreglage
Shimano® Nexus® 5 Vridreglage

Komponenter

Frambroms
Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Handtag
Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart
Styre
Aluminium 680mm
Sadelstolpe
Aluminium svart 31,6X350
Sadel
Spectra Fluito med dämpande elastomer.
Pedaler
Spectra, aluminium ergonomisk, antislip

Motor

Motortyp
Bosch Performance
Motorplacering
Mitt
Motoreffekt(W)
250
Vridmoment (Nm)
85

Batteri

Batterityp
Bosch
Batteriplacering
Diagonalrör
Batterikapacitet (Wh)
500
Batteriladdare
Medföljer
Laddningstid
4-6 h
Batterilås
Ja
Antal laddningar
1000

Display

Display Typ/Modell
Bosch KIOX, LED remote
LED/LCD Display
LED
Antal assistansnivåer
4

Utrustning

Belysning
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen /Spectra LED med bromsljus
SSF-godkänt ramlås
Ja
Pakethållarsystem
AVS
Cykelstöd
ATRAN PARKO, ställbart, optimal support
Skärmar
SKS Bluemels 56mm

Varumärke

Crescent

Crescent

Crescent elcyklar tillverkas i Sverige och detta klassiska svenska cykelmärke har hela 3 års garanti när man registrerar sin cykel på crescent.se. Crescents cyklar tillverkas i deras egna fabrik i Varberg där man sköter all utveckling och kvalitetskontroll. Köp din Crescent elcykel hos Elcykelpunkten i Stockholm, Göteborg, Örebro, Malmö eller Uppsala – vi har prisgaranti så att du kan känna dig trygg med ditt köp.

Crescent återförsäljare i din stad

Elcykelpunkten är stolta återförsäljare av Crescent elcyklar och har ett brett utbud. Det finns många olika modeller, färger och storlekar att välja på. De har sin motor på framhjulet eller mittmonterad. Flertalet av Crescents modeller kommer med cykelkorg, snygg design eller batteriet integrerat i ramen. Köper du en Crescent elcykel hos Elcykelpunkten webshop får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Crescent i någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg, Örebro, Malmö och Uppsala.

Crescent Elina

Att cykla på Crescent Elina är en smått magisk upplevelse. Backar känns som raksträckor och tung last känns inte alls. Men det är inget hokus pokus inblandat, bara en rejäl dos finurlig ingenjörskonst. Elina är en elcykel och tack vare elmotorn, batteriet och Crescents egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Här hittar du Crescent Elina som är en av storsäljarna i Sverige idag.

Historia MADE IN VARBERG

På den svenska västkusten har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över hundra år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar de stor omsorg åt att ta fram nya ramar och detaljer. Allt måste hålla Crescentkvalitet. Från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och material i ramar och hjul.  
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 190 kr 3 495 kr
SPARA 305 kr
1 170 kr