Elegant – Hjulia Bred Sadel Svart UTGÅTT

12 495 kr 17 495 kr

Artikelnr: X-1800 Kategorier: , Taggar: , ,

Slut i lager

Elegant – Hjulia Bred Sadel Svart UTGÅTT

Elegants retromoderna elcykel “Hjulia” är en stilren dammodell med extra bred sadel och fjädring som passar bra i stadsmiljö och på landsväg och har hela 9 olika assistanslägen. Den har en bakmotor på 250W som ger en jämn och mjuk elassistans och kommer med svart korg som passar perfekt för din handväska. Du kan även ladda din mobiltelefon med USB-uttaget på cykeln om det krisar.

Hjulia har ett batteri från välrenommerade Samsung som är på hela 10,4 Ah och kan ta dig upp till ca 6-7 mil i verkliga förhållanden men är beroende av hur snabba ben du har och mängden elassistans som du väljer själv. Cykeln har en intelligent och snygg stor LCD-display där du kan se hur långt du åkt, medelhastighet, hur mycket elassistans du önskar m.m. Batteriet är placerat längst bak och är enkelt att ta loss så du kan ta med det in på kontoret eller hemma för att ladda när så behövs. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 4-6 h till full kapacitet. Det finns 7 st växlar och det är Shimanos fina växelsystem som sitter på denna modell. Hjulia är utrustad med V-broms fram och bak från välkända Tektro och levereras med stänkskydd, belysning och SSF-godkänt lås som standardutrustning. Lampan bak tar sin ström från elcykels inbyggda batteri och man slipper därmed byta batterier på baklampan.

 

Köp en Elegant elcykel från Elcykelpunkten

Elcykelpunkten har ett brett utbud av Elegant elcyklar och det finns många olika modeller och färger att välja på. Elegant har sin motor både på framhjulet och bakhjulet. De är ett cykelvarumärke som främst satsat på de klassiska standardmodellerna. Köper du en Elegant elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla din favoritcykel i vår butik i Stockholm eller varför inte låna en i 48 h.

Varumärke

Elegant

Elegant

Varumärket Elegant grundades i Sverige för att tillgodose marknadens behov av cyklar med bra komponenter som är anpassade för det svenska klimatet som inte kostade skjortan. Varumärket har med tiden vuxit och kombinerar snygg design med kvalitativa komponenter som tillsammans formar ett unikt utseende som är lätt att ta till sig. Komponenterna kommer från välkända producenter som håller hög standard.

Elegant återförsäljare

Elcykelpunkten är stolta återförsäljare av Elegant och vi finns på Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm. Elegant har oftast motorn baktill på sina elcyklar vilket gör att du får skjutsen bakifrån som gör att det känns naturligare plus att det är bättre på vintern. Köper du en Elegant elcykel hos Elcykelpunkten i Stockholm får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en i vår butik i Stockholm. Samtliga modeller har en pålitlig motor som drivs av uppladdningsbart batteri. Med den extra hjälpen tar du dig enkelt och smidigt dit du vill med precis lagom ansträngning. Den är lättskött och har lågt underhållsbehov.

Varför köpa en elcykel från Elegant?

  • Bra kvalitetskomponenter till ett lågt pris
  • Stilren design
  • 3 års garanti på ram.
  • 1 års garanti på elsystem och motor.

Kvalité är viktigt

En Elegantcykel kvalitetstestas i fabrik och man har flera olika stationer där man utför kontroller samt så har man även en maskin sommasserar ekrarna som innebär att man oftast inte behöver efterdra ekrarna som slutkonsument. Genom en kontroll hos fabrikens kvalitetsteam, där man går igenom hela cykeln, kan du känna dig trygg att du får en bra cykel. I vår montering hos Elcykelpunkten slutmonterar vi elcykeln och gör även ett funktionstest innan vi gör den leveransklar för dig som kund. Med reservation för ändringar eller felskrivningar.

 

FÄRG  Svart
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  6-7 mil
LADDNINGSTID  4-6 h
BATTERI  36V Samsung 10,4Ah Li-ION. Ca 700 uppladdningar.
VÄXLAR  7 st, Shimano speedgears
BATTERILÅS  Ja
BATTERILADDARE  Medföljer
DISPLAY  Stor och snygg LCD med lättåtkomliga knappar vid handtagen. 9 olika assistanslägen
BELYSNING  Belysning fram och bak – bak drivs av cykelns batteri
SSF-GODKÄNT LÅS  Ja, ABUS565.
TILLBEHÖR SOM MEDFÖLJER  Belysning fram och bak, Lås
RAMMATERIAL  Aluminium
HJUL/DÄCK  26″
MOTORTYP  Borstlös bakmotor / 250W
FRAMBROMS  V-broms från Tektro
BAKBROMS  V-broms från Tektro
KEDJA  Rostfri
VIKT  24 kg
VARUMÄRKE  Elegant
GARANTI 1 år
ÖVRIGT  USB-uttag för laddning av mobiltelefon. Batteriladdare och batterilås ingår

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 590 kr 2 995 kr
1 943 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien
999 kr
749 kr med Elcykelpremien