Elegant – RetroKarl UTGÅTT

13 995 kr 21 999 kr

SPARA 8 004 kr
Artikelnr: X-1663 Kategorier: , Taggar: ,

Elegant – RetroKarl UTGÅTT

Elegants elcykel Retrokarl är en retrodesignad och stilren herrmodell som passar bra i stadsmiljö och på landsväg. Den har en frammotor som ger en jämn och mjuk elassistans och man kan enkelt montera på en cargohållare framtill med spännare för paket för att ta med sig paket eller bara en ytterligare finish som retrocykel.

RetroKarl har ett batteri från välrenommerade Samsung som är kraftfullt och kan ta dig upp till ca 6 mil i verkliga förhållanden men är beroende av hur snabba ben du har och mängden elassistans som du väljer själv. Cykeln har en intelligent och snygg och stor LCD-display där du kan se hur långt du åkt, medelhastighet, hur mycket elassistans du önskar m.m. Batteriet är placerat längst bak och är enkelt att ta loss så du kan ta med det in på kontoret eller hemma för att ladda när så behövs. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 4-6 h till full kapacitet. Elcykeln har Shimanos innerväxelsystem vilket innebär att den är mycket mer slittålig och håller längre. Den har rullbroms fram och bak och levereras med stänkskydd och belysning som standardutrustning.

 

Köp en Elegant elcykel från Elcykelpunkten

Elcykelpunkten har ett brett utbud av Elegant elcyklar och det finns många olika modeller och färger att välja på. Elegant har sin motor både på framhjulet och bakhjulet och flertalet av deras modeller kommer med cykelkorg och de är ett cykelvarumärke som främst satsat på de klassiska standardmodellerna. Köper du en Elegant elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla din favoritcykel i vår butik i Stockholm eller varför inte låna en i 24 h.

Allmänt

Bromstyp
Fälgbroms

Motor

Motorplacering
Fram

Varumärke

Elegant

[row col_bg="rgb(203, 203, 203)" padding="25px 25px 25px 25px"] [col span__sm="12" divider="0" bg_color="rgb(255, 255, 255)"]

Elegant

Varumärket Elegant grundades i Sverige för att tillgodose marknadens behov av cyklar med bra komponenter som är anpassade för det svenska klimatet som inte kostade skjortan. Varumärket har med tiden vuxit och kombinerar snygg design med kvalitativa komponenter som tillsammans formar ett unikt utseende som är lätt att ta till sig. Komponenterna kommer från välkända producenter som håller hög standard.

Elegant återförsäljare

Elcykelpunkten är stolta återförsäljare av Elegant och vi finns i Stockholm, Göteborg, Örebro, Uppsala, Malmö, Västerås, Helsingborg och Trollhättan. Elegant har oftast motorn baktill på sina elcyklar vilket gör att du får skjutsen bakifrån som gör att det känns naturligare plus att det är bättre på vintern. Köper du en Elegant elcykel hos Elcykelpunkten i Stockholm får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en i vårs butiker. Samtliga modeller har en pålitlig motor som drivs av uppladdningsbart batteri. Med den extra hjälpen tar du dig enkelt och smidigt dit du vill med precis lagom ansträngning. Den är lättskött och har lågt underhållsbehov.

Varför köpa en elcykel från Elegant?

  • Bra kvalitetskomponenter till ett lågt pris
  • Stilren design
  • 3 års garanti på ram.
  • 1 års garanti på elsystem och motor.

Kvalité är viktigt

En Elegantcykel kvalitetstestas i fabrik och man har flera olika stationer där man utför kontroller samt så har man även en maskin sommasserar ekrarna som innebär att man oftast inte behöver efterdra ekrarna som slutkonsument. Genom en kontroll hos fabrikens kvalitetsteam, där man går igenom hela cykeln, kan du känna dig trygg att du får en bra cykel. I vår montering hos Elcykelpunkten slutmonterar vi elcykeln och gör även ett funktionstest innan vi gör den leveransklar för dig som kund. Med reservation för ändringar eller felskrivningar. [/col] [/row] [row padding="25px 25px 19px 25px"]
FÄRG  Svart
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  6-7 mil
LADDNINGSTID  4-6 h
BATTERI  36V Samsung 10,4Ah Li-ION
VÄXLAR  3 st, Shimano innerväxel
BATTERILÅS  Ja
BATTERILADDARE  Medföljer
DISPLAY  Snygg LCD med lättåtkomliga knappar vid handtagen.
BELYSNING  Belysning fram och bak – drivs av cykelns batteri
SSF-GODKÄNT LÅS  –
TILLBEHÖR SOM MEDFÖLJER  Belysning fram och bak,
RAMMATERIAL  Aluminium
HJUL/DÄCK  28″ (700C-40C)
MOTORTYP  Borstlös frammotor / 250W
FRAMBROMS  V-broms
BAKBROMS  Trum-broms
KEDJA  Rostfri
VIKT  24 kg
GARANTI  1 år
VARUMÄRKE  Elegant
ÖVRIGT  Batteriladdare och batterilås ingår. Ramstorlek 58 cm.
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr