Winther Superbe 1 Dam Blå (utgått)

17 495 kr

Artikelnr: 9101990148 Kategorier: , Taggar: ,

Slut i lager. Kontakta oss för mer information.

Winther Superbe 1 Dam Blå (utgått)

Winther Black Suberbe 1 Blå är en elcykel med fokus på enkelhet. Fantastisk komfort och stilfull elcykel byggd på den ikoniska Black Wintherserien. Modellen har en upprätt körställning där man enkelt kan justera styret fram och bakåt om man åker längre sträckor – perfekt för att slippa ont i nacken eller axlarna. Denna modell är en av Winthers storsäljare och har ett väldigt lågt insteg för enkel påstigning. Cykeln är utrustad med Shimano Nexus 7 st växelnav med vridreglage på styret vid handtaget. Winthermodellen har fotbroms och en riktigt bra hydraulisk skivbroms framtill där skivan är hela 180 mm för säkra inbromsningar. Det sitter även en stabil framkorg som är fäst i både styrstamen och i ramen vilket gör att den sitter på plats även fast du lastar tungt. Självklart är Superbe 1 utrustad med godkänt SSF-lås som många försäkringsbolag kräver för att ersätta stöld. Baklampan är integrerad i elsystemets batteri vilket gör att du inte behöver ladda baklampan separat. Pakethållaren är fantastiskt då du enkelt kan köpa valfri AVS-tillbehör som du kan fästa på snabbt med deras smidiga klicksystem. Se nedan för video.

Winthers Superbe har elsystemet från Promovec som har många års erfarenhet av elsystem och motorer till både elcyklar och andra områden. Promovec har hittills producerat över 1,5 milj elmotorer till många varumärken världen över. Superbe 1 har en framhjulsmotor motor på 250W och ett Li-On batteri. Batteriet kommer som standard på 8,8 Ah som ger elassistans i 30-50 km beroende på vilken nivå av assistans man väljer på displayen som sitter på styret. Man kan även välja att lägga till en peng för ett större batteri. Winther har även gjort det så fantastiskt att du även kan lägga till ett gashandtag för en extrapeng men du måste fortfarande hålla pedalerna i sakta rörelse för att kunna nyttja gasen. Kombinerat med en hög utrustningsnivå är Superbe 1 lätt att förstå och perfekt i vardagen. Du kommer inte bara åka i snygg dansk design utan även med fantastiska komponenter för detta pris!

AVS pakethållare – fyndigt klicksystem

Winthers modeller har AtranVelo pakethållare och är tillverkade av stål eller aluminium och pulverlackerad i svart, silver eller vit som standard där man enkelt klickar på sitt val av korg, trälåda eller varför inte träningsväskan? De har ett brett sortiment som sträcker sig från klassiska till innovativa och moderna korgar. Alla deras bärare är testade och godkända enligt ISO 11243: 2016. Atranvelo testas och godkänns för vikter på 27, 25 eller 10 kg beroende på modell och vilken fixering som används. Se vårt sortiment för att klicka hem just din favorit i vårt AVS pakethållare sortiment. Se gärna videon så får du en introduktion till hur AVS fungerar.

Uppgradera till display med gashandtag?

5 LED-display

LED-display (som standard):

● 5 stödnivåer
● Promenadassistans/starthjälp
● Batteriindikator
● Av/På ljus


Compact display med LCD och gashandtag

Compact-display (1149 SEK – montering ingår):

● 4 stödnivåer
● Promenadassistans/starthjälp
● Batteriindikator
● Av/På ljus
● Gashandtag
● Aktuell hastighet / Total km / Tripmätare
● Liten LCD-display
● Lev artnr: 50707-2


Allmänt

Varumärke
Winther
Årsmodell
2019
Färg
Blå
Antal växlar
7
Vikt
22 kg
Garanti (År)
2
USB-uttag
Nej
Elsystem
Promovec
Storlek
48 cm
Bromstyp
Fotbroms, Skivbroms
Ramlås
Bike Attitude
Bluetooth®
Nej
Passar längd
150-175
Rammaterial
Aluminium
Framgaffeltyp
Odämpad

Hjul

Hjulstorlek
28"
Däck
Kenda Kwick Bitumen Antipuncture 700Cx39

Drivlina

Vevparti
Aluminium svart 38T
Kedja
Rostfri kedja
Växelsystem bak
Shimano Nexus

Komponenter

Frambroms
Hydraulisk skivbroms
Bakbroms
Fotbroms
Handtag
Ergo handtag
Styre
Aluminium svart, justerbar
Sadel
Selle Royal

Motor

Motortyp
Promovec
Motorplacering
Fram
Vridmoment (Nm)
30
Sensor
Rörelsesensor
Maximal assistanshastighet
25 km/h
Sträcka på en laddning
25-50 km

Batteri

Batteri
Promovec
Batterityp
Litium-jon
Batteriplacering
Pakethållare
Batterikapacitet (Ah)
8.8
Batterikapacitet (Wh)
317
Batteriladdare
Medföljer
Laddningstid
4-6 h

Display

LED/LCD Display
LED
Antal assistansnivåer
5
Walk-assistans
Ja

Utrustning

Belysning
LED-framlampa och diodbaklampa integrerad i batteri
SSF-godkänt ramlås
Ja
Pakethållarsystem
AVS klicksystem
Cykelstöd
Aluminium svart

Varumärke

Winther

[row col_bg="rgb(203, 203, 203)" padding="25px 25px 25px 25px"] [col span__sm="12" divider="0" bg_color="rgb(255, 255, 255)"]

Winther elcyklar

Winther har levererat kvalité till de danska folket sedan 1932 och är där med ett av Danmarks mest anrika cykeltillverkare. Idag fortsätter Winther vara ett familjeägt företag – nu i 3:e generationen. Winther monteras för hand på fabriken nära Silkeborg i Danmark. Där de även gör ramarna själva. Winther fokuserar på att producera cyklar med hög kvalité som ska vara ett nöje att cykla med varje dag. Deras ambition är enkel det vill göra cyklar som du kommer att älska – varje dag!

Winther återförsäljare Stockholm

Elcykelpunkten är stolta återförsäljare av Winther elcyklar och har ett brett utbud. Det finns många olika modeller, färger och storlekar att välja på. De har sin motor mittmonterad eller på framhjulet. Flertalet av Winther modeller kommer med flera tillval så du kan skräddarsy din elcykel så som du önskar. Gashandtag, lcd - display och extra stort batteri är några av valmöjligheterna. Köper du en Winther elcykel hos Elcykelpunkten så får du fri frakt inom hela Sverige. Du är även varmt välkommen in och provcykla en Winther i vår butik i Stockholm.

Winther Suberbe

Winther Suberbe är en elcykel med fokus på enkelhet. Fantastisk komfort och stilfull elcykel byggd på den ikoniska Black Wintherserien. Modellen har en upprätt körställning där man enkelt kan justera styret fram och bakåt om man åker längre sträckor - perfekt för att slippa ont i nacken eller axlarna. Denna modell är en av Winthers storsäljare och har ett väldigt lågt insteg för enkel påstigning.

Historian bakom Winther

Winther är en av Danmarks äldsta cykelfabriker. Dess stolta traditioner går tillbaka till 1932 där Winther grundades. Idag fortsätter Winther att vara ett familjeägt företag - nu inne i 3: e generationen. Allt började som en hobby där smeden Anders Winther började producera slädar och trikes. Produkterna blev snabbt framgångsrika och idag följer Winther samma värderingar och produkt principer som då: Design, kvalitet och säkerhet. [/col] [/row] [row padding="25px 25px 19px 25px"]
VI MONTERAR DIN ELCYKEL TILL 95%

PROVKÖRD I VÅRT TESTCENTER

TILLBEHÖR

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 495 kr