ÖPPETTIDER
BUTIK OCH VERKSTAD I GÖTEBORG BÄCKEBOL

Vardagar: KOMMER INOM KORT
Lördag: KOMMER INOM KORT
Söndag: KOMMER INOM KORT

Vi finns i Transportgatan 4, 422 46 Göteborg,
Parkering finns precis utanför. Välkommen in!

RING OSS

Direkt till butik:
KOMMER INOM KORT
När det är mycket kunder i butiken kan vi vara svåra att nå. Skicka gärna ett mejl om du inte kommer fram per telefon så återkommer vi så snart vi kan.

Kundservice (centralt):
010 – 888 55 00
Telefontid: Vardagar 9-17
OBS! Kundservicetelefonen är stängd onsdagar 13-15

SKICKA EPOST

goteborg.backebol@elcykelpunkten.se

BOKA VERKSTAD

Här är alla cyklar välkomna, både med el och utan!
Boka tid för service, garantikontroll och annat direkt i butiken, per telefon eller mejl.
Välkommen!

REA

Cykeltillbehör

Hjälm Hövding 3.0

3 190 kr 3 495 kr
SPARA 305 kr
1 120 kr
699 kr
1 120 kr
REA
25 980 kr 29 990 kr
SPARA 4 010 kr
Jämför
249 kr

Cykelkorgar & Väskor

Ecoride Påse för Korg

450 kr
REA
26 980 kr 30 990 kr
SPARA 4 010 kr
Jämför
REA
890 kr 1 120 kr
SPARA 230 kr

Letar du elcykel i Göteborg Bäckebol?

Elcykelpunkten har ett stort utbud av elcyklar och lägsta-pris-garanti så att du kan känna dig trygg vid ditt köp. Kvalitativa och billiga modeller från kända varumärken gör vår butik i Göteborg till en av de bästa återförsäljarna av elcyklar. Vi har många olika modeller, färger och storlekar att välja på oavsett om du letar efter en cykel som är hybrid, herr, dam, standard, med eller utan korg, mountainbikes och hopfällbara cyklar. Vi har elassisterade cyklar med motor på framhjul, bakhjul eller mittmonterad. Varmt välkommen in och provcykla en cykel från till exempel Batavus i vår butik i Göteborg.

Hos Elcykelpunkten kan du handla prisvärda elcyklar med lägsta prisgaranti. Elcyklarna i vårt sortiment är utvalda för att passa alla typer av stilar. Vi har elcyklar från många premiumvarumärken och vi utökar ständigt vårt sortiment.

Provcykla i vår Göteborg-butik

Vår butik ligger i Bäckebol i Göteborg och du kan enkelt ta dig dit kommunalt eller med bil för att testa och uppleva hur det är att cykla med el. Här hittar du en Elcykelbutik fylld med elcyklar, tillbehör samt verkstad. Vi har nära samarbete med våra leverantörer och tar hem både cyklar och tillbehör till butiken på beställning. På bilden ser du en av Sveriges mest sålda elcykel från Ecoride. Vi vill guida dig till den bästa elcykeln för just dig – varmt välkommen in på en provtur!