Monark E-Karin Svart 2020

16 480 kr 16 995 kr

SPARA 515 kr
Artikelnr: YEM2735137 Kategorier: , Tagg:

Uppgradera batteri? * 

Monark E-Karin Svart 2020

Monarks storsäljare E-Karin är en elcykel med kvalité och från det svenska varumärket som alla känner till. Det är en av våra populäraste modeller med sitt skandinaviska utseende. Den är anpassad för det svenska klimatet med deras egenutvecklande elsystem som heter EGOING. Karin har en tyst och effektiv 250W motor med fem assistanslägen vilket gör dig stark mot vinden och tar dig lätt uppför backar. Ett 8,8 Ah batteri sitter snyggt integrerat i pakethållaren som har försetts med klicksystemet AVS, där korgar och väskor enkelt kan klickas av och på. Vi erbjuder även en uppgradering av batteriet på denna modell för den som önskar större kapacitet. E-Karin har 3 växlar, aluminiumram och kvalitetskomponenter som är utvalda för att skapa en elcykel med högsta kvalité och prestanda. Framtill sitter en fast monterad korg som är stabil. Deras elsystem EGOING har 5 olika assistans nivåer där du själv välja på hur mycket acceleration du önskar från motorn. På displayen sitter även ett supersmidigt USB-uttag för laddning av mobil eller extra belysningskälla.

E-Karin 2020

Komfortabel elcykel med kvalitetskomponenter utvalda för att skapa en stadscykling som fungerar perfekt för pendlingen. Motorsystemet E-Going i framhjulet har en motoreffekt på 40 Nm och ger ett aktivt stöd upp till 25 km/h. Walk assist funktionen hjälper dig att rulla elcykeln när du går med den. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 4-5 h till full kapacitet. Deras bästsäljare har Shimano fotbroms och levereras med en stabil cykelkorg, stänkskydd, belysning och godkänt SSF-lås som standardutrustning.

Varför handla Monark hos Elcykelpunkten?

  •   Rickstäckande servicepartners i hela Sverige
  •   Lägst prisgaranti
  •   3 mån gratis försäkring på köpet
  •   Öppet köp 14 dagar i webshop
  •   Snabb service
  •   Leverans inom 1-3 vardagar
  •   Fri frakt
  •   Vi monterar och justerar alla elcyklar
  •   Tillbehör som köps i samband med elcykel monteras gratis

Allmänt

Varumärke
Monark
Årsmodell
2020
Färg
Svart
Antal växlar
3
Vikt
24 kg
Garanti (År)
3
USB-uttag
Ja. Mini-USB på display
Elsystem
EGOING
Storlek
51 cm
Bromstyp
Fotbroms, Skivbroms
Ramlås
AXA Solid Plus
Bluetooth®
Nej
Passar längd
155-185
Rammaterial
Aluminium
Framgaffeltyp
Odämpad

Hjul

Hjulstorlek
28"
Däck
Spectra Pergo Duramax Reflex X3 40-623

Drivlina

Kedja
Spectra/KMC STD, rostfri
Växelsystem bak
Shimano Nexus
Växelreglage
Vridreglage

Komponenter

Frambroms
HydrauliskSkivbroms
Bakbroms
Shimano Fotbroms
Sadel
Spectra Commo

Motor

Motortyp
EGOING
Motorplacering
Fram
Motoreffekt
250W
Vridmoment (Nm)
40
Sensor
Rörelsesensor
Maximal assistanshastighet
25 km/h
Sträcka på en laddning
25-50 km

Batteri

Batteri
E-Going
Batterityp
Litium-jon
Batteriplacering
Pakethållare
Avtagbart batteri
Ja
Batterikapacitet (Ah)
8.8
Batterikapacitet (Wh)
317
Spänning
36V
Batteriladdare
Medföljer
Laddningstid
4-5 h
Batterilås
Ja

Display

LED/LCD Display
LED
Avtagbar display
Nej
Antal assistansnivåer
5
Walk-assistans
Ja

Utrustning

Belysning
Belysning fram och bak, drivs av systembatteri
SSF-godkänt ramlås
Ja
Pakethållarsystem
AVS klicksystem

Varumärke

Monark

Monark elcyklar

Monark elcyklar tillverkas i Sverige och detta klassiska svenska cykelmärke har hela 3 års garanti när man registrerar sin cykel på Monark.se. Monarks cyklar tillverkas i deras egna fabrik i Varberg där man sköter all utveckling och kvalitetskontroll. Köp din Monark elcykel hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Monark återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är stolta återförsäljare av Monark elcyklar och har ett brett utbud. Det finns många olika modeller, färger och storlekar att välja på. De har sin motor på framhjulet eller mittmonterad. Flertalet av Monarks modeller kommer med cykelkorg eller frampakethållare. Köper du en Monark elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Monark i vår butik i Stockholm.

Monark E-Karin

Sveriges mest sålda cykelmodell är en historia för sig. Monarks äldsta och mest klassiska ramtyp ligger till grund för Karin. Den ursprungliga versionen, med den karakteristiska svängda ramen, skapades för över hundra år sedan. Traditionen att ge personnamn åt cykelmodeller blev Monarks signum från 1930-talet och framåt. Oftast hade dessa namn en koppling till kungafamiljen. Från 1950-talet började cyklarna likna dagens Karin. Här hittar du Monark E-Karin som är en av storsäljarna i Sverige idag.

Historian bakom Monark

Alla borde ha råd att färdas kungligt. Monark är en rejäl cykel utan fördyrande detaljer. Så tänkte Birger Svensson när han startade sin lilla cykelfirma 1908 och så tänker Monark även idag. Under årens lopp har samhället förändrats och cykelns roll i folkhemmet med det. Men än idag är Monark svenska folkets cykel och nu tar vi med oss kungligheterna in i vårt andra århundrade.

Storleksguide

Geometri

RAMSTORLEK 51
KROPPSLÄNGD [cm] 155 – 185
B [mm] 510
C [mm] 612
E [mm] 480
G [mm] 71
H [mm] 71
I [mm] 65
J [mm] 173
K [mm] 403
L [mm] 607

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

2 990 kr
999 kr