Stålhästen Prima Elcykel Dam Cream

13 995 kr

Kategorier: , Taggar: ,

I lager

Stålhästen Prima Elcykel Dam Cream

Prima elcykel dam från Stålhästen är en stilren och retromodern elcykel som faller många i smaken. Det är en klassisk elcykel som är stilren i sitt utförande och har växt mycket i popularitet tack vare den retromoderna stilen. Cykeln har en bred sadel av äkta läder och konstläder på handtagen. Kedjeskyddet har ett omslutande kedjeskydd vilket minskar smutsen på kläder.

Primas batteri är kraftfullt på 11Ah och kan ta dig upp till 6-7 mil med denna dammodell men är beroende av hur snabba ben du har och mängden elassistans som du väljer själv på displayen som sitter på styret. Det finns olika lägen av hur mycket elassistans man önskar få och det väljer du själv på displayen. Motorn sitter i framhjulet och på denna modell går att “fuska” sig fram så man inte behöver ge så mycket kraft själv men ändå få assistans. Batteriet är placerat baktill och är enkelt att ta loss så du kan ta med det in på kontoret eller hemma för att ladda det när så behövs i ett vanligt vägguttag. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 6 h till full kapacitet.

Stålhästens modell Prima har fotbroms och skivbroms framtill och levereras med stänkskydd och belysning som standardutrustning. Köper du en Stålhästen elcykel så får du en riktigt stilren och enkel cykel med kvalité och snygga retrodetaljer. Man har även gömt batteriet i en liten creamfärgad plåtlåda istället för att låta dig rulla runt med en stor plastklump där bak. Önskar du även ett lås till Prima så funkar AXA Solid Plus fint!

Stålhästen elcyklar

Stålhästen startade år 2010 med en önskan om att skapa en klassisk, stilig cykel som alla skulle ha råd med. Deras cyklar har blivit väldigt populära senaste åren. De är designade i Sverige av de två eldsjälarna som startade företaget och vi är mycket stolta att vara återförsäljare av dessa stilrena stålcyklar. En Stålhäst elcykel kan du köpa hos Elcykelpunkten i Stockholm – vi har lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Alla stålhästens cyklar har ett års garanti och gäller från den dagen du tar emot din cykel. Den täcker alla funktionella och fabrikations-fel men inte fel som uppstår vid normalt slitage.

Lägst pris garanti på alla Stålhästen

Stålhästens cyklar utvecklas kvalitetskontrolleras i Sverige. Köp din Stålhästens elcykel hos Elcykelpunkten – vi garanterar lägst pris garanti så du kan känna dig trygg med ditt köp. Köper du en Stålhästen elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Stålhäst i vår butik. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Stålhäst i vår butik i Stockholm eller varför inte låna en i 48 h.

Stålhästen återförsäljare i Stockholm

Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar från Stålhästen. Vi har fri frakt på alla deras cyklar och finns i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund är det viktigt att du känner dig trygg och vi kommer finnas till hands antingen på telefon, mail eller så kan du besöka oss i vår butik i Stockholm för att provköra din favorit från Stålhästen. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, ihopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel.

 

FÄRG  Cream
STRÄCKA PÅ EN LADDNING  6-7 mil
LADDNINGSTID  ca 4-6 h
BATTERI  11Ah 36V Phylion
VÄXLAR  3 st, Shimano Nexus med vridreglage
DISPLAY  APT
BATTERILÅS  Ja
BATTERILADDARE  Medföljer
VEVLAGER  Skyddat med kapsel.
SADEL  Allvädersadel bred, Aluminium 27,2 mm
BELYSNING  LED-lampa med reflex
SKÄRMAR  Lackad Aluminium
HANDTAG  Velo – konstläder
RAMMATERIAL  Aluminium
FRAMGAFFELTYP  High-Tensile Stål
HJUL/DÄCK  Kenda Kahan – 40-622 (700 x 38C) – reflexrand. Dubbelbottnade i aluminium med rostfria ekrar
MOTORTYP  250W framhjulsmotor
FRAMBROMS  Skivbroms
BAKBROMS  Fotbroms bak
KEDJA  KMC – Rostfri
VIKT  24 kg
GARANTI 1 år
VARUMÄRKE  Stålhästen
ÖVRIGT  Dam Storlek 53. Stöd aluminium. Reflexer på fram, bak och pedaler. Pakethållare garanterar 25 kg.

VI MONTERAR & JUSTERAR DIN ELCYKEL INNAN LEVERANS

fri frakt elcykel

1-3 DAGAR FRI FRAKT
DIREKT TILL DÖRREN

TILLBEHÖR

445 kr
334 kr med Elcykelpremien
REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 2.0

2 680 kr 2 995 kr
2 010 kr med Elcykelpremien
369 kr
277 kr med Elcykelpremien