Monark E-Karin Svart

15 495 kr

Artikelnr: YEM2735137 Kategorier: , Tagg:

I lager

Uppgradera batteri? * 

Monark E-Karin Svart

Monarks storsäljare E-Karin är en elcykel med kvalité och från det svenska varumärket som alla känner till. Det är en av våra populäraste modeller med sitt skandinaviska utseende. Den är anpassad för det svenska klimatet med deras egenutvecklande elsystem som heter EGOING. Karin har en tyst och effektiv 250W motor med fem assistanslägen vilket gör dig stark mot vinden och tar dig lätt uppför backar. Ett 8,8 Ah batteri sitter snyggt integrerat i pakethållaren som har försetts med klicksystemet AVS, där korgar och väskor enkelt kan klickas av och på. Vi erbjuder även en uppgradering av batteriet på denna modell för den som önskar större kapacitet. E-Karin har 3 växlar, aluminiumram och kvalitetskomponenter som är utvalda för att skapa en elcykel med högsta kvalité och prestanda. Framtill sitter en fast monterad korg som är stabil. Med deras elsystem EGOING kan du själv välja hur vi ska programmera hur mycket acceleration du önskar från motorn. Ring till oss innan om du önskar detta, annars kommer standardinställningarna. 

E-Karin 2019

Komfortabel elcykel med kvalitetskomponenter utvalda för att skapa en stadscykling som fungerar perfekt för pendlingen. Motorsystemet E-Going i framhjulet har en motoreffekt på 40 Nm och ger ett aktivt stöd upp till 25 km/h. Walk assist funktionen hjälper dig att rulla elcykeln när du går med den. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 4-5 h till full kapacitet. Deras bästsäljare har Shimano fotbroms och levereras med en stabil cykelkorg, stänkskydd, belysning och godkänt SSF-lås som standardutrustning.

Varför handla Monark hos Elcykelpunkten?

  •   Rickstäckande servicepartners i hela Sverige
  •   Lägst prisgaranti
  •   3 mån gratis försäkring på köpet
  •   Öppet köp 14 dagar i webshop
  •   Snabb service
  •   Leverans inom 1-3 vardagar
  •   Fri frakt
  •   Vi monterar och justerar alla elcyklar
  •   Tillbehör som köps i samband med elcykel monteras gratis

 

FÄRG  Svart
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  3-5 mil
LADDNINGSTID  4-5 h
BATTERI  36V Litium Lion 8,8 Ah med integrerad belysning
ÅRSMODELL  2019
VÄXLAR  Shimano® Nexus® 3 st, Vridreglage
BATTERILÅS  Ja
BATTERILADDARE  Medföljer
DISPLAY  Tydlig LED-display på styret visar effektläge och hur mycket laddning batteriet har.
SADEL  Spectra Commo
BELYSNING  Belysning fram och bak, drivs av cykelns batteri
SSF-GODKÄNT RAMLÅS  Ja. AXA Rock
TILLBEHÖR SOM MEDFÖLJER  Skärmar, Lås, Stöd, Pakethållare, Belysning
RAMMATERIAL  Aluminium
FRAMGAFFELTYP  High-Tensile Stål
HJUL/DÄCK  28″ Spectra Pergo Duramax Reflex X3 40-622
MOTORTYP  Frammotor. EGOING. Deras elsystem EGOING kan du välja själv hur vi ska programmera
hur mycket acceleration du önskar från motorn.
FRAMBROMS  V-broms Spectra
BAKBROMS  Shimano Fotbroms
KEDJA  Spectra/KMC STD, rostfri
VIKT  24 kg
VARUMÄRKE  Monark
GARANTI  3 år
ÖVRIGT  Pakethållare i aluminium med AVS klicksystem. Framkorg medföljer. Walk-assistant. 1-5 assistansnivåer.
Laddport för Smartphone.

Varumärke

Monark

Monark elcyklar

Monark elcyklar tillverkas i Sverige och detta klassiska svenska cykelmärke har hela 3 års garanti när man registrerar sin cykel på Monark.se. Du har själv möjlighet att vara med och påverka vilken typ av assistans och vilka köregenskaper din cykel som programmeras i vår verkstad innan leverans. Allt detta genom Monarks välutvecklade mjukvara. Monarks cyklar tillverkas i deras egna fabrik i Varberg där man sköter all utveckling och kvalitetskontroll. Köp din Monark elcykel hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Monark återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är stolta återförsäljare av Monark elcyklar och har ett brett utbud. Det finns många olika modeller, färger och storlekar att välja på. De har sin motor på framhjulet eller mittmonterad. Flertalet av Monarks modeller kommer med cykelkorg eller frampakethållare. Köper du en Monark elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Monark i vår butik i Stockholm.

Monark E-Karin

Sveriges mest sålda cykelmodell är en historia för sig. Monarks äldsta och mest klassiska ramtyp ligger till grund för Karin. Den ursprungliga versionen, med den karakteristiska svängda ramen, skapades för över hundra år sedan. Traditionen att ge personnamn åt cykelmodeller blev Monarks signum från 1930-talet och framåt. Oftast hade dessa namn en koppling till kungafamiljen. Från 1950-talet började cyklarna likna dagens Karin. Här hittar du Monark E-Karin som är en av storsäljarna i Sverige idag.

Historian bakom Monark

Alla borde ha råd att färdas kungligt. Monark är en rejäl cykel utan fördyrande detaljer. Så tänkte Birger Svensson när han startade sin lilla cykelfirma 1908 och så tänker Monark även idag. Under årens lopp har samhället förändrats och cykelns roll i folkhemmet med det. Men än idag är Monark svenska folkets cykel och nu tar vi med oss kungligheterna in i vårt andra århundrade.

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 680 kr 2 995 kr
2 010 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien
999 kr
749 kr med Elcykelpremien