Elegant – RetroKarl

13 995 kr 21 999 kr

Kategorier: , Taggar: ,

I lager

Elegant – RetroKarl

Elegants elcykel Retrokarl är en retrodesignad och stilren herrmodell som passar bra i stadsmiljö och på landsväg. Den har en frammotor som ger en jämn och mjuk elassistans och man kan enkelt montera på en cargohållare framtill med spännare för paket för att ta med sig paket eller bara en ytterligare finish som retrocykel.

RetroKarl har ett batteri från välrenommerade Samsung som är kraftfullt och kan ta dig upp till ca 6 mil i verkliga förhållanden men är beroende av hur snabba ben du har och mängden elassistans som du väljer själv. Cykeln har en intelligent och snygg och stor LCD-display där du kan se hur långt du åkt, medelhastighet, hur mycket elassistans du önskar m.m. Batteriet är placerat längst bak och är enkelt att ta loss så du kan ta med det in på kontoret eller hemma för att ladda när så behövs. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 4-6 h till full kapacitet. Elcykeln har Shimanos innerväxelsystem vilket innebär att den är mycket mer slittålig och håller längre. Den har rullbroms fram och bak och levereras med stänkskydd och belysning som standardutrustning.

 

Köp en Elegant elcykel från Elcykelpunkten

Elcykelpunkten har ett brett utbud av Elegant elcyklar och det finns många olika modeller och färger att välja på. Elegant har sin motor både på framhjulet och bakhjulet och flertalet av deras modeller kommer med cykelkorg och de är ett cykelvarumärke som främst satsat på de klassiska standardmodellerna. Köper du en Elegant elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla din favoritcykel i vår butik i Stockholm eller varför inte låna en i 24 h.

FÄRG  Svart
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  6-7 mil
LADDNINGSTID  4-6 h
BATTERI  36V Samsung 10,4Ah Li-ION
VÄXLAR  3 st, Shimano innerväxel
BATTERILÅS  Ja
BATTERILADDARE  Medföljer
DISPLAY  Snygg LCD med lättåtkomliga knappar vid handtagen.
BELYSNING  Belysning fram och bak – drivs av cykelns batteri
SSF-GODKÄNT LÅS  –
TILLBEHÖR SOM MEDFÖLJER  Belysning fram och bak,
RAMMATERIAL  Aluminium
HJUL/DÄCK  28″ (700C-40C)
MOTORTYP  Borstlös frammotor / 250W
FRAMBROMS  V-broms
BAKBROMS  Trum-broms
KEDJA  Rostfri
VIKT  24 kg
GARANTI  1 år
VARUMÄRKE  Elegant
ÖVRIGT  Batteriladdare och batterilås ingår. Ramstorlek 58 cm.

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL INNAN LEVERANS

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

445 kr
334 kr med Elcykelpremien
REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 680 kr 2 995 kr
2 010 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien