Marvil E-motion Lite Dam Mattsvart

11 995 kr

Artikelnr: 291300 Kategorier: , Taggar: ,

Marvil E-motion Lite Dam Mattsvart

Prel. V18. Förhandsbeställ nu för att ta del av denna leverans. Betala först när du får cykeln.

Marvils elcykel Lite är en enkel och snygg cykel till ett väldigt bra pris för denna kvalité. Det är en klassisk elcykel med bred sadel och batteriet är kraftfullt på 10,4 Ah från välrenommerade Samsung som tar dig ungefär 6-7 mil. Motorn sitter i framhjulet och på denna modell går att “fuska” sig fram så man inte behöver ge så mycket kraft själv men ändå få assistans. Batteriet är placerat baktill och är enkelt att ta loss så du kan ta med det in på kontoret eller hemma för att ladda det när så behövs i ett vanligt vägguttag.

Marvil e-motion Lite är utrustad med fotbroms, handbroms, cykelkorg, lås, en mjukstartande motor och LED-display. Motorn är på 250 watt vilket är det starkaste som får användas i Sverige idag och är borstlös med lågt motstånd med Wave Sine Driver 36V (ger tystare och mjukare gång). Batteriet är ett Samsung Li-ion polymer batteri på 36 volt och 10,4 Amp (375 watt). Räckvidden är  beroende av väder, backar, förarvikt, lufttryck i däcken och hur mycket assistans man väljer att använda. Laddtid är ca 3-5 timmar beroende på hur urladdat bateriet är. Laddare ingår alltid när du köper en cykel hos Elcykelpunkten. Självklart är det även lås på batteriet. Batteriet har ca 1000 laddcykler och kostnaden är ca 25 öre mil ren “drivmedelskostnad”. Köper du en Marvil elcykel så får du en enkel cykel med kvalité som passar den som pendlar kortare avstånd.

Marvil elcyklar

Marvil är ett alternativ för dig som vill handla en bra kvalitetscykel men som inte betala allt för mycket. Elcyklarna är tillverkade i Europa och har sitt kontor i Sverige. Vi är mycket glada att vara återförsäljare för Marvils cyklar. En Marvil elcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla Marvilcyklar har två års garanti, vilken gäller från och med den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage.

Köp Marvilcykel från Elcykelpunkten

Deras cyklar kännetecknas av att det är snygga och enkla med bra kvalité till ett väldigt bra ´pris. Köper du en Marvil elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Marvil i vår butik.

Marvil återförsäljare i Stockholm

Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Marvil. Vi har fri frakt på alla deras cyklar och finns i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg och vi kommer finnas till hands antingen på telefon, mail eller så kan du besöka oss i vår butik i Stockholm för att provköra din favorit från Marvil. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Hur fungerar en Marvil elcykel?

När man börjar trampa så kopplas motorn in och hjälper dig och när du slutar trampa så kopplas motorn ögonblickligen ur. För att bestämma hjälpens styrka så finns en display på deras Comfortmodeller mitt på styret där man enkelt ställer in hur mycket hjälp man önskar. Där kan man bland annat se vridmoments mätare i realtid, trippmätare, sträcka till målet, hastighetsmätare, medelhastighet, max hastighet m.m. Det finns även ett usb uttag för mobiltelefon laddning på deras Comfort modeller.

 

FÄRG  Svart
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  6-7 mil
LADDNINGSTID  4-6 h
BATTERI 10,4 Ah 36V Samsung Li-ion
VÄXLAR  3 st, Shimano Nexus
BATTERILÅS  Ja
BATTERILADDARE  Medföljer
DISPLAY  LED-display
SADEL  Bred sadel
BELYSNING  Fram och bak, drivs av det stora huvudbatteriet
LÅS  Ingår
CYKELKORG  Kraftig V-broms korg med rostfria fästen och skruvar
RAMMATERIAL  Aluminium
FRAMGAFFELTYP  Odämpad
HJUL/DÄCK  28″
MOTORTYP  250W framhjulsmotor med mycket låg motstånd. Wave Sine Driver 36V (ger tystare och mjukare gång)
FRAMBROMS  Handbroms fram (V-broms)
BAKBROMS  Nexus fotbroms bak
KEDJA  –
VIKT  –
VARUMÄRKE  Marvil
GARANTI  2 år
ÖVRIGT  Ramstorlek 155-185 cm.

Varumärke

Marvil

Marvil elcykel

Marvil ett alternativ för dig som vill handla en bra kvalitetscykel men som inte betala allt för mycket. Elcyklarna är tillverkade i Europa men har sitt kontor i Sverige och vi är mycket glada att vara återförsäljare för Marvils cyklar. En Marvil elcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm - vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla Marvilcyklar har två års garanti, vilken gäller från och med den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella fel och fabrikationsfel men inte fel som uppstår vid normalt slitage. Marvil E-motion Lite är deras storsäljare och är utrustad med fotbroms, dubbla handbromsar, cykelkorg, godkänt ramlås, en komfortabel sittvänlig sadel, en mjukstartande motor och LED-skärm. Motorn är på 36 volt och 250 watt, det starkaste som får användas i Sverige idag och är borstlös med lågt motstånd. Batteriet är ett Samsung Li-ion polymer batteri på 36 volt. Räckvidden är 6-7 mil beroende på väder, backar, förarvikt, lufttryck i däcken och hur mycket assistans man väljer att använda. Laddningen av batteriet kan göras när det sitter i cykeln eller så kan batteriet tas loss och laddas inomhus. Laddare ingår alltid när du köper en cykel hos Elcykelpunkten. Självklart är det även lås på batteriet.

Köp Marvil från återförsäljare Stockholm

Deras cyklar kännetecknas av att det är snygga och enkla med bra kvalité till ett väldigt bra ´pris. Köper du en Marvil elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Marvil i vår butik. Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Marvil. Vi har fri frakt på alla deras cyklar och finns i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg och vi kommer finnas till hands antingen på telefon eller mail. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

Hur fungerar en Marvil elcykel?

När man börjar trampa så kopplas motorn in och hjälper dig och när du slutar trampa så kopplas motorn ögonblickligen ur. För att bestämma hjälpens styrka så finns en display mitt på styret där man enkelt ställer in hur mycket hjälp man önskar. Där kan man bland annat se vridmoments mätare i realtid, trippmätare, sträcka till målet, hastighetsmätare, medelhastighet, max hastighet m.m. Det finns även ett usb uttag för mobiltelefon laddning på deras Comfort modeller. Även fram och bakljus tänds/släcks på displayen och strömmen direkt från huvudbatteriet.

Storleksguide

Geometri

RAMSTORLEK 51
KROPPSLÄNGD [cm] 155 – 185

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 680 kr 2 995 kr
2 010 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien
999 kr
749 kr med Elcykelpremien