Monark E-Sture Svart 7 Vxl 2019

16 990 kr 18 495 kr

SPARA 1 505 kr
Artikelnr: YEM3875831-1 Kategorier: , Taggar: ,
 • 53
 • 58
Nollställ

Monark E-Sture Svart 7 Vxl 2019

Monark E-Sture Svart är en commuter-elcykel med kvalité och från det svenska varumärket som alla har en relation till. Ramen har ett klassiskt utseende med en mjuk komfortsadel med retrolook som är skön att sitta på. Den är anpassad för det svenska klimatet med deras egenutvecklande elsystem som heter EGOING. E-Nytan har en tyst och effektiv 250W motor med fem assistanslägen vilket gör dig stark mot vinden och tar dig lätt uppför backar. Ett 11,6 Ah batteri sitter snyggt integrerat i pakethållaren som har försetts med klicksystemet AVS, där korgar och väskor enkelt kan klickas av och på. Modellen har 7 växlar, aluminiumram och kvalitetskomponenter som är utvalda för att skapa en elcykel med högsta kvalité och prestanda. Välj effektläge och trampa, så sköter det intelligenta systemet resten. Deras elsystem EGOING har 5 olika assistans nivåer där du själv välja på hur mycket acceleration du önskar från motorn. På displayen sitter även ett supersmidigt USB uttag för laddning av mobil eller extra belysningskälla.

Modellen har även ett vinkelbart styre som du kan ändra utan verktyg och är passande att använda om man cyklar långt och vill variera sin sittställning. Blir du ägare till en E-Sture får du också med ett Roll-up band i läder.

E-Sture Svart

Komfortabel elcykel med kvalitetskomponenter utvalda för att skapa en stadscykling som fungerar perfekt för pendlingen. Motorsystemet E-Going i framhjulet ger ett aktivt stöd upp till 25 km/h. Walkassist funktionen hjälper dig att rulla elcykeln när du går med den. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 4-5 h till full kapacitet. Denna modell har Shimano fotbroms och levereras med stänkskydd, belysning och godkänt SSF-lås som standardutrustning.

Varför handla Monark hos Elcykelpunkten?

 •   Rickstäckande servicepartners i hela Sverige
 •   Lägst prisgaranti
 •   3 mån gratis försäkring på köpet
 •   Öppet köp 14 dagar i webshop
 •   Snabb service
 •   Leverans inom 1-3 vardagar
 •   Fri frakt
 •   Vi monterar och justerar alla elcyklar
 •   Tillbehör som köps i samband med elcykel monteras gratis

Allmänt

Varumärke
Monark
Årsmodell
2019
Färg
Svart
Antal växlar
7
Garanti (År)
3
USB-uttag
Ja. Mini-USB på display
Elsystem
EGOING
Bromstyp
Fälgbroms, Fotbroms
Ramlås
AXA Solid Plus
Bluetooth®
Nej
Rammaterial
Aluminium
Framgaffeltyp
Odämpad

Hjul

Hjulstorlek
28"
Däck
Shimano/Spectra Unda Regular Reflex 37-625

Drivlina

Kedja
Spectra/KMC STD, rostfri
Växelsystem bak
Shimano Nexus

Komponenter

Frambroms
V-broms Spectra
Bakbroms
Shimano Fotbroms
Sadel
Monark

Motor

Motortyp
EGOING
Motorplacering
Fram
Vridmoment (Nm)
40
Sensor
Rörelsesensor
Maximal assistanshastighet
25 km/h
Sträcka på en laddning
40-80 km

Batteri

Batteri
E-Going
Batterityp
Litium-jon
Batteriplacering
Pakethållare
Batterikapacitet (Ah)
11.6
Batterikapacitet (Wh)
418
Batteriladdare
Medföljer
Laddningstid
4-6 h

Display

LED/LCD Display
LED
Antal assistansnivåer
5
Walk-assistans
Ja

Utrustning

Belysning
Fram: Batterilampa on/off Bak: Diodlampa on/off
SSF-godkänt ramlås
Ja
Pakethållarsystem
AVS klicksystem

Varumärke

Monark

Monark elcyklar

Monark elcyklar tillverkas i Sverige och detta klassiska svenska cykelmärke har hela 3 års garanti när man registrerar sin cykel på Monark.se. Monarks cyklar tillverkas i deras egna fabrik i Varberg där man sköter all utveckling och kvalitetskontroll. Köp din Monark elcykel hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Monark återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är stolta återförsäljare av Monark elcyklar och har ett brett utbud. Det finns många olika modeller, färger och storlekar att välja på. De har sin motor på framhjulet eller mittmonterad. Flertalet av Monarks modeller kommer med cykelkorg eller frampakethållare. Köper du en Monark elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Monark i vår butik i Stockholm.

Monark E-Karin

Sveriges mest sålda cykelmodell är en historia för sig. Monarks äldsta och mest klassiska ramtyp ligger till grund för Karin. Den ursprungliga versionen, med den karakteristiska svängda ramen, skapades för över hundra år sedan. Traditionen att ge personnamn åt cykelmodeller blev Monarks signum från 1930-talet och framåt. Oftast hade dessa namn en koppling till kungafamiljen. Från 1950-talet började cyklarna likna dagens Karin. Här hittar du Monark E-Karin som är en av storsäljarna i Sverige idag.

Historian bakom Monark

Alla borde ha råd att färdas kungligt. Monark är en rejäl cykel utan fördyrande detaljer. Så tänkte Birger Svensson när han startade sin lilla cykelfirma 1908 och så tänker Monark även idag. Under årens lopp har samhället förändrats och cykelns roll i folkhemmet med det. Men än idag är Monark svenska folkets cykel och nu tar vi med oss kungligheterna in i vårt andra århundrade.

Storleksguide

Geometri

RAMSTORLEK 53 58
KROPPSLÄNGD [cm] 165 – 185 180 – 200
B [mm] 530 580
C [mm] 583 613
E [mm] 460 460
G [mm] 71.5 71.5
H [mm] 73.5  73
I [mm] 65 65
J [mm] 130 150
K [mm] 418 437
L [mm] 556 575

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

2 990 kr
1 099 kr